Είχα κλείσει υποτίθεται honey moon suite με πανοραμική θεα για 3 διανυκτέρευσεις και μου παραχώρησαν ένα δωμάτιο πάνω στην ανηφόρα και στη στροφή του parking με φασαρία μέσα στη νύχτα από τα αμάξια κ τις φωνές των ενοίκων.
Το δωμάτιο βρώμικο, σκόνη παντού και τα σεντόνια ασιδέρωτα και τσαλακωμένα..
Οι φωτογραφίες για την honey moon suite παραπλανητικές. Αφήνουν να εννοηθεί ότι είναι μια (1) και σε τηλεφωνική μου επικοινωνια όταν ρητά ρώτησα σε ποιο δωμάτιο θα διαμεινω με παρέπεμψαν στις πρωτες φωτογραφίες του site.
Τους ζήτησα φωτογραφείς του δωματίου και επέμειναν ήταν οι πρώτες που εμφανίζονταν στο site. Δεν παραδέχτηκαν ποτέ το «λαθος» τους , αφού προφανώς αυτή είναι η επίσημη τακτική και πολιτικη τους και δεν ζήτησαν ποτέ μια συγνώμη , αν έστω είχε γίνει παρεξήγηση από λαθος της υπάλληλου στις κρατήσεις.
Εισέπραξα ειρωνικά έως προσβλητικά σχόλια για τα παράπονα που εξέφρασα, έψαχνα 16 Αυγούστου απεγνωσμένα να βρω άλλο κατάλυμα στην Τήνο καθώς η διαμονή ήταν αφόρητη στο εν λόγω ξενοδοχείο.
Εν τελεί και με τη μεσολάβηση δικηγόρου μου επέστρεψαν τα χρήματα για τις επόμενες 4 διανυκτερεύσεις και κατόρθωσα να βρω άλλο ξενοδοχείο αν και ακριβότερο αλλά πολυ ανώτερο και δεν μου κάλυψαν την διαφορά ως όφειλαν βάσει νόμου.
Ήταν μια άκρως απογοητευτική εμπειρία που μου χάλασε τις διακοπές και την εντύπωση για το νησί.