Οι χαμηλότερες τιμές για τη διαμονή σας
Booking.com
Hotels.com208 $
Orbitz.com208 $
eDreams203 $
Προβολή και των 14 προσφορών
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Κριτικές (139)
139 αποτελέσματα
3 - 8 από 139 κριτικές
Η κριτική έγινε: 23 Αυγούστου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Έχει πολύ ωραίο design σε όλο το ξενοδοχείο από την reception έως και τα δωμάτια. Ανετα κρεβάτια και δωμάτια με μεγάλο μπάνιο.. Ευγενικό προσωπικό. Οικονομικό για αυτά που προσφέρει .
Αυτό που μας χάλασε είναι ότι στο πρωινό (είναι a la care) σου δίνει 2 επιλογές στους καφέδες που είναι οκ αλλά μετά στα ζεστά έχει 3 πιάτα : I) scrambled eggs, II) 2 βραστά αβγά με γαλοπούλα και τυρί iii) κεφαλονιτικη τυρόπιτα και σου δίνει 2 επιλογές. Και τελος έχει μια τελευταια κατηγορία με κρουασάν, γιαούρτι με δημητριακά, γιαούρτι με φρούτα κτλπ κ μπορείς να επιλέξεις μόνο 1. Το μενού του πρωινού δεν αλλάζει με αποτέλεσμα στις 4 μέρες που μείναμε εμείς να μην θέλουμε να φάμε κάτι από αυτά.
Και τέλος έχει μόνο 1 άτομο στο σέρβις οπότε η κοπέλα έτρεχε για να τα προλάβει όλα και την βοηθούσε κ η κοπέλα από την ρεσεψιόν.
Το θεωρώ απαράδεκτο να μην βάζει η επιχείρηση ακόμη έναν σερβιτόρο ώστε να βγαίνει πιο εύκολα και ομαλά το πρωινό και να φεύγει η ρεσεψιόν από το πόστο της για να βοηθήσει. :/ όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ώρα αιχμής του πρωινού γύρω στις 9και να ξεχνιούνται πράματα από το πρωινό μας.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
1  Ευχαριστούμε, mariaKe112
Ο/η Alley Hotel, General Manager του The Alley City Hotel & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 29 Αυγούστου 2020

Αγαπητή επισκέπτη

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας, Χαιρόμαστε που σας άρεσε η διακόσμηση του χώρου και το δωμάτιο σας. Δυστυχώς φέτος λόγο κορονοιου δεν μπορέσαμε να διατηρήσουμε τον συνηθισμένο πλούσιο μπούφε που διαθέταμε τις προηγούμενες χρονιές , λυπούμαστε που δεν απολαύσατε το σερβιζόμενο πρωινό μας, επίσης να ενημερώσουμε ότι παρόλο που πράγματι από την τρίτη κατηγορία είχατε την δυνατότητα μιας επιλογής αν δεν σας άρεσε κάτι από την δεύτερη κατηγορία πάντα δίνουμε την επιλογή να διαλέξετε παραπάνω από την τρίτη.
Όσο αφορά το προσωπικό του σέρβις στο πρωινό , και εδώ επίσης οφείλετε στο γεγονός ότι πρώτη χρονιά λειτουργήσαμε με μενού και όχι με μπούφε όποτε για κάποιο μικρο διάστημα πράγματι δημιουργήθηκε το πρόβλημα που αναφέρατε το οποίο επιλύθηκε στην πορεία με την αύξηση του προσωπικού.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε πάλι για τα σχόλια σας καθώς μας βοηθάνε να γινόμαστε καλύτεροι ώστε να προσφέρουμε μια καλύτερη εμπειρία στους επισκέπτες μας.

Με εκτίμηση
Alley Boutique Hotel & Spa

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 11 Αυγούστου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Στα υπέρ του η τοποθεσία του
που είναι 1 λεπτό με τα πόδια
από την κεντρική πλατεία.
Πάρκινγκ βρίσκεις άνετα στο λιμάνι
100 μέτρα από το ξενοδοχείο.
Καθαρό δωμάτιο,
όμορφη διακόσμηση του ξενοδοχείου, καλό το πρωινό που σερβίρεται,
σε έναν όμορφο χώρο.
Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2020
Ευχαριστούμε, agapitos77

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας , ελπίζουμε να σας ξανά φιλοξενήσουμε στο μέλλον.

Με εκτίμηση
Alley Boutique Hotel & Spa

Η κριτική έγινε: 19 Μαΐου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Πολύ καλό ξενοδοχείο με ωραία εσωτερική διακόσμηση, καθαρό, καλή εξυπηρέτηση και πλούσιο πρωινό, που μπορείς να πάρεις τόσο εσωτερικά όσο και στην αυλή του, με μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων και ροφημάτων. Το δωμάτιο μας ήταν άνετο, ευάερο και δροσερό, χωρίς να χρειαστεί ο κλιματισμός. Πεζός μπορείς να δεις όλα τα σημαντικά αξιοθέατα του Αργοστολίου και να πας σε ωραίες ταβέρνες και άλλα καταστήματα για φαγητό. Είναι κοντά στην παραλία και μπορείς να βρεις χώρο στάθμευσης σε μικρη απόσταση, διπλα στο Λιμεναρχείο. Έμεινα πολύ ικανοποιημένος.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2019
Ευχαριστούμε, Companion62559587121
Ο/η Alley Hotel, Γενικός Διευθυντής του The Alley City Hotel & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 21 Ιουλίου 2020

Σας ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη κριτική σας ,χαιρόμαστε που απολαύσατε το πρωινό σας και μείνατε ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση και το δωμάτιο σας , ελπίζουμε να μπορέσουμε να σας φιλοξενήσουμε ξανά στο μέλλον.

Η κριτική έγινε: 26 Οκτωβρίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Δεν θα το πρότεινα για τα εξής, είναι ξεκάθαρο ότι λείπει ο επαγγελματισμος στο προσωπικό. Λες κ πάνε για αρπαχτή, χρέωση στον καφέ του πρωινού αν πάρεις φραπέ... Εγκεφαλικό κ μόνο που μας το είπαν. Πρωινό απαράδεκτο, το ίδιο 6 μέρες σερί. Δεν φτάνει ο χώρος του πρωινού για όλους τους ενοίκους με αποτέλεσμα να περιμένεις για τραπέζι κ όταν κάτσεις να έχουν αδειάσει στο μπουφέ του πρωινού όλα... Μπάνιο απαράδεκτο, χωρίς χαλάκι να πατήσεις μετά το μπάνιο, χωρίς εργονομεια στην τοποθέτηση των διαφορων αξεσουάρ πχ λεκάνη με χαρτί τουαλέτας σηκωνεσε να το πιάσεις, το παιδί ούτε καν. Φως στο γραφείο δεν υπάρχει ποτήρια να πιεις νερό ανύπαρκτα, αλλαγή σεντόνια κ πετσέτες ίσως στις 4 ημέρες... Με 80 ευρώ το βράδυ για την διχωρη σουίτα ψιλό παλεύεται, το καλοκαίρι ούτε από έξω δεν θα πέρναγα με αυτά που ζητάει... Ντροπή γιατί νομίζουν ότι δίνουν κ ποιότητα...

Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2019
2  Ευχαριστούμε, aptalikas
Η κριτική έγινε: 17 Αυγούστου 2019

Ήρθαμε πρώτη φορά στο νησί με μεγάλη χαρά ερχόμενοι βράδυ στο ξενοδοχείο μετά από πολύ ταλαιπωρία η χαρά μετατράπηκε σε εκνευρισμό!
Αφού ήδη είχα μιλήσει στο τηλ 3 φορές για επιβεβαίωση ότι έχω παιδί κ θέλω έξτρα κρεββάτι για 6 νυχτες μου είπαν ότι θα έχουν ράντζο!
Όταν μπήκαμε 22:30 το βράδυ στο δωμάτιο δν υπήρχε πουθενά ράντζο κ πετσέτες μόνο για το σώμα για δυο άτομα όχι για 3 ούτε καν πετσέτα για τα χέρια!Αφου δημιούργησα θέμα γιατί αμφισβητούσαν τα λεγόμενα μου ήρθε η κοπέλα της ρεσεψιόν 23:00 κ με την βοήθεια την δικιά μου στρώναμε μαζί το ράντζο!!!
Επίσης ενώ βάλαμε το 30% όπως ζήτησαν κ επειδή ζητήσαμε να μείνουμε μια μέρα παραπάνω (διότι δν βρίσκαμε να φύγουμε πλοίο) μας ζήτησαν από τη δεύτερη μέρα να εξοφλήσουμε μπροστά σε κόσμο την ώρα του πρωινού την διαμονή μας γιατί αλλιώς δν θα μας έδιναν το δωμάτιο!
Πληρώσαμε 190€ την βραδιά κ μας είχαν σε σοφίτα!!!!
Αρκετά καθαρό κ το πρωινό αρκετά καλό δύσκολο το θέμα του πάρκινγκ!
Δν θα το πρότεινα για διαμονή διότι είναι αντί επαγγελματίες και δν ανταποκρίνεται στα χρήματα που χρεώνουν!

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2019
Ευχαριστούμε, Aspa L