Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Antakaragianni
Λαμία, Ελλάδα

Διαφορά η διαμονή στο συγκρότημα Aeolis suites!Αισθητική-καθαριότητα-Ευγενία.-φυσικο τοπίο.ενας χωρος που σέβονται τον πελατη

Κριτική για: Aeolis Tinos Suites
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 30 Οκτ 2024μέσω κινητής συσκευής
Η ευγένεια η καθαριοτητα το φυσικό τοπιο η υψηλή αισθητική κανει τοAeolis suites ξεχωριστό Η απεραντη θεα απο όλα τα δωμάτιο ατενίζοντας το Αιγαίο Το πρωινό πλούσιο διπλα στη κεντρική πισίνα και το Ιταλικό Napule με υπέροχες γεύσεις!μπράβο σε όλους που συμβάλλουν να λειτουργουν όλα άψογα
Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε μόνος/-η
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
Tinos Habitart - the Orange House private pool
3.9 χλμ. από Aeolis Tinos Suites
3.9 χλμ. από Aeolis Tinos Suites
Τριαντάρος: Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
Η κριτική έγινε: 22 Αυγούστου 2024

Είχα κλείσει υποτίθεται honey moon suite με πανοραμική θεα για 3 διανυκτέρευσεις και μου παραχώρησαν ένα δωμάτιο πάνω στην ανηφόρα και στη στροφή του parking με φασαρία μέσα στη νύχτα από τα αμάξια κ τις φωνές των ενοίκων.

Το δωμάτιο βρώμικο, σκόνη παντού και τα σεντόνια ασιδέρωτα και τσαλακωμένα..

Οι φωτογραφίες για την honey moon suite παραπλανητικές. Αφήνουν να εννοηθεί ότι είναι μια (1) και σε τηλεφωνική μου επικοινωνια όταν ρητά ρώτησα σε ποιο δωμάτιο θα διαμεινω με παρέπεμψαν στις πρωτες φωτογραφίες του site.
Τους ζήτησα φωτογραφείς του δωματίου και επέμειναν ήταν οι πρώτες που εμφανίζονταν στο site. Δεν παραδέχτηκαν ποτέ το «λαθος» τους , αφού προφανώς αυτή είναι η επίσημη τακτική και πολιτικη τους και δεν ζήτησαν ποτέ μια συγνώμη , αν έστω είχε γίνει παρεξήγηση από λαθος της υπάλληλου στις κρατήσεις.

Εισέπραξα ειρωνικά έως προσβλητικά σχόλια για τα παράπονα που εξέφρασα, έψαχνα 16 Αυγούστου απεγνωσμένα να βρω άλλο κατάλυμα στην Τήνο καθώς η διαμονή ήταν αφόρητη στο εν λόγω ξενοδοχείο.

Εν τελεί και με τη μεσολάβηση δικηγόρου μου επέστρεψαν τα χρήματα για τις επόμενες 4 διανυκτερεύσεις και κατόρθωσα να βρω άλλο ξενοδοχείο αν και ακριβότερο αλλά πολυ ανώτερο και δεν μου κάλυψαν την διαφορά ως όφειλαν βάσει νόμου.

Ήταν μια άκρως απογοητευτική εμπειρία που μου χάλασε τις διακοπές και την εντύπωση για το νησί.

Συμβουλή για το δωμάτιο: Δεν θα το συνιστούσα ποτέ!!!
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2024
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι χωρίς παρέα
    • Ποιότητα
    • Τοποθεσία
    • Ποιότητα ύπνου
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
Ευχαριστούμε, ntnoffice n
Ο/η Sevi Lama, Γενικός Διευθυντής του Aeolis Tinos Suites, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 23 Αυγούστου 2024

Αγαπητή,

Αναγνωρίζουμε το δικαίωμά σας να εκφράζετε τη γνώμη σας, ωστόσο, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια σημεία. Οι φωτογραφίες όλων των δωματίων μας, συμπεριλαμβανομένου και αυτού που διαμείνατε, είναι σαφώς αναρτημένες στην ιστοσελίδα μας. Σας δείξαμε επανειλημμένα τις φωτογραφίες που αντιστοιχούν στο δωμάτιο που επιλέξατε, και αυτές ήταν οι ίδιες που είχατε δει και πριν την κράτηση, παρά την επιμονή σας ότι αυτές οι φωτογραφίες δεν υπήρχαν.

Όσον αφορά την επιστροφή των χρημάτων, αυτή έγινε καθαρά για να αποφύγουμε περαιτέρω προβλήματα, καθώς η συμπεριφορά σας είχε αρχίσει να διαταράσσει την ηρεμία των υπόλοιπων πελατών μας και τη λειτουργία του ξενοδοχείου. Το γεγονός ότι η διαμονή σας δεν ήταν όπως την περιμένατε δεν οφείλεται σε λάθος δικό μας, αλλά στην αδυναμία σας να αποδεχτείτε τη ρεαλιστική εικόνα του δωματίου που είχατε κλείσει.

Λυπούμαστε που δεν είχατε την εμπειρία που επιθυμούσατε, αλλά δεν δεχόμαστε την άδικη και παραπλανητική κριτική σας.

Με εκτίμηση,
Aeolis Tinos Suites

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 8 Ιουλίου 2023

Πολύ περιποιημένο και προσεγμένο ξενοδοχείο. Πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό.. Εξαιρετική η Μαρίνα, ευγενέστατη η Όλγα. Πλούσιο και πεντανόστιμο το πρωινό το απολαμβάναμε στον ςξωτερικό χώρο της πισίνας με συντροφιά τα μαρμάρινα εκθέματα της Τήνου. Εξαίσιο το προσωπικό, σπάνιο στην εποχή μας! Το δωμάτιο μας honeymoon suite με πανοραμική θέα, τέλειο τζακούζι.. Σας ευχαριστούμε!!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2023
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Ποιότητα
    • Τοποθεσία
Ευχαριστούμε, ΛΕΝΑ Χ
Η κριτική έγινε: 4 Ιουλίου 2023 μέσω κινητής συσκευής

Η άψογη ενσωμάτωση στο φυσικό περιβάλλον, η απίστευτη θέα στο μπλε του Αιγαίου, η άνεση και η καθαριότητα των δωματίων, το ευγενέστατο προσωπικό, το αξεπέραστο πρωινό, η θετική αύρα του νησιού αλλα και του συγκεκριμένου χωριού, του Τριαντάρου, κάνουν αυτό το ξενοδοχείο ένα αληθινό παράδεισο χαλάρωσης. Και υψηλής αισθητικής επιλογή διακοπών.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2023
Ευχαριστούμε, markosd420
Η κριτική έγινε: 16 Μαΐου 2023 μέσω κινητής συσκευής

Αν και μείναμε για λίγο στο συγκεκριμένο κατάλυμα, φεύγοντας νιώσαμε τόσο γεμάτοι ενεργειακά και συναισθηματικά σαν να είχαμε μείνει καιρό! Αρχικά από θέμα δωματίου, μείναμε στην experience υπόσκαφη μονάδα με ιδιωτική πισίνα και θέα, πραγματικά μοναδική εμπειρία! Το ξενοδοχείο είναι σε καταπληκτική τοποθεσία, επικρατεί η ηρεμία και οι ήχοι της φύσης! Το προσωπικό ευγενέστατο, πρόσχαρο και πρόθυμο να μας εξυπηρετήσει και να ικανοποιήσει κάθε μας επιθυμία! Σίγουρα θα το επισκεφτούμε ξανά! Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα και ιδιαιτέρως την Κυρία Λάμα καθώς και την Κα Άννα που μας υποδέχτηκε!

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2023
Ευχαριστούμε, Anna_S810817
Η κριτική έγινε: 9 Σεπτεμβρίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Μείναμε στο ‘Aeolis Tinos Suites ‘ στο χωριό Τριανταρος στο μοναδικό αυτό νησί της Τήνου για λίγες ημέρες αρχές Σεπτεμβρίου στο δωμάτιο νούμερο 12 που έχει δική του ιδιωτική πισίνα. Η θέα μαγευτική μιας και είναι χτισμένο σε βουνό ! Το μέρος είναι μόλις 10-12 λεπτά από το λιμάνι της Τήνου. Μόλις φτάνεις ( έχει καλή σήμανση και πινακίδες το ξενοδοχείο) βλέπεις για είσοδο μια απίστευτη ανηφόρα η οποία έχει και αριστερή στροφη 90 μοιρών για να φτάσεις στο πρώτο μικρό Πάρκιν . Πιο πάνω έχει και άλλους χώρους Πάρκιν . Σίγουρα αν θα ανέβεις την πρώτη φορά , μετά δεν είναι κάτι, θέλει όμως να έχεις λίγη εμπειρία σαν οδηγός.

Η θεα όμως σε αποζημιώνει. Τα δωμάτια υπέροχα και πολύ μεγάλα , αρνητικό το γεγονός ότι έμπαινες από την μπαλκονόπορτα, δεν είχε άλλο παράθυρο και δεν μπορούσες να αφήσεις παράθυρο ανοιχτό όταν κοιμόσουν.

Υπάρχει Room-Service το οποίο χρεώνεται 10 Ε συν η παροχή αυτή. Το μοναδικό φαγητό που φάγαμε στο ξενοδοχείο ήταν μια φουρταλια και μια ελληνική σαλατα το μεσημέρι που φτάσαμε στο νησί. Η φουρταλια ήταν κάτι που εμένα δεν μου άρεσε ίσως γιατί έχω φάει αυθεντική φουρταλια στην Άνδρο. Μπορει να είναι μια αλλά άποψη σεβαστό, πιο πολύ ομελέτα έμοιαζε παρά φουρταλια. Δεν δοκίμασα κάτι άλλο από το φαγητό για να έχω σωστή άποψη.

Οφείλω να πω ότι τα κορίτσια στην ρεσεψιόν και τα παιδιά του ξενοδοχείου είναι υπέρ χαμογελαστά , πρόθυμα και ευγενέστατα ! Μας εξυπηρέτησαν στο μέγιστο βαθμό και τους ευχαριστούμε θερμά.

Θα ήθελα να υπάρχει μπαρ ανοιχτό έως τις 12 τουλάχιστον η έστω 11:30 το βράδυ. Δεν είδα κάτι τέτοιο. Δηλαδή εκείνη την ώρα δεν υπάρχει στην ρεσεψιόν κανεις ( έχουν κντ τηλέφωνο αναγκης σε χαρτί γραμμένο) ούτε στο μπαρ που σημαίνει αν γυρίσεις στις 11:30 στο ξενοδοχείο κ θέλεις απλά πράγματα ενα μπουκάλι νερό, ένα αναψυκτικό δεν υπάρχει και μιλάω για 11:30 το βράδυ καλοκαίρι όχι για η ώρα 2:00 την νύχτα. Σέβομαι όμως την πολιτική του ξενοδοχείου.

Η πισίνα υπέροχη, μεγάλη με ξαπλώστρες πουφ γύρω γύρω. Το πρωινό με μεγάλη ποικιλία.

Η θέση του ξενοδοχείου πολύ καλή ώστε να γυρίσει κάποιος πολλές παραλίες και όλο το νησί γενικότερα.

Ευχαριστούμε για την διαμονή !

Περάσαμε πολύ καλά και χαλαρώσαμε !

Room 12
Βίκυ-Αντώνης