Πολύ όμορφη τοποθεσία με εξαιρετικές δραστηριότητες. Ο Αλέξανδρος πολύ φιλικός και πρόθυμος να μας... διαβάστε περισσότερα
Υπέροχο μέρος! Τέλειες δραστηριότητες για εμάς και τα παιδιά μας! Πολύ φιλικοί και εξυπηρετικοί... διαβάστε περισσότερα
Αν πάτε ποτέ στη λίμνη Πλαστήρα πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε της δραστηριότητες που σας προφέρει ο tavropos καναμε τοξοβολία και βόλτα με υδροποδηλατο στη λίμνη ,μια βολτα που θα σας μείνει αξέχαστη όπως έμεινε και σε εμάς, η θέα και η ηρεμία μέσα από τη λίμνη είναι απλα μαγευτική, το team του tavropos δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο ,τέλεια οργάνωση σε ένα ασφαλές περιβάλλον και άψογη εξυπηρέτηση μπράβο συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά παιδιά
Σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας και τα καλά σας λόγια!!! προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο!!!
Πραγματικά μην παραλείψετε να κάνετε μια βόλτα με τα υδροποδήλατα απολαμβάνοντας την λίμνη Πλαστήρα από μέσα.. εμπειρία που θα έχετε να θυμάστε .. ευχαριστούμε τα παιδιά του tavropos για την εξυπηρέτηση κ την διάθεση που μας έδειξαν!!εις το επανιδείν..
Σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας και τα καλά σας λόγια!!!
προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο!!!
Οι εντυπωσεις απο την βολτα μας.. εξαιρετικες.. τελειο το τοπιο ομορφες εικονες.. ασφαλης δραστηριοτητα ακομα κ για 2 παιδια 7 κ 8 ετων..!συστηνεται.. χωρις δευτερη σκεψη
Σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας και τα καλά σας λόγια!!!
προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο!!!
Φοβερή εμπειρία με τα υδροποδηλατα, τα κανο, τοξοβολία και χωμάτινες διαδρομές με mountain bikes. Τα παιδιά Αλέκος , Στέλιος , Ηλέκτρα είναι απόλυτα εξυπηρετικοί και έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για εξασφαλίσουν μια μοναδική εμπειρία. Ο επαγγελματισμός τους και η προτεραιότητα στην ασφάλεια τους κάνει να ξεχωρίζουν. Φυσικά αξίζει να αναφερθεί πως οι τιμές είναι εξαιρετικές για την εμπειρία που σου παρέχουν Εύγε !!!
Ευχαριστούμε πολύ για την βαθμολογία και την τόσο θερμή κριτική, θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο!!!
Άπολαύσαμε οικογενειακώς τη βόλτα στη λίμνη με τα υδροποδήλατα, τα οποία ενδείκνυνται για παιδιά και μεγάλους. Ο μικρός μας γιος έκανε και τοξοβολία, κατά τη διάρκεια της οποίας γεννήθηκε ένα μικρό ταλέντο :-). Το προσωπικό είναι πολύ ευγενικό. Το μόνο "αρνητικό" που θα είχα να σημειώσω είναι ότι δυστυχώς δεν υπάρχουν παιδικά ποδήλατα προς ενοικίαση.
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια, οι χωμάτινες διαδρομές δεν είναι εύκολες για πολύ μικρά ποδήλατα,. στη Tavvropos προτεραιότητα έχουμε την ασφάλεια των πελατών και μετά το κέρδος!
Πολύ όμορφη εμπειρία τόσο για τους μεγάλους όσο και για τα παιδιά. Οπωσδήποτε να κάνετε βόλτα με υδροποδήλατο !!
Ευχαριστούμε πολύ για την κριτική και τα καλά σας λόγια!!!