Ανταποκρίνεται στα 5* του όσον αφορά το πολυτελές περιβάλλον και τις παροχές που διευκολύνουν τη διαμονή καθώς και στην άριστη και επαγγελματική εξυπηρέτηση τόσο του προσωπικού στη reception όσο και όλων των εστιατορίων. Η άψογη εξυπηρέτηση δεν περιορίστηκε μόνο εντός του ξενοδοχείου αλλά και στον προγραμματισμό δραστηριοτήτων μας εκτός αυτού. Καλό θα ήταν να γίνει μια βελτίωση των εγκαταστάσεων του spa.
Επίσης θα συνιστούσα μεγαλύτερη προσοχή στην επιλογή Συνεργάτη που αναλαμβάνει τη διαδικασία επιστροφής αποσκευής η οποία ξεχάστηκε στο ξενοδοχείο (ξεχάστηκε με δική μου ευθύνη και όχι του ξενοδοχείου). Συγκεκριμένα στη δική μου περίπτωση, ενώ ο εντοπισμός της αποσκευής μου έγινε άμεσα, χρειάστηκαν 9 ημέρες για να παραλάβω την αποσκευή στην Αθήνα όπου και διαμένω, ενώ κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών δεν υπήρξε ενημέρωση ως προς την εξέλιξη της αποστολής. Κλείνοντας, θα ήθελα να επισημάνω ότι ενώ είχα ζητήσει και εξοφλήσει extra χρέωση για τη συσκευασία της αποσκευής αυτή δεν έγινε ποτέ (κατά τα λεγόμενα της μεταφορικής η συσκευασία γίνεται από το ξενοδοχείο (?).