Έφτασα μετά από ταξίδι 7 ωρών και 600 χιλιόμετρα μακριά στο ξενοδοχείο στις 1:30 το βράδυ.. Μόλις έφτασα ήρθε ένα παλληκάρι το οποίο μάλλον καθάριζε τη μικρή παραλία που έχει εκεί μπροστά και τον έβαλαν στο ξενοδοχείο για να μη πληρώσουν κάποιον υπάλληλο, γιατί δεν ήξερε πού πάνε τα πέντε. Με τα πολλά μετά από 20-25 λεπτά ταλαιπωρίας, μέχρι δηλαδή να του εξηγήσω πως έχω κάνει κράτηση και πως ναι δε του κάνω πλάκα γιατί δεν ήταν ώρα κατάλληλη για αστεία μου έδωσε το κλειδί του δωματίου..Ανέβηκα στο δωμάτιο το οποίο ήταν βρώμικο και δεν είχε καθαριστεί , με αποτέλεσμα να ψάχνω το παλληκάρι για 30-35 λεπτά ώστε να μου δώσει άλλο δωμάτιο , όταν με τα πολλά τον βρήκα μου έδωσε ένα κλειδί από άλλο δωμάτιο και μου ζήτησε να πάω να δω εάν είναι καθαρό. Πήγα λοιπόν και όντως το δωμάτιο ήταν λίγο πιο καθαρό από το προηγούμενο και έτσι κατάφερα στις 3 η ώρα να πάω στο δωμάτιο το οποίο όμως δεν είχε πουθενά το κοντρόλ του κλιματιστικού (δε περίμενα το παλληκάρι να γνωρίζει πως θα έπρεπε να μου το δώσει μιας και όπως σας είπα σίγουρα δεν ήταν υπάλληλος εκεί απλά κάποιος περαστικός) με αποτέλεσμα να δω εάν υπάρχει κάποιο κουμπί πάνω στο κλιματιστικό για να το ανοίξω και όταν είδα την κατάσταση του τρόμαξα ( θα ανεβάσω φωτογραφίες για του λόγου το αληθές). Όταν έφυγα από το δωμάτιο το οποίο έμεινα 2 νύχτες από ανάγκη, ο ιδιοκτήτης μου ζήτησε 130 ευρώ δηλαδή 65 ευρώ τη μέρα, του είπα με ωραίο τρόπο πως θα έπρεπε να μου κάνει κάποια καλύτερη τιμή για την ταλαιπωρία που προκάλεσε το δικό του προσωπικό με είπε πως δεν έγινε και κάτι απλά ένα λάθος. Επίσης δεν τηρούσαν ούτε κατά διάνοια τα μέτρα προστασίας που πρέπει..