Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Μαρια Μ

Μοναδική εμπειρια

Κριτική για: Angsana Corfu Resort & Spa
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 27 Ιουν 2024
Εντυπωσιακό ξενοδοχειο με εξαιρετικό γυμναστηριο και πανω απο ολα εξυπηρετικό και ευγενικό προσωπικο. Ιδιαιτερα τα μαθηματα yoga και πιλάτες ειναι απολαυστικά και αναζωογονητικά! Ο χωρος ειναι καθαρός και κατάλληλος για ολους καθως προσφερει και αρκετες παροχές!
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε μόνος/-η
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Απάντηση: 9 Ιουλ 2024
Αγαπητή Μαρία,
Σας ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη κριτική σας για το Angsana Corfu Resort & Spa.

Είναι χαρά μας να μαθαίνουμε ότι το γυμναστήριο μας εντυπωσίασε και ότι το προσωπικό μας ήταν εξυπηρετικό και ευγενικό. Επίσης, είμαστε ευτυχείς που απολαύσατε τα μαθήματα γιόγκα και πιλάτες, τα οποία περιγράφετε ως απολαυστικά και αναζωογονητικά. Ο χώρος μας διατηρείται καθαρός και προσφέρει πλούσιες παροχές για όλους τους επισκέπτες.

Ανυπομονούμε να σας φιλοξενήσουμε ξανά στο Angsana Corfu Resort & Spa για μια ακόμα αξέχαστη εμπειρία!

Γενικός Διευθυντής
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
Argo at night
    Corfu Sun PoolSide
    0.9 χλμ. από Angsana Corfu Resort & Spa
    • Hotels.com
    Δωρεάν πάρκινγκ
    View of the pool and breakfast / bar areas.
    • Vio.com
    0.5 χλμ. από Angsana Corfu Resort & Spa
    Exterior
    • StayForLong
    • Vio.com
    Μπενίτσες: Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
    Η κριτική έγινε: 26 Ιουνίου 2024 μέσω κινητής συσκευής

Επισκέπτομαι το γυμναστήριο και η εμπειρία είναι μοναδική!Το προσωπικό είναι καταπληκτικό και πολυ εξυπηρετικό!!!Άψογοι επαγγελματίες με γνώσεις και εμπειρία πάνω στην ειδικότητά τους.Η Πισίνα είναι πεντακάθαρη και ο χώρος του σπα μοναδικός.

Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι χωρίς παρέα
    Ευχαριστούμε, Olga G
    Ο/η Kostas Biblis, Γενικός Διευθυντής του Angsana Corfu Resort & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 9 Ιουλίου 2024

Αγαπητή Όλγα,
    Σας ευχαριστούμε θερμά για την θετική κριτική σας όσον αφορά την εμπειρία σας στο γυμναστήριο του Angsana Corfu Resort & Spa. Είναι χαρά μας να γνωρίζουμε ότι απολαύσατε τη διαμονή σας τόσο πολύ.

Ελπίζουμε ότι θα μας δώσετε την ευκαιρία να σας φιλοξενήσουμε στο ξενοδοχείο μας και στο μέλλον.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
    Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
    Η κριτική έγινε: 9 Ιουνίου 2024 μέσω κινητής συσκευής

Εξαιρετικη διαμονη!!!Αψογα όλα , η τοποθεσία , η οργάνωση και πολυτελής εξυπηρέτηση!!! Ο χώρος της πισίνας φοβερος!! Το φαγητο και στα δυο εστιατορια πολύ καλό , επίσης και το πρωινο πληρέστατο!!
    Σιγουρα θα ξαναπήγαινα!!!
    Και όλα αυτα σε ενα πανέμορφο νησί!!!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2024
    Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
    Ευχαριστούμε, Compass57916489908
    Ο/η Kostas Biblis, Γενικός Διευθυντής του Angsana Corfu Resort & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 13 Ιουνίου 2024

Αγαπητέ πελάτη,
    Σας ευχαριστούμε θερμά για την εξαιρετική σας αξιολόγηση. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που απολαύσατε την τοποθεσία, την οργάνωση και την πολυτελή εξυπηρέτηση του ξενοδοχείου μας.

Είναι ευχάριστο να ακούμε ότι ο χώρος της πισίνας, το φαγητό στα εστιατόρια μας και το πρωινό σας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Η επιθυμία σας να μας επισκεφτείτε ξανά είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμάς.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για τα ευγενικά σας λόγια και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά στο όμορφο νησί μας.

Η κριτική έγινε: 4 Ιουνίου 2024 μέσω κινητής συσκευής

Ένα καινούργιο και πολύ προσεγμένο ξενοδοχείο . Όλοι οι χώροι του ξενοδοχειου πολύ ΚΑΘΑΡΟΙ . Σε πόλη καλη τοποθεσια . Δροστιστικα και γευστικά κοκτειλς . Στο εστιατόριο τα πιάτα πολύ γευστικά . Ένα μεγάλο μπραβο σε όλη την ομάδα του ξενοδοχειου καθως και τους ιδιοκτήτες για τη τρομερή δουλειά που έχουν κανει . Θα επιστρέψουμε σύντομα .

Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    Ευχαριστούμε, Love_Greece77
    Ο/η Kostas Biblis, Γενικός Διευθυντής του Angsana Corfu Resort & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 5 Ιουνίου 2024

Αγαπητη Love_Greece77,

Ευχαριστούμε θερμά για τα τόσο θετικά σας σχόλια. Χαιρόμαστε που απολαύσατε τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας και εκτιμούμε ιδιαίτερα τα καλά σας λόγια για την καθαριότητα, την τοποθεσία, τα κοκτέιλ και τα πιάτα του εστιατορίου μας.

Η ομάδα μας θα χαρεί πολύ να μάθει πως εκτιμήσατε την προσπάθεια που έχουμε καταβάλει.

Ανυπομονούμε να σας υποδεχθούμε ξανά σύντομα.

Η κριτική έγινε: 7 Μαΐου 2024

Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το προσωπικό όλου του ξενοδοχείου, ήταν όλοι πολύ ευγενικοί και άψογοι σε όλους τους τομείς, τα εστιατόρια ήταν καταπληκτικά το service ήταν άψογο, και δεν είχαμε κανένα παράπονο κατά την διαμονή μας.

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2024
    Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    Ευχαριστούμε, Trifonas V
    Ο/η Kostas Biblis, Γενικός Διευθυντής του Angsana Corfu Resort & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 10 Μαΐου 2024

Αγαπητέ Τρύφωνα,
    Ευχαριστούμε για την υπέροχη κριτική που μοιραστήκατε μαζί μας.
    Χαιρόμαστε που απολαύσατε την διαμονή σας και που μεινατε ικανοποιημένος με το προσωπικό και την εξυπηρέτηση μας.
    Ελπίζουμε πως θα σας καλωσορίσουμε ξανα στο ξενοδοχείο μας σύντομα.

Η κριτική έγινε: 22 Μαρτίου 2024

Εξαιρετικό γυμναστήριο. Πολύ προσεγμένος και πολύ καθαρός χώρος . Άψογη εξυπηρέτηση από όλο το προσωπικό.Οι γυμνάστριες πάντα διαθέσιμες να βοηθήσουν. Απόλυτα καταρτισμένες με εξαιρετικές γνώσεις και αγάπη για την δουλειά. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Ημερομηνία διαμονής: Μάρτιος 2024
    Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι χωρίς παρέα
    Ευχαριστούμε, Pen C
    Ο/η Kostas Biblis, Γενικός Διευθυντής του Angsana Corfu Resort & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 5 Απριλίου 2024

Αγαπητέ Pen,
    Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το ξενοδοχείο Angsana Corfu Resort & Spa και αφιερώσατε χρόνο για να καταχωρήσετε την εμπειρία σας.
    Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τα όμορφα σχόλια που μοιραστηκατε, για το γυμναστήριο και την εξυπηρέτηση του προσωπικού μας.

Είναι μεγάλη μας χαρά να σας έχουμε κοντά μας.