2 άτομα βλέπουν αυτό το ξενοδοχείο
Εξασφαλίστε τη χαμηλότερη τιμή από αυτούς τους ιστότοπους
Booking.com
Tripadvisor200 $
Orbitz.com200 $
Trip.com198 $
Προβολή και των 14 προσφορών
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Η κριτική έγινε: 6 Αυγούστου 2021

Μείναμε 5 βράδια και όλα ήταν πολύ ωραία. Πολύ καλή τοποθεσία, πολλές θέσεις για πάρκινγκ, ωραία θέα, αρκετά καλό πρωινό με διάφορες επιλογές κάθε μέρα, η κυρία στα πρωινά πολύ ευγενική και εξυπηρετική καθώς και η κυρία που καθαρίζει! Το παλικάρι στην βραδυνή βάρδια επίσης πολύ ευγενικό και βοηθητικό! Όλο το προσωπικό πολύ καλό. Ευχάριστες εκπλήξεις μετά από κάθε καθαριότητα δωματίου :) Συνεχίστε έτσι ;)

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2021
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, 874dimitrisa
Ο/η Αγγελος Θεοδωρακατος, Γενικός Διευθυντής του Ξενοδοχείο Άγγελος, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 7 Αυγούστου 2021

Αγαπητέ Δημήτρη
Σε ευχαριστούμε που για το χρόνο να γράψετε τα σχόλια σας στο Tripadvisor και αναφέρετε την καλή τοποθεσία του ξενοδοχείου, το καθαρό δωμάτιο, και το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό.
Η καλύτερή μας βράβευση είναι όταν πελάτες σαν κι εσάς συνιστούν να επισκεφτούν το ξενοδοχείο μας.
Ευελπιστώντας να έχουμε την χαρά να σας καλωσορίσουμε και πάλι στο Ξενοδοχείο μας, Μέχρι τότε να περνάς άμορφα !!!
Γενικός Διευθυντής
#Hotel_Ageelos_Kefalonia_Place_To_Be_like_Your_home

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 5 Αυγούστου 2020

πεντακάθαρο ξενοδοχείο , πολύ βολική τοποθεσία με υπέροχη θέα . πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια (εκτός του μπάνιου ) ,εξυπηρετικό κι ευγενικό προσωπικό . οπωσδήποτε να δοκιμάσετε την χορτόπιτα στο πρωινό !!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2020
    • Τοποθεσία
    • Δωμάτια
2  Ευχαριστούμε, kastrini
Ο/η Αγγελος Θεοδωρακατος, Γενικός Διευθυντής του Ξενοδοχείο Άγγελος, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 7 Αυγούστου 2020

Αγαπητέ/ή kastrini,
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την εξαιρετική βαθμολογία. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας καλωσορίσουμε και πάλι στο Ξενοδοχείο μας. Να έχετε μια όμορφη ημέρα!
General Manager
Hotel Aggelos
&
Aggelo’s team

Η κριτική έγινε: 6 Ιουλίου 2020

Ένα μικρό αστικό νοικοκυρεμένο ξενοδοχείο. Στό άκρο της πόλεως , μακριά από το πολύβουο κέντρο αλλά συγχρόνως κοντά σε αυτό. Πάνω στη θάλασσα. Αν έχεις δωμάτιο μπροστά στη θάλασσα η θέα είναι εξαιρετική, Καθαρό και περιποιημένο. Ειδικά αυτήν την περίοδο ο ιδιοκτήτης λαμβάνει όλα τα μέτρα για την προφυλαξη από την πανδημία.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2020
    • Αξία
    • Ποιότητα ύπνου
Ευχαριστούμε, A9799RX_
Ο/η Αγγελος Θεοδωρακατος, General Manager του Ξενοδοχείο Άγγελος, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 10 Ιουλίου 2020

Αγαπητέ/ή ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Σ,

General Manager Hotel Aggelos
&
Aggelo’s team

Η κριτική έγινε: 15 Ιουλίου 2019

Το ξενοδοχείο βρίσκετε σε πολύ ωραία τοποθεσία στο Αργοστόλι, πολύ κοντά στο κέντρο. Το προσωπικό ευγενέστατο, τα δωμάτια καθαρίζονται καθημερινά και είναι εφοδιασμένα με τα απαραίτητα. Το μόνο που έλειπε από το δωμάτιο ήταν μια απλώστρα για τα μαγιό - πετσέτες γιατί δεν είχε μέρος να τα βάλεις να στεγνώσουν. Επίσης το wifi ήταν ανεπαρκές, δεν υπήρχε σχεδόν ποτέ. Το πρωινό πλούσιο με πολλές επιλογές.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2019
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Αξία
    • Ποιότητα ύπνου
Ευχαριστούμε, kafioxin
Ο/η AggelosTheodorakatos, Γενικός Διευθυντής του Ξενοδοχείο Άγγελος, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 16 Ιουλίου 2019

Αγαπητέ
Σας ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας και για τα όμορφα σχόλια σας,.Τα σχόλια σας σχετικά με το Ιντερνετ , τα λαμβάνουμε σοβαρά υπ'οψιν μας και θα τα μεταφέρουμε στον υπευθηνο τμημα . Ελπίζουμε να σας ξαναεχουμε σύντομα κοντά μας.

Θερμούς χαιρετισμούς
Άγγελος Π. Θεοδωράκος
Ξενοδοχείο Άγγελος
Γενικός διευθυντής

Η κριτική έγινε: 8 Απριλίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Ενα καταπληκτικο ξενοδοχειο στην καρδια του αργοστολιου με πολυ εξυπηρετικο προσωπικο!φανταστικη θεα απο το δωματιο που νομιζες οτι εισαι πανω στην θαλασσα!αγγελε σε ευχαριστουμε για ολα!θα τα ξαναπουμε συντομα

Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Ainos R
Ο/η AggelosTheodorakatos, Γενικός Διευθυντής του Ξενοδοχείο Άγγελος, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 15 Απριλίου 2019

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα ευγενικά σας λόγια, το εκτιμούμε ιδιαιτέρως και δεν κρύβουμε ότι μας κάνει πολύ χαρούμενους όταν οι πελάτες μας μένουν ικανοποιημένοι και με όμορφες εντυπώσεις από το ξενοδοχείο μας και τις υπηρεσίες του. θα χαρούμε πολύ να σας καλωσορίσουμε και πάλι στο μέλλον!

Αγγελος Π. Θεοδωρακατος
General Manager