Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Xenia C

Κακή εντύπωση

Κριτική για: Hotel Rozos
2,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 12 Σεπ 2022
Είναι ένα ξενοδοχείο με πραγματικά πολύ ωραία θέα, ευγενικό προσωπικό και ωραίο αναπαυτικό κρεβάτι….. όμως ….. δυστυχώς στο δωμάτιο υπήρχε πολύ άσχημη μυρωδιά και στο μπάνιο και αυτό ήταν από την αποχέτευση , μύριζε όλες τις μέρες τις διαμονής μας, τρελά κουνούπια (όποτε φροντίστε να έχετε αντικουνουπικο μαζί σας, επίσης υπήρξε πρόβλημα στη πληρωμή… το κατάλυμα κόστιζε 70.00 τη βραδιά τον Σεπτέμβρη στο booking, λάθος μας που δεν το κλείσαμε τελικά από την εφαρμογή, διοτι καλέσαμε στη ρεσεψιόν και το κλείσαμε μέσω τηλ. Για καλύτερη ενδεχομένως εξυπηρέτηση από τους ιδιοκτήτες και φυσικά προς όφελος τους. Την ημέρα της αναχώρησης μας (μείναμε 3 βραδιά) μας είπαν το ποσό των 255.00 όταν ρωτήσαμε το γιατί μας εξήγησαν ότι κρατάνε τη προμήθεια από το booking ενώ εμείς δεν το κλείσαμε μέσω της εφαρμογής …. Είχαμε δει πίσω από την πόρτα του δωματίου τον τιμοκατάλογο όπου αναφερόταν σε 80.00 τη βραδιά και 5.00 extra πρωινό εάν θέλαμε… τους είπαμε ότι πρωινό δεν πήραμε ποτέ στο ξενοδοχείο και μας είπαν ότι οι τιμές αυτές είναι παλιές και ότι στη τιμή τη δίκη μας είχαν χρεώσει το πρωινό διότι οι τιμές τους ήταν με ενσωματωμένο πρωινό κάτι που ΔΕΝ μας το ανέφερε κανείς κατά την άφιξη μας και είπαν επι λέξη «ναι συγνώμη οι τιμές αυτές είναι παλιές και δεν θα έπρεπε να είναι εκεί θα έπρεπε να το έχουμε αλλάξει» … δεν έκαναν τίποτε όμως Γι’ αυτό! Να σας πω ότι εκείνες τις μέρες στις Σπέτσες ήταν το φεστιβάλ «της Αρματας» όπου το νησί των Σπετσών βούλιαζε και αρκετός κόσμος διέμενε στο Πόρτο Χέλι … θεωρώ ότι όλο αυτό ήταν μια τρελή εκμετάλλευση από πλευράς των ιδιοκτητών κ σας παροτρύνω με αυτή τη τιμή να κλείσετε κάπου άλλου που θα είναι πολύ καλύτερα τουλάχιστον μη πετάξετε τα χρήματα σας.
Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2022
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε ως ζευγάρι
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
  • travelup.com
Κριτικές (105)
105 αποτελέσματα
4 - 9 από 105 κριτικές
Η κριτική έγινε: 31 Αυγούστου 2021 μέσω κινητής συσκευής

Έφτασα μετά από ταξίδι 7 ωρών και 600 χιλιόμετρα μακριά στο ξενοδοχείο στις 1:30 το βράδυ.. Μόλις έφτασα ήρθε ένα παλληκάρι το οποίο μάλλον καθάριζε τη μικρή παραλία που έχει εκεί μπροστά και τον έβαλαν στο ξενοδοχείο για να μη πληρώσουν κάποιον υπάλληλο, γιατί δεν ήξερε πού πάνε τα πέντε. Με τα πολλά μετά από 20-25 λεπτά ταλαιπωρίας, μέχρι δηλαδή να του εξηγήσω πως έχω κάνει κράτηση και πως ναι δε του κάνω πλάκα γιατί δεν ήταν ώρα κατάλληλη για αστεία μου έδωσε το κλειδί του δωματίου..Ανέβηκα στο δωμάτιο το οποίο ήταν βρώμικο και δεν είχε καθαριστεί , με αποτέλεσμα να ψάχνω το παλληκάρι για 30-35 λεπτά ώστε να μου δώσει άλλο δωμάτιο , όταν με τα πολλά τον βρήκα μου έδωσε ένα κλειδί από άλλο δωμάτιο και μου ζήτησε να πάω να δω εάν είναι καθαρό. Πήγα λοιπόν και όντως το δωμάτιο ήταν λίγο πιο καθαρό από το προηγούμενο και έτσι κατάφερα στις 3 η ώρα να πάω στο δωμάτιο το οποίο όμως δεν είχε πουθενά το κοντρόλ του κλιματιστικού (δε περίμενα το παλληκάρι να γνωρίζει πως θα έπρεπε να μου το δώσει μιας και όπως σας είπα σίγουρα δεν ήταν υπάλληλος εκεί απλά κάποιος περαστικός) με αποτέλεσμα να δω εάν υπάρχει κάποιο κουμπί πάνω στο κλιματιστικό για να το ανοίξω και όταν είδα την κατάσταση του τρόμαξα ( θα ανεβάσω φωτογραφίες για του λόγου το αληθές). Όταν έφυγα από το δωμάτιο το οποίο έμεινα 2 νύχτες από ανάγκη, ο ιδιοκτήτης μου ζήτησε 130 ευρώ δηλαδή 65 ευρώ τη μέρα, του είπα με ωραίο τρόπο πως θα έπρεπε να μου κάνει κάποια καλύτερη τιμή για την ταλαιπωρία που προκάλεσε το δικό του προσωπικό με είπε πως δεν έγινε και κάτι απλά ένα λάθος. Επίσης δεν τηρούσαν ούτε κατά διάνοια τα μέτρα προστασίας που πρέπει..

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2021
Ευχαριστούμε, Paulos_gkotza
Η κριτική έγινε: 28 Ιουνίου 2021

Πολύ ευχαριστημένοι μείναμε για άλλη μία φορά!!!
Θέση κ θέα υπέροχη!!!
Σέρβις πρωινό (Πολύ πλούσιο) άψογη!!
Καθαριότητα, προσωπικό εξυπηρετικότατο όπως κ ο ιδιοκτήτης!!
Περάσαμε υπέροχα, το συστήνω ανεπιφύλακτα!!
Και βέβαια με την 1η ευκαιρία πάλι εκεί!!!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2021
Ευχαριστούμε, christit2020
Η κριτική έγινε: 18 Αυγούστου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Είναι σε πολύ όμορφο σημείο με ωραία θέα πεντακάθαρο και τηρεί τα μετρα όλα. Το πρωινό καλύπτει όλα τα γούστα. Θα το ξανά προτιμήσουμε και θα το προτείνουμε και σε φίλους μας.και το προσωπικό ευγενικό

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ευχαριστούμε, 740dimitrad
Ο/η ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΟΖΟΣ, General Manager του Hotel Rozos, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 19 Αυγούστου 2020

ευχαριστούμε πολύ για τα καλα σας λογια

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 20 Ιουλίου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Το συγκεκριμένο εστιατόριο βρίσκεται σε ένα ιδανικό σημείο, κέντρο απόκεντρο. Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα, πεντακάθαρα και πλήρως εξοπλισμένα. Το προσωπικό από την άλλη ητνα πολύ φιλικό και οι τιμές χαμηλές σε σχέση με ότι επικρατεί στην περιοχή. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2020
1  Ευχαριστούμε, othessalonikios

ευχαριστούμε πολύ για τα καλα σας λογια

Η κριτική έγινε: 22 Δεκεμβρίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Ίσως το μοναδικό ξενοδοχείο της περιοχής που δέχεται επισκέπτες μήνα Δεκέμβρη. Το δωμάτιο καθαρό και με σωστή θερμοκρασία με ζεστό νερό όλες τις ώρες. Θα βοηθούσε αν υπήρχε διατροφή, καθώς τα περισσότερα εστιατόρια της περιοχής είναι κλειστά τους χειμερινούς μήνες.

Ημερομηνία διαμονής: Δεκέμβριος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
Ευχαριστούμε, Stavroula G
Ο/η yrozos1, Manager του Hotel Rozos, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 5 Ιανουαρίου 2020

Ευχαριστούμε πολλή για την βαθμολογία σας και τα καλά σας λόγια Πιστεύουμε να σας ξαναδούμε και να μπορέσουμε να κάνουμε την διαμονή σας ακόμα καλύτερη