Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
CHARIS KATSOULI
Αθήνα, Ελλάδα

Μοναδική εμπειρία

Κριτική για: Angsana Corfu Resort & Spa
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 23 Σεπ 2024
Aγαπημένη του ξενοδοχείου
Υπεροχη διαμονή. Εξαιρετικό κατάλυμα με εντυπωσιακη έσωτερικη και εξωτερική πισίνα και επιπλέον,τζακούζι,χαμάμ,σάουνα. Επίσης πολύ άνετα πεντακάθαρα δωμάτια, τεράστια κρεβατια και άνετα στρώματα. Μακράν όμως το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό που κάνει μοναδικό το ξενοδοχείο είναι το προσωπικό του. Υπέροχοι χαμογελαστοι άνθρωποι, άψογοι επαγγελματίες και πολυ ευγενικοί και προσιτοι. Σε αυτό αν προσθέσεις την εξαιρετική κουζίνα τόσο στα εστιατόρια όσο και στο πρωινό, τότε η φιλοξενία φθανει στο τελειο επίπεδο. Μπράβο τους.
Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε ως ζευγάρι
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Απάντηση: 24 Σεπ 2024
Αγαπητή Χάρης,
Σας ευχαριστούμε θερμά που αφιερώσατε χρόνο για να μοιραστείτε την τόσο θετική σας εμπειρία. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που απολαύσατε τις παροχές του ξενοδοχείου μας, όπως την εσωτερική και εξωτερική πισίνα, το τζακούζι, το χαμάμ, τη σάουνα, καθώς και τα άνετα και καθαρά δωμάτια.

Ιδιαίτερη χαρά μας δίνει το γεγονός ότι το προσωπικό μας συνέβαλε τόσο θετικά στη διαμονή σας. Η φιλοξενία μας είναι πραγματικά ένας από τους βασικούς μας στόχους, και τα σχόλιά σας αποτελούν την καλύτερη επιβράβευση. Επίσης, χαιρόμαστε που η κουζίνα μας, τόσο στα εστιατόρια όσο και στο πρωινό, ξεπέρασε τις προσδοκίες σας.

Ελπίζουμε να έχουμε την ευκαιρία να σας φιλοξενήσουμε ξανά σύντομα.

Γενικός Διευθυντής
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
  • Vio.com
2.2 χλμ. από Angsana Corfu Resort & Spa
Aronis apartments
  • Hotels.com
2.1 χλμ. από Angsana Corfu Resort & Spa
Pool bar
0.3 χλμ. από Angsana Corfu Resort & Spa
Δωρεάν WiFi
Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο
  • Hotels.com
    Κριτικές (742)
    742 αποτελέσματα
    1 - 6 από 742 κριτικές
    Η κριτική έγινε: 5 Σεπτεμβρίου 2024

Πολύ όμορφο ξενοδοχείο, το δωμάτιο ήταν πολύ καθαρό με όλες τις παροχές ! Ιδανικό για χαλάρωση και ξεκούραση ! Αυτό που θα μας μείνει είναι η εξυπηρέτηση, ήταν όλοι πολύ εύγενικοι και χαμογελαστοί, ότι ζητούσαμε το είχαμε, μας πρότειναν ποια μέρη, παραλίες ακόμη και μαγαζία αξίξει να πάμε στο νησί!
    Θα το προτιμήσουμε ξανά σίγουρα !

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2024
      • Δωμάτια
      • Καθαριότητα
      • Εξυπηρέτηση
    1  Ευχαριστούμε, Μαγδα Σ
    Ο/η Kostas Biblis, General Manager του Angsana Corfu Resort & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 2024

Αγαπητή Μάγδα,

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα θερμά σας λόγια σχετικά με τη διαμονή σας στο Angsana Corfu. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρήκατε το ξενοδοχείο μας όμορφο και το δωμάτιο καθαρό και εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες παροχές. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η εξυπηρέτηση των συνεργατών μας συνέβαλε στη χαλάρωσή σας και στην ευχάριστη παραμονή σας.

Είναι τιμή μας που σας βοηθήσαμε με προτάσεις για μέρη, παραλίες και καταστήματα στο νησί. Σας ευχαριστούμε που θα μας προτιμήσετε ξανά και ανυπομονούμε να σας υποδεχθούμε στο μέλλον.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
    Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
    Η κριτική έγινε: 1 Σεπτεμβρίου 2024

Ήταν παρά πολύ ωραία πήγαμε με day pass στην πισίνα φάγαμε στο oribu και το προσωπικό ήταν πολύ καλό ειδικά ο Χρήστος από την ρεσεψιόν ….άψογη εξυπηρέτηση το παιδί ήταν παρά πολύ καλό μας βοήθησε σε ότι χρειαστήκαμε και μας έλυσε όλες της απορίες

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2024
    Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
    Ευχαριστούμε, Γιωργος Π
    Ο/η Kostas Biblis, General Manager του Angsana Corfu Resort & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2024

Αγαπητέ Γιώργο,
    Σας ευχαριστούμε θερμά για τα θετικά σας σχόλια και για την προτίμησή σας στο ξενοδοχείο μας.

Είναι χαρά μας να μαθαίνουμε ότι απολαύσατε την εμπειρία σας στην πισίνα και το γεύμα σας στο Oribu. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η εξυπηρέτηση του προσωπικού μας, και ειδικά του Χρήστου από τη ρεσεψιόν, συνέβαλε στη θετική σας εμπειρία. Θα φροντίσουμε να μεταφέρουμε τα θερμά σας λόγια στον ίδιο.

Η κριτική έγινε: 27 Ιουνίου 2024

Εντυπωσιακό ξενοδοχειο με εξαιρετικό γυμναστηριο και πανω απο ολα εξυπηρετικό και ευγενικό προσωπικο. Ιδιαιτερα τα μαθηματα yoga και πιλάτες ειναι απολαυστικά και αναζωογονητικά! Ο χωρος ειναι καθαρός και κατάλληλος για ολους καθως προσφερει και αρκετες παροχές!

Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι χωρίς παρέα
    Ευχαριστούμε, Μαρια Μ
    Ο/η Kostas Biblis, Γενικός Διευθυντής του Angsana Corfu Resort & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 9 Ιουλίου 2024

Αγαπητή Μαρία,
    Σας ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη κριτική σας για το Angsana Corfu Resort & Spa.

Είναι χαρά μας να μαθαίνουμε ότι το γυμναστήριο μας εντυπωσίασε και ότι το προσωπικό μας ήταν εξυπηρετικό και ευγενικό. Επίσης, είμαστε ευτυχείς που απολαύσατε τα μαθήματα γιόγκα και πιλάτες, τα οποία περιγράφετε ως απολαυστικά και αναζωογονητικά. Ο χώρος μας διατηρείται καθαρός και προσφέρει πλούσιες παροχές για όλους τους επισκέπτες.

Ανυπομονούμε να σας φιλοξενήσουμε ξανά στο Angsana Corfu Resort & Spa για μια ακόμα αξέχαστη εμπειρία!

Η κριτική έγινε: 26 Ιουνίου 2024 μέσω κινητής συσκευής

Επισκέπτομαι το γυμναστήριο και η εμπειρία είναι μοναδική!Το προσωπικό είναι καταπληκτικό και πολυ εξυπηρετικό!!!Άψογοι επαγγελματίες με γνώσεις και εμπειρία πάνω στην ειδικότητά τους.Η Πισίνα είναι πεντακάθαρη και ο χώρος του σπα μοναδικός.

Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι χωρίς παρέα
    Ευχαριστούμε, Olga G

Αγαπητή Όλγα,
    Σας ευχαριστούμε θερμά για την θετική κριτική σας όσον αφορά την εμπειρία σας στο γυμναστήριο του Angsana Corfu Resort & Spa. Είναι χαρά μας να γνωρίζουμε ότι απολαύσατε τη διαμονή σας τόσο πολύ.

Ελπίζουμε ότι θα μας δώσετε την ευκαιρία να σας φιλοξενήσουμε στο ξενοδοχείο μας και στο μέλλον.

Η κριτική έγινε: 9 Ιουνίου 2024 μέσω κινητής συσκευής

Εξαιρετικη διαμονη!!!Αψογα όλα , η τοποθεσία , η οργάνωση και πολυτελής εξυπηρέτηση!!! Ο χώρος της πισίνας φοβερος!! Το φαγητο και στα δυο εστιατορια πολύ καλό , επίσης και το πρωινο πληρέστατο!!
    Σιγουρα θα ξαναπήγαινα!!!
    Και όλα αυτα σε ενα πανέμορφο νησί!!!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2024
    Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
    Ευχαριστούμε, Compass57916489908
    Ο/η Kostas Biblis, Γενικός Διευθυντής του Angsana Corfu Resort & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 13 Ιουνίου 2024

Αγαπητέ πελάτη,
    Σας ευχαριστούμε θερμά για την εξαιρετική σας αξιολόγηση. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που απολαύσατε την τοποθεσία, την οργάνωση και την πολυτελή εξυπηρέτηση του ξενοδοχείου μας.

Είναι ευχάριστο να ακούμε ότι ο χώρος της πισίνας, το φαγητό στα εστιατόρια μας και το πρωινό σας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Η επιθυμία σας να μας επισκεφτείτε ξανά είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμάς.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για τα ευγενικά σας λόγια και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά στο όμορφο νησί μας.