Εξερευνήστε: Σιγκαπούρη

Τα έσοδα επηρεάζουν τις εμπειρίες που εμφανίζονται στην παρούσα σελίδα, μάθετε περισσότερα.
Τι είναι το βραβείο Travellers’ Choice Best of the Best;
Αυτό το βραβείο είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση που παρέχουμε και απονέμεται κάθε χρόνο στις επιχειρήσεις που είναι οι καλύτερες των καλυτέρων στο Tripadvisor, αυτές που λαμβάνουν εξαιρετικές κριτικές από τους ταξιδιώτες και κατατάσσονται στο κορυφαίο 1% των επιχειρήσεων σε όλον τον κόσμο.
Μάθετε περισσότερα
Σιγκαπούρη
Σιγκαπούρη
Ξενοδοχεία
Σιγκαπούρη: Όλα τα ξενοδοχείαΣιγκαπούρη: Προσφορές ξενοδοχείωνΣιγκαπούρη: Ξενοδοχεία τελευταίας στιγμήςΚατά τύπο ξενοδοχείου
Κατά κατηγορία ξενοδοχείου
Ανά φίρμα ξενοδοχείου
Δημοφιλείς παροχές
Δημοφιλείς γειτονιές
Σιγκαπούρη: Δημοφιλείς κατηγορίες
Περισσότερες κατηγορίες (Σιγκαπούρη)
Κοντά στα σημεία ενδιαφέροντος
Κοντινοί σταθμοί τρένου
Κοντινά αεροδρόμια
ΔραστηριότητεςΕστιατόριαΠτήσειςΤαξιδιωτικές ιστορίεςΚρουαζιέρεςΕνοικιάσεις αυτοκινήτωνΠερισσότερα

Σιγκαπούρη, Σιγκαπούρη

Σιγκαπούρη: Πληροφορίες
Αυτή η μικροσκοπική νησιωτική πόλη-κράτος φημίζεται για το μοναδικό μείγμα πολιτισμών της—η μαλαισιανή, η κινεζική και η ινδική κοινότητα, μεταξύ πολλών άλλων, είναι οι πιο γνωστές. Αυτή ακριβώς η μίξη επιρροών είναι που δίνει στη Σιγκαπούρη μια μοναδική ατμόσφαιρα (και δημιουργεί επίσης μια εκπληκτική γαστρονομική σκηνή). Ασφαλώς υπάρχουν εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης, αλλά δεν μπορείτε να παραλείψετε να δοκιμάσετε το φαγητό του δρόμου σε κάποιο από τα διάσημα κέντρα μικροπωλητών. Σε αυτές τις μεγάλες αγορές τροφίμων, μπορείτε να δοκιμάσετε τα πάντα, από εμβληματικά νουντλς μέχρι πιάτα με αστέρια Μισελέν. Όσον αφορά το υπόλοιπο νησί, τα λόγια είναι περιττά για το τοπίο—είναι ένα μέρος όπου καταπράσινα πάρκα βρίσκονται δίπλα σε φουτουριστικούς ουρανοξύστες και πολυτελή εμπορικά κέντρα. Συνιστούμε να ξεκινήσετε με το Gardens by the Bay ή το MacRitchie Reservoir Park για να δείτε κάποιους χώρους πρασίνου και φροντίστε να πάρετε το φέρι για ένα από τα 64 νησιά της Σιγκαπούρης (το Pulau Ubin είναι ένα από τα πιο αγαπημένα). Έχουμε περισσότερες προτάσεις παρακάτω.

Σιγκαπούρη: Τα βασικά

Φαγητό της Σιγκαπούρης: οι καλύτερα κρυμμένοι θησαυροί

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Σιγκαπούρη και έχω εμμονή με το φαγητό και τη διασταύρωσή του με την ιστορία και τον πολιτισμό. Ως μια νέα χώρα μεταναστών, η Σιγκαπούρη είναι ένα μεγάλο χωνευτήρι - με γεύσεις από όλη την Ασία που σερβίρονται παντού, από τις λαϊκές αγορές μέχρι τα πολυτελή εστιατόρια. Ακολουθούν οι αγαπημένοι μου κρυμμένοι θησαυροί που βρίσκονται μακριά από τις τουριστικές επιλογές, μέρη όπου θα έχετε μια πραγματικά ντόπια εμπειρία.
Bao Lin C, Τιόνγκ Μπαχρού, Σιγκαπούρη
  • Marguerite
    10
    Το Marguerite, που στεγάζεται στο Flower Dome, μοιάζει με έναν καταπράσινο μαγεμένο κήπο. Το ευφάνταστο μενού γευσιγνωσίας αγκαλιάζει τα αγροτικά προϊόντα και την τέχνη του σεφ-ιδιοκτήτη Michael Wilson. Οι συμβουλές μου: Ζητήστε τραπέζι με θέα στην ανοιχτή κουζίνα και παραγγείλτε τον συνδυασμό διαυγασμένων χυμών και ζυμωμένων τσαγιών που αναδεικνύει την τέχνη του Wilson.
  • Province
    4
    Το Province είναι ένας φόρος τιμής στους πλούσιους και διαφορετικούς πολιτισμούς της Νοτιοανατολικής Ασίας. Το μενού γευσιγνωσίας αναδεικνύει τις γεύσεις της περιοχής, με συστατικά από τοπικούς και περιφερειακούς αγρότες και παραγωγούς. Το οικείο τραπέζι του σεφ επιτρέπει στους επισκέπτες να αλληλεπιδρούν με τον νεαρό, ευχάριστο και παθιασμένο σεφ-ιδιοκτήτη Law Jia-Jun, ο οποίος τελειοποίησε την τέχνη του στην Καλιφόρνια και είναι ένας από τους σεφ που πρέπει να παρακολουθείτε.
  • Bonding Kitchen
    11
    Οι Peranakan είναι μια εθνοτική ομάδα, μοναδική σε πόλεις όπως η Σιγκαπούρη, η Μαλάκα και η Πενάνγκ, η οποία προέκυψε από τον συγκερασμό Κινέζων εμπόρων και του ντόπιου μαλαισιανού πληθυσμού. Το Bonding Kitchen, το οποίο διευθύνεται από έναν πρώην ιδιωτικό σεφ, μαγεύει με άριστη μαγειρική που θα εντυπωσίαζε και μια γιαγιά Peranakan. Για μια εισαγωγή στην κουζίνα Peranakan, παραγγείλτε kueh pie tee (τραγανή τάρτα γεμισμένη με λαχανικά), μοσχάρι rendang (ξηρό κάρυ) και chap chye (κοκκινιστό στιφάδο λαχανικών).
  • Thien Kee Steamboat Restaurant
    50
    Οι Χαϊνανέζοι ήταν το τελευταίο κύμα Κινέζων μεταναστών που έφτασαν στη Σιγκαπούρη και πολλοί εργάστηκαν ως σεφ για την τότε βρετανική αποικιακή κυβέρνηση. Το Thien Kee, κλασικό εστιατόριο Χαϊνανέζων που ιδρύθηκε το 1952, είναι -κατά τη γνώμη μου- το καλύτερο μέρος για κοτόπουλο με ρύζι στο νησί. Είναι το comfort γεύμα μου κάθε φορά που επιστρέφω από ταξίδι και θυμίζει επίσης μια περασμένη εποχή στη Σιγκαπούρη.
  • Por Kee Eating House
    181
    Το «Zi char» σημαίνει «μαγειρεύω και τηγανίζω» στην κινεζική διάλεκτο Χόκιεν. Είναι ένα κοινό και ευχάριστο γεύμα που μοιράζεται μεταξύ φίλων ή οικογένειας. Το Por Kee στο Tiong Bahru - μια γραφική γειτονιά κατοικιών - σερβίρει μερικά από τα καλύτερα zi char της Σιγκαπούρης. Τα πιάτα που πρέπει να δοκιμάσετε περιλαμβάνουν χοιρινά παϊδάκια με σαμπάνια, γαρίδες με δημητριακά και καβούρι τσίλι. Ένα δροσερό βράδυ, γευματίστε έξω και απολαύστε το αεράκι με μια παγωμένη Tiger Beer στο χέρι.
  • Mr Biryani
    125
    Αυτό το φιλόξενο εστιατόριο στη Μικρή Ινδία ειδικεύεται στο Hyderabadi dhum biryani - ένα απολαυστικό πιάτο με ρύζι μπασμάτι και κρέας που καρυκεύεται με μπαχαρικά και αρωματικά, κλείνεται μέσα σε ζύμη και μαγειρεύεται αργά. Για την πιο παραδοσιακή επιλογή, επιλέξτε το αρνίσιο κότσι, υπάρχουν όμως και πιάτα με κοτόπουλο, θαλασσινά και για χορτοφάγους. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε άλλα κλασικά ινδικά πιάτα, όπως κοτόπουλο βουτύρου και ναάν.
  • Rumah Makan Minang
    112
    Το Nasi padang είναι ένα γεύμα με ρύζι στον ατμό και μαγειρευτά πιάτα που προέρχεται από την Ινδονησία, αλλά έχει φτάσει μέχρι τη Σιγκαπούρη και τη Μαλαισία. Αυτό το απλό εστιατόριο nasi padang στο Kampong Gelam, τη μουσουλμανική συνοικία μας, είναι το αγαπημένο των ντόπιων. Επιλέξτε τέσσερα με πέντε πιάτα για να τα μοιραστείτε μεταξύ δύο ατόμων. Τα αγαπημένα μου είναι το sambal goreng (πικάντικο stir fry), το καλαμάρι σε μελάνι και το κοτόπουλο με κάρυ.
  • Fura
    0 κριτικές
    Ένα κύμα πρωτοπόρων σπρώχνει τα όρια στη σκηνή τροφίμων και ποτών της Σιγκαπούρης, και επικεφαλής είναι το δυναμικό δίδυμο πίσω από το Fura: η σεφ Christina Rasmussen και η mixologist Sasha Wijidessa. Αναμένετε ένα μενού που προκαλεί συζητήσεις, με φαγητό που δίνει έμφαση στα αγροτικά προϊόντα και κοκτέιλ που παρασκευάζονται από συστατικά που έχουν χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα ή αφθονούν στο περιβάλλον, όπως οι μέδουσες.

Σιγκαπούρη: Εξερευνήστε ανά ενδιαφέρον

Εστιατόρια που δίνουν το κάτι παραπάνω

Όταν έχετε όρεξη για κάτι κομψό

Στην άγρια φύση

Αποδράσεις στη φύση, την άγρια ζωή και τα νησιά

Ψωνίστε με την καρδιά σας

Τα καλύτερα ευρήματα στην πόλη

Αγάπη για το τσάι

Βυθιστείτε στην τοπική κουλτούρα

Αρχιτεκτονικά διαμάντια

Μοντέρνα κτίρια που θα σας μαγέψουν