Υπέροχη τοποθεσία, άψογη αισθητική σε ολους τους χώρους εντος και εκτος ξενοδοχειου, άμεση εξυπηρέτηση σε οτι χρειαστεις, πλούσιο πρωινό και ο κύριος Γιωργος υπέροχος άνθρωπος και επαγγελματίας!! Θα ξαναερθουμε!!!
- Δωρεάν WiFi
Καταπληκτική διαμονή σε ένα πολύ καθαρό δωμάτιο, φανταστικά διακοσμημένο και προσεγμένο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρια. Ο κύριος Γιώργος η γυναίκα του και η Βικυ πολύ πρόσχαροι ευγενικοί φιλόξενοι!!!!!!! Το πρωινό τους τέλειο με χειροποίητα καλούδια. Χαίρεσαι να σου προσφέρουν τέτοια φιλοξενεία. Και επιπλέον Pet Friendy με τα όλα του!!
Σας ευχαριστούμε πολύ!!!! Αξέχαστη εμπειρία!
Ένα υπέροχο κατάλυμα με υπέροχους ανθρώπους. Οι χαμογελαστοί ιδιοκτήτες του, ο κ. Γιώργος και η κα Μαρκέλα απογειώνουν την εμπειρία. Φοβερά πλούσιο πρωινό με επαγγελματικότητα. Χώροι καθαροί, ζεστοί και φιλόξενοι. Η θέα από παντού μοναδική. Σας ευχαριστούμε πολύ
Εξαιρετικη διαμονή διαμερίσματα το ένα καλύτερο από το αλλο υπεροχη θέα ωραίο μπανιο ωραίο κραβατι ζεστό πεντακάθαρο και τωρα τι να πεις για τους ανθρώπους
Ο κύριος Γιωργος και η συζυγος του είναι θησαυρός φιλικοί γελαστοί πρόθυμοι για να σε περιποιηθούν
Μας κερδίσατε αμέσως
Θα κλείσω ήδη για του χρονου
Σας ευχαριστώ που μου κάνατε τις διακοπες όπως τις είχα φανταστεί
Νίκος
Εξαιρετικοί άνθρωποι, πολύ φιλόξενοι και ευγενικοί. Το πρωινό ήταν σαν να σε φιλοξενούν συγγενείς σου. Πάντα με χαμογελο και καλή διάθεση. Το δωμάτιο υπέροχο και πολύ ζεστό. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα!.
Μετά από μια δύσκολη τουριστική σεζόν καθότι ασχολούμαι με τον τουρισμό πολλά χρόνια (ιδιοκτήτης ξενοδοχείου),επέλεξα αυτό το υπέροχο ξενοδοχείο για τις διακοπές μου από τις άριστες κριτικές που διάβασα στο TRIPADVISOR. Το κατάλυμα ήταν υπέροχο, με παραδοσιακή διακόσμηση και αρχιτεκτονική, θέρμανση αυτόνομη ,αναπαυτικά στρώματα , μοντέρνο μπάνιο και θέα μοναδική.
Αυτό που ξεχωρίζει και κάνει την διαφορά είναι η φιλοξενία των ιδιοκτητών και κυρίως του κ.Γιώργου που ήταν δίπλα μας και παρείχε κάθε διευκόλυνση.
Θα ήταν παράλειψη εκ μέρους μου να μην αναφέρω το υπέροχο σπιτικό πρωινό με τα παραδοσιακά χειροποίητα προϊόντα.
Έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις και το συνιστώ σε όλους χωρίς κανένα ενδοιασμό!!!
Θα επιστρέψουμε σύντομα