Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Evangelia G

Όμορφες διακοπές στην Κέρκυρα!

Κριτική για: Ξενοδοχείο Elea Beach
4,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 23 Αυγ 2023
Όμορφη διαμονή στο ξενοδοχείο, με ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό .
Ξεχωρίζει ο Animateur Alibaba που δίνει ιδιαίτερη προσοχή στους πελάτες.
Το φαγητό είναι πολύ νόστιμο και ποιοτικά εξαιρετικό προ πάντων τα μαγειρευτά. Αλλά δυστυχώς ιδη μετά από λίγες μέρες επαναλαμβάνονται και θα ήταν επιθυμητό να υπάρχει μια ποικιλία προσφοράς άνα δύο εβδομάδες. Το Showcooking να είναι σε καθημερινή βάση και να προσφέρει και φαγητά της σχάρας και της ώρας. Γενικά θα χρειαζόταν μια βελτίωση στο F & B.
Τα δωμάτια είναι ωραία, ευρύχωρα και πολύ καθαρά .
Η θάλασσα είναι υπέροχη!
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2023
Συμβουλή: Η πισίνα και η παραλία γεμίζει κόσμο όποτε πιάστε νωρίς ξαπλώστρες.
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με την οικογένεια
4,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα
5,0 από 5 κύκλουςΤοποθεσία
5,0 από 5 κύκλουςΕξυπηρέτηση
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Απάντηση: 11 Ιαν 2024
Αγαπητή Anthiro,

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας καθώς και για τα σχόλια σας, τα οποία και χρειαζόμαστε καθώς συνεχώς προσπαθούμε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και να εξελισσόμαστε.

Ελπίζουμε να έχουμε τη χαρά να σας φιλοξενήσουμε ξανά στο ξενοδοχείο Elea Beach.

Η Ομάδα του Elea Beach
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
0.5 χλμ. από Ξενοδοχείο Elea Beach
Δωρεάν πάρκινγκ
Red Dragon Dassia Entrance.
Go to your Happy Price
  • travelup.com
0.2 χλμ. από Ξενοδοχείο Elea Beach
Δασιά: Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
Η κριτική έγινε: 18 Αυγούστου 2023

Μείναμε στο χοτελ 4 βράδια, ήταν όλα μαγικά. Κλείσαμε δωμάτιο με θέα στην θάλασσα που την απολαμβάναμε κάθε μέρα. Τα δωμάτια καθαρά και με όλες τις απαραίτητες παροχές. Το πρωινό και το βραδινό είχαν πολλές επιλογές για να διαλέξεις. Κάθε πρωί είχε aqua aerobic στην θάλασσα και 3 πισίνες που η μια είναι για μικρά παιδιά. Κάποιες ώρες την ημέρα υπήρχε απασχόληση για τα παιδιά. Σε διπλανό ξενοδοχείο του ίδιου ομίλου που βρίσκεται στα 5 λεπτά υπάρχει χωμάτινο γήπεδο tennis που μπορείς να κλείσεις για προπόνηση ή για αγώνα. Επίσης κάθε βράδυ υπήρχε ένα άτομο του ξενοδοχείου που διοργάνωνε θεματικές βραδιές διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους. Ξεκούραστες διακοπές!

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2023
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, AthanasiaXour
Ο/η Charalampos Maniatopoulos Merkouropoulos, Ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείο Elea Beach, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 2024
Μετάφραση Google

Dear Roving353018,

We would like to sincerely thank you for your delightful review on Tripadvisor and we are thrilled to hear that you had a wonderful time with us.

We look forward to welcoming you back in the future for another enjoyable stay.

Kind Regards,

Elea Beach Team

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 28 Ιουλίου 2023

Πραγματικά πολύ περιποιημένο ξενοδοχείο που σέβεται τον πελάτη. Εξαιρετικό προσωπικό. Όμορφη τοποθεσία. Πολύ καλή κουζίνα. Υπέροχη μουσική βραδιά. Σίγουρα θα ξανά πήγαινα για τους προαναφερθέντες λόγους.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2023
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, VTILIN

Αγαπητέ Vtilin,

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη θετική κριτικής σας, είμαστε πολύ χαρούμενοι που το φιλικό προσωπικό, η τοποθεσία, η κουζίνα αλλά και η μουσική βραδιά μας σας ικανοποίησαν.

Ελπίζουμε πως θα έχουμε τη χαρά να σας φιλοξενήσουμε ξανά στο μέλλον.

Η κριτική έγινε: 20 Ιουλίου 2023

Ακόμα και αν δεν μένετε στο ξενοδοχείο πρέπει οπωσδήποτε να φάτε στο α λα καρτ εστιατόριο μπροστά στην θάλασσα! Εξαιρετικά πιάτα, τεράστιες μερίδες, νόστιμα και φρέσκα υλικά και απίστευτα προσιτές τιμές! Η αίσθηση που σου αφήνει είναι αυτή της ζεστής φιλοξενίας με ανθρώπινο πρόσωπο!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2023
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, Stellaguide

Αγαπητή Στέλλα,

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας, χαιρόμαστε πολύ που απολαύσατε το εστιατόριο μας στην παραλία.

Ελπίζουμε να έχουμε τη χαρά να σας φιλοξενήσουμε στο χώρο μας και στο μέλλον.

Η κριτική έγινε: 16 Απριλίου 2023 μέσω κινητής συσκευής

Πιγαμε σέ αυτό το ξενοδοχείο για Πάσχα μαζί Με το γραφείο πού μας το πρότεινε αλλά δυστυχώς ξεκίνησαν τα προβλήματα από την πρώτη μέρα που δεν είχε ζεστό νερό.
Δώσαμε τόπο καί λέμε άντε μπορεί κάτι να συμβαίνει με τα ηλεκτρικά υδραυλικά οκ.αλλα και την άλλη μέρα δυστυχώς δεν είχε ήλιο δεν είχε νερό😔😔.
Το βράδυ τής Αναστάσης είχαμε πληρομενω γεύμα μετά την εκκλησία δυστυχώς και εκεί όταν φτάσαμε δεν μας είχαν κλείσει τραπέζι μας είχαν αλλάξει τρία τραπέζια τελικά μας πέταξαν κάτι τραπέζια από την πισίνα και μας είπαν να κάτσουμε εκεί πιάτα καί ποτήρια παίρναμε μόνη μας από τα άλλα τραπεζια πού ήταν στρομενα.ΑΝΟΡΓΑΝΟΤΟΙ.
Την άλλη μέρα που είχαμε πάλι πληρομενω δείπνο δυστυχώς καί εκεί ΑΝΟΡΓΑΝΟΤΟΙ στα τραπέζια δεν υπήρχαν ούτε νερά βέβαια σε σχέση με το προηγούμενο βράδυ είχε μαχαιροπήρουνα το φαγητό είχαν έξω στην αυλή το όποιο έπρεπε να περιμένεις στην ουρά για να βάλεις με αποτέλεσμα να είναι κρύο οι σερβιτόροι τελικά μετά από κάποια ώρα ήρθαν πήραν παραγγελιά τα ποτά μετά δεν τους ξαναείδαμε ποτέ μόνο στο τέλος για να μαζέψουν τα πιάτα . τέλος πάντων για τα αστέρια πού έχει δεν τα αξίζει αν δεν μπορούν να βγάλουν τον κόσμο δεν τον αυτήν την ποσότητα κόσμου πρέπει να ξέρεις να σταματάς δεν είναι όλα τα λεφτά κρίμα Για το νησί είναι όμορφο να χαλάς τον επισκέπτη με ΑΝΟΡΓΑΝΟΣΙΑ ενός ξενοδοχείου.

Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2023
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, giorgosfotis
Ο/η Charalampos Maniatopoulos Merkouropoulos, Ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείο Elea Beach, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 2024

Αγαπητέ κύριε Γιώργο,

Σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε την άποψη σας στο TripAdvisor.

Λυπούμαστε που η διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας δεν ήταν αρκετά ικανοποιητική και ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη για τις αναστατώσεις που προκλήθηκαν. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε λάβει σοβαρά υπόψιν μας τα θέματα που ανιτμετωπίσατε κατά τη διάρκεια των Πασχαλινών γευμάτων αλλά και με το ζεστό νερό ούτως ώστε να μην ξανασυμβούν στο μέλλον.

Ελπίζουμε να έχουμε την ευκαιρία να σας προσφέρουμε μια βελτιωμένη εμπειρία διακοπών στο μέλλον.

H Ομάδα του Elea Beach

Η κριτική έγινε: 16 Απριλίου 2023 μέσω κινητής συσκευής

Η χειροτερη εμπειρια σε ξενοδοχειο ever!Ειχαμε παει για το πασχα με γκρουπ 15 ατομων υποτιθεται με ημιδιατροφη.Απο που να ξεκινησω....τα δωματια χωρις ηχομονωση ακουγονται τα πανταα!!!στο δωματια δεν υπηρχε τιποτα ουτε ποτηρια για νερο...κατι πλαστικα τυλιμενα σε ζελατινη.Το αναστασιμο δειπνο εφιαλτης...περιμεναμε ποση ωρα ορθιοι δεν ειχαν τραπεζι μας εβαλαν μπροστα σε μια πορτα που ανοιγοκλεινε και ξεπαγιασαμε...στρωσαμε μονοι μας το τραπεζι γιατι δεν υπηρχε σερβιτορος...ουτε πηρουνια για να φαμε δεν ειχε τους ειχανε τελειωσει....το φσγητο δε...κρυο κακομαγειρεμενο ανοστο η μαγειριτσα με το σταγονομετρο για να φτασει!Απαραδεκτο σκηνικο...το ιδιο επαναληφθηκε και υη κυριακη του πασχα πληρης ανοργανωτικοτητα και προχειροτητα.Ελλειψη επαγγελματισμου και αμαυρωση των τουριστικων υπηρεσιων.Τα 4 αστερια απεχουν ετη φωτος απο τη πραγματικοτητα.Δυστυχως αν και η κερκυρα εχει να προσφερει πολλα σαν μερος η ολη κατασταση μας χαλασε τη διαθεση και απογοητευτηκαμε.

Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2023
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, annetamoraiti

Αγαπητή κυρία Μωραίτη,

Σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε τα σχόλια σας στο TripAdvisor.

Λυπούμαστε πολύ που η διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες σας και ζητάμε συγγνώμη για τις αναστατώσεις που προκλήθηκαν. Όσον αφορά στα σχόλια σας για τα δωμάτια καθώς και τα Πασχαλινά γεύματα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως εργαζόμαστε ενεργά για να τα διορθώσουμε. Η γνώμη σας είναι πολύτιμη για μας και ελπίζουμε ότι θα έχουμε την ευκαιρία να σας προσφέρουμε μια πιο ικανοποιητική εμπειρία στο μέλλον.