Μείναμε εδώ (2 ενήλικες και ένα παιδί 6 ετών) τον Ιούλιο του 2012. Αυτή ήταν η πρώτη μας επίσκεψη στην Κω. Τα προηγούμενα χρόνια επιλέγαμε πακέτα all-inclusive στην Τουρκία (Susesi, Cornelia Diamond, Barut Lara). Αν σας προβληματίζει η τοποθεσία, σκεφτείτε το ξανά: δεν υπάρχει κυριολεκτικά τίποτα τριγύρω! Αν θέλετε να πάτε κάπου αλλού, πρέπει να νοικιάσετε αυτοκίνητο. Αλλά αν μείνετε μέσα στο θέρετρο, δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι ένα νέο θέρετρο, πολύ καθαρό, υπάρχουν αμαξίδια που σε πηγαίνουν σε όλο το θέρετρο. Είναι αρκετά μεγάλο και διαθέτει μια πιο ήσυχη πισίνα και μια πισίνα δραστηριοτήτων. Οι περισσότεροι που είχαν παιδιά κάθονταν στην πισίνα δραστηριοτήτων. Πολλοί Άγγλοι τουρίστες, καθόλου Ρώσοι... Υπάρχει ένα υδάτινο πάρκο που βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια. Το μειονέκτημα είναι ότι η εξάχρονη κόρη μας (που είναι δεινή κολυμβήτρια) δεν μπορούσε να πάει στις μεγάλες τσουλήθρες, ούτε όταν τη συνοδεύαμε εμείς. Το σέρβις της πισίνας είναι πολύ καλό (ποτά, κρέπες, παγωτό καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας), το φαγητό είναι πάρα πολύ καλό. Μπορεί στα τούρκικα 5 αστέρων θέρετρα να είχαμε περισσότερες επιλογές, αλλά σε αυτό το ξενοδοχείο η ποιότητα του φαγητού ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με τα τούρκικα ξενοδοχεία. Δοκιμάσαμε το ιταλικό a la carte εστιατόριο (χρειάζεται να κάνεις κράτηση, αλλά είναι πολύ εύκολο και δεν υπάρχει λίστα αναμονής), αλλά δεν ήταν τόσο σπέσιαλ. Για τους άντρες: χρειάζεται να φοράτε μακρύ παντελόνι, πράγμα που είναι γελοίο όταν κάνει 40 βαθμούς. Συμφωνώ στο να μην πας με το μαγιό σου, αλλά ούτε με ένα ωραίο πόλο και ένα σορτς; Το προσπάθησα μια φορά και με πέταξαν έξω! Η βραδινή ψυχαγωγία δε λέει πολλά. Συνοψίζοντας, ίσως είναι ένα από τα καλύτερα θέρετρα που έχω μείνει: είναι καλύτερο από το Cornelia Diamond, το Susesi και το Barut Lara!