Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Kostis B
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Απίστευτη εμπειρία

5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 2 Σεπ 2024
Απίστευτο προσωπικό που φέρνει και την διαφοροποίηση με άλλα ξενοδοχεία. Πραγματικά μοναδική εμπειρία, να προσπαθούν όλοι να σε ευχαριστήσουν με χαμόγελο και ενσυναίσθηση. Συγχαρητήρια στον Γιώργο και όλα τα παιδιά για την ενέργεια και την ζωντάνια που μας μετέφεραν. Δεν έχω λόγια για την εκληπτική Μαρία που είναι στο Spa. Μπράβο σε όλους για τις υπέροχες 3 μέρες που περάσαμε στο Ιολίδα.
Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με την οικογένεια
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα
5,0 από 5 κύκλουςΔωμάτια
5,0 από 5 κύκλουςΤοποθεσία
5,0 από 5 κύκλουςΚαθαριότητα
5,0 από 5 κύκλουςΕξυπηρέτηση
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα ύπνου
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Απάντηση: 3 Σεπ 2024
Αγαπητέ kostisb946
Σας ευχαριστούμε για τα υπέροχα λόγια σας και που μοιραστήκατε την εμπειρία σας μαζί μας! Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για τα σχόλιά σας και χαρούμενοι που καταφέραμε να κάνουμε τη διαμονή σας αξέχαστη. Ή ομάδα μας, προσπαθεί πάντα να προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση με χαμόγελο και θετική ενέργεια. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Μαρία στο Spa κατάφερε να σας προσφέρει την ξεχωριστή φροντίδα που επιθυμούσαμε.
Ελπίζουμε να σας καλωσορίσουμε ξανά σύντομα στο Ιολίδα Corfu για ακόμη περισσότερες υπέροχες στιγμές!
Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Ιολίδα
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
0.6 χλμ. από Iolida Corfu Resort & Spa by Smile Hotels
Κριτικές (124)
124 αποτελέσματα
1 - 6 από 124 κριτικές
Η κριτική έγινε: 16 Αυγούστου 2024

Εξαιρετικό ξενοδοχείο με υπέροχο προσωπικό.Στη reception ολοι (Άννα-Μαρία,Κική,Έλενα,Παντελής) πάντα ευγενικοί κι εξυπηρετικοί κάθε στιγμή της ημέρας αλλά και της νύχτας! Στο SPA η Μαρία απλά καταπληκτική! Για τους entertainers, ειδικά τον Γιώργο και τη Βάσω δεν υπάρχουν λόγια. Η θετική τους ενέργεια και το κέφι που μας μετέδιδαν ασύγκριτα. Το φαγητό πολύ νόστιμο,ποιοτικό και με ποικιλία.Πολλά μπράβο στους ανθρώπους που κάθε μέρα μαγείρευαν με μεράκι.Τα δωμάτια ολοκαίνουργια,μοντέρνα και πεντακάθαρα.Τέλος,ευχαριστώ ιδιαίτερα την υπεύθυνη κρατήσεων κα Κοντού για την αξέχαστη διαμονή που μας εξασφάλισε.Θα επιστρέψουμε οπωσδήποτε!

• Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    • Ποιότητα
    • Τοποθεσία
    • Ποιότητα ύπνου
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
2  Ευχαριστούμε, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ζ
Ο/η SMILE HOTELS , Μάρκετινγκ του Iolida Corfu Resort & Spa by Smile Hotels, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 17 Αυγούστου 2024

Αγαπητέ/ή W8876NQ
Σας ευχαριστούμε θερμά για τα υπέροχα σχόλιά σας! Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που απολαύσατε τη διαμονή σας στην Κέρκυρα και που το ξενοδοχείο μας ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες σας. Η κα Κοντού , το προσωπικό μας, από τη reception μέχρι το SPA και τους entertainers, θα χαρούν να σας υποδεχτούν ξανά στο μέλλον. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και ανυπομονούμε να σας έχουμε σύντομα ξανά στο Iolida Corfu.
Με εκτίμηση , Η Διεύθυνση

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 7 Αυγούστου 2024

Περάσαμε πολύ ωραία, πολύ ωραίος χώρος, ήσυχο μέρος και ειδικότερα η ομάδα entertainment ήταν φανταστική μας έκανε και περάσαμε τον χρόνο μας στην Κέρκυρα καταπληκτικά, ελπίζω να καταφέρω να ξανά έρθω και να είναι τα ίδια παιδιά, φανταστικοί!!

Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ευχαριστούμε, Peli K
Ο/η SMILE HOTELS , Μάρκετινγκ του Iolida Corfu Resort & Spa by Smile Hotels, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 8 Αυγούστου 2024

Αγαπητέ/ή Pelik2019
Σας ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη κριτική σας! Είμαστε ενθουσιασμένοι που μάθαμε ότι περάσατε υπέροχα και απολαύσατε τη γαλήνια ατμόσφαιρα. Η ομάδα ψυχαγωγίας μας θα χαρεί να μάθει ότι έκανε τη διαμονή σας στην Κέρκυρα τόσο αξέχαστη. Θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να είναι η επόμενη επίσκεψή σας, εξίσου υπέροχη !
Με εκτίμηση , IOLIDA CORFU

Η κριτική έγινε: 5 Αυγούστου 2024

Καθαρά δωμάτια, μεγάλη πισίνα, νόστιμο και πλούσιο μπουφέ σε όλα τα γεύματα. Όλο το προσωπικο πάντα εξυπηρετικο και χαμογελαστό.
Ο Γιώργος από την ομάδα ψυχαγωγίας, γεμάτος κέφι, μας παρέσυρε σε διαφορες δραστηριότητες και θεματικές βραδιές, κάνοντας ακόμα πιο ευχάριστη τη διαμονή μας στο ξενοδοχείο.
Η κοντινή παραλία έχει γαλάζια σημαία και είναι πολύ όμορφη.
Υπάρχει στάση λεωφορείου ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο, για πρόσβαση σε γειτονικές περιοχές και στην παλιά πόλη σε περίπου 25'.

Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
1  Ευχαριστούμε, Qwerty Q

Αγαπητέ qwertyq948
Σας ευχαριστούμε πολύ για τα υπέροχα σχόλιά σας! Είμαστε ενθουσιασμένοι που απολαύσατε τη διαμονή σας μαζί μας και εκτιμάμε τα θετικά σας λόγια για τα καθαρά μας δωμάτια, την πισίνα, τον μπουφέ και την εξυπηρέτηση του προσωπικού μας. Ο Γιώργος και η υπόλοιπη ομάδα ψυχαγωγίας θα χαρούν πολύ να ακούσουν ότι συνέβαλαν στην ευχάριστη εμπειρία σας με τις δραστηριότητες και τις θεματικές βραδιές τους. Ελπίζουμε να έχουμε την χαρά να σας φιλοξενήσουμε ξανά στο μέλλον! Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το ξενοδοχείο μας για τις διακοπές σας. Με εκτίμηση IOLIDA CORFU

Η κριτική έγινε: 29 Ιουλίου 2024

Ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο με το χαμόγελο του προσωπικού να μας συνοδευη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά των εκδηλώσεων για την αγάπη που μας έχουν δωσει με ιδιαίτερη αναφορά στον Γιώργο και την Βασο. Όλη η ομάδα του O CLUB
και MUMBO JUMBO ηταν καταπληκτικοι.

Συμβουλή για το δωμάτιο: Με καλή διάθεση όλα θα είναι υπέροχα.
Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2024
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
1  Ευχαριστούμε, Tony V
Ο/η SMILE HOTELS , Μάρκετινγκ του Iolida Corfu Resort & Spa by Smile Hotels, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 30 Ιουλίου 2024

Αγαπητέ tonyvP538PG
Μας τιμούν ιδιαίτερα τα ευγενικά σας σχόλια σχετικά με την εμπειρία σας, στο IOLIDA CORFU.
Θα ενημερώσουμε την ομάδα της ψυχαγωγίας μας (MUMBO JUMBO & O CLUB) και όλο το προσωπικό μας , για τα καλά σας λόγια όσον αφορά τις υπηρεσίες που προσφέρουν .
Ευχαριστούμε πολύ που μας επιλέξατε για τις διακοπές σας .
Με εκτίμηση , η Διεύθυνση .

Η κριτική έγινε: 23 Ιουλίου 2024

Το ξενοδοχείο ηταν πεντακάθαρο, η τοποθεσία τέλεια, το προσωπικό σούπερ εξυπηρετικό και πρόθυμο να μας βοηθήσει σε ό,τι χρειαζομασταν. Το φαγητό επίσης αρκετά καλο. Αυτό όμως που μας κέρδισε περισσότερο σε αυτο το ξενοδοχείο ηταν η ομάδα διασκέδασης!! Τα άτομα που απαρτίζουν αυτή την ομάδα ειναι γεννημένα για αυτή τη δουλειά! Φαίνεται πόσο πολύ χαίρονται και ενδιαφέρονται να περνάει ο κόσμος καλά. Πάντα με χαμόγελο, όρεξη και ζωντάνια που μας παρεσυραν να συμμετέχουμε και να περνάμε καταπληκτικά. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτές τις 7 υπεροχες μέρες που περάσαμε μαζι σας!!!!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
1  Ευχαριστούμε, mairy c
Ο/η SMILE HOTELS , Μάρκετινγκ του Iolida Corfu Resort & Spa by Smile Hotels, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 25 Ιουλίου 2024

Αγαπητή mairyc2024
Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια σχετικά με την καθαριότητα , το προσωπικό ,το φαγητό και την ομάδα της διασκέδασης.
Χαιρόμαστε που οι 7 μέρες που μείνατε κοντά μας ήταν υπέροχες και ελπίζουμε ,να σας έχουμε σύντομα ξανά στο ξενοδοχείο μας .
Με εκτίμηση ,
Η Διεύθυνση του Ξενοδοχείου .