“Καλη συμπεριφορά!”

Εύρος τιμών: 20 € - 30 €
Κουζίνες: Μπάρμπεκιου, Ελληνική, Μεσογειακή, Kαφέ, Γκριλ
Περισσότερα στοιχεία εστιατορίου
Στοιχεία εστιατορίου
Καλό για: Οικογένειες με παιδιά, Γραφική θέα, Ειδικές περιστάσεις, Τοπική κουζίνα
Επιλογές δείπνου: Πρωινό, Αργά τη νύχτα, Κρατήσεις
Περιγραφή: Ιδιαιτερα φιλοξενος χωρος διακοσμημενος με μερακι για μα χαλαρωσετε και να νοιωσετε σαν στο σπιτι σας .Κουζινα ιδιαιτερα προσεγμενη με πιατα για καθε γουστο απο φρεσκες σαλατες ,σπιτικα μαγειρευτα ,λαδερα ,σαρδελα γαυρο φρεσκο καθημερινα και καποιες επιλογες κρεας με δημοφιλεστερο το μιξ γκριλ και τον σπιτικα μαριναρισμενο γυρο απο φρεσκο χοιρινο η κοτοπουλο.Τα γλυκα μας ειναι ολα σπιτικα ,το κρασι ντοπιο η μπυρα βαρελισια και η μουσικη καταληλη για ηρεμια και κουβεντουλα.Οι χορτοφαγοι και τα ατομα που προβληματιζονται με την γλουτενη θα εντυπωσιαστουνε απο το ξεχωριστο μενου μας φταιγμενο με ιδιαιτερη προσοχη το οποιο περιλαμβανει εκτος απο πρωτα και κυριως πιατα γλυκα και παγωτο .Κοθζινα ανοιχτα καθημερινα 14.30 -23.30 .Σας περιμενουμε .
Η κριτική γράφτηκε 11 Αυγούστου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Πολυ όμορφος χώρος, το προσωπικό πολύ ευγενικό και εξυπηρετικο. Τα σπιτικά πιάτα οπου φάγαμε αρκετά καλα και διακοσμημένα, το μόνο που δεν μας άρεσε ηταν ότι συμπληρωσαμε αλάτι σε όλα. Δεν θα έλεγα οτι ειναι οικονομικά και χρειάζεται να έχεις αρκετή υπομονή για τις ενοχλητικές μέλισσες που περιτριγυρίζουν πανω απο τα πιάτα. Σε εμας βέβαια με το που κατάλαβαν το πρόβλημα μας, έφεραν αμέσως ελληνικό καφέ και αναψαν για να τις διώξει.

Ημερομηνία επίσκεψης: Αύγουστος 2019
2  Ευχαριστούμε, Nektarios P
Ο/η Mariapoulima, Owner του ΓΚΡΑΝ ΑΛΑΝΤΙΝΟ, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 11 Αυγούστου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ πάρα πολύ για τον χρόνο σας να μοιραστείτε την άποψή σας μαζί μας και με τους μελλοντικούς μας πελάτες .Να είστε σίγουροι ότι θα την λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας όπως πάντα κάνουμε με όλες .Θα χαρούμε να σας ξαναδούμε στο χώρο μας. Με εκτίμηση ,Μαρία

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Κριτικές (677)
Γλώσσα

2 - 6 από 677 κριτικές

Η κριτική γράφτηκε 10 Αυγούστου 2019

Δοκιμάσαμε μόνο το πίτα γύρο προς το παρόν. Ίσως το καλύτερο σάντουιτς γύρο που έχουμε φάει. Σίγουρα θα το επισκευτουμε ξανά για να δοκιμάσουμε και παστιτσαδα, γαριδομακαρονάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι και αυτά πάρα πολύ καλά. Οι τιμές φαίνονται να είναι καλές για την ποιότητα του φαγητού.

Ημερομηνία επίσκεψης: Αύγουστος 2019
1  Ευχαριστούμε, tasos220

Ευχαριστούμε θερμά για την τόσο καλό προαιρετη κριτική σας .Θα χαρούμε να σας ξαναδούμε στο χώρο μας .Με εκτίμηση ,Μαρια

Η κριτική γράφτηκε 28 Απριλίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Φάγαμε υπέροχα!!πολυ ωραίο φαγητό με πολλές επιλογές σε vegan πιάτα.!!!! Φάγαμε υπέροχο vegan μουσακά και φανταστικά ορεκτικά!!!!

Ημερομηνία επίσκεψης: Απρίλιος 2019
Ευχαριστούμε, vikopoulo
Ο/η Mariapoulima, Owner του ΓΚΡΑΝ ΑΛΑΝΤΙΝΟ, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 28 Απριλίου 2019

Αγαπητέ πελάτη ,
Εκτιμούμε τον χρόνο που αφιερώσατε για να μας προτείνετε στην σελίδα του TRIP ADVISOR .Η γνώμη σας ως VEGAN είναι ιδιαίτερα σημαντική για μας καθώς το VEGAN μενού μας βρίσκεται σε πιλοτικό στάδιο και κάθε πληροφορία είναι πολύ σημαντική. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας στην ομάδα του Γκραν Αλαντινο και ελπίζουμε να σας ξαναδούμε όποτε βρεθείτε στην περιοχή μας .
Για λογαριασμό όλης της ομάδας ,
Μαρία Π.

Η κριτική γράφτηκε 29 Ιουλίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Εξαιρετικό φαγητό, φρέσκα προϊόντα για όλα τα γούστα, προσεγμένες τιμές!!!
Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

Ημερομηνία επίσκεψης: Ιούλιος 2018
Ευχαριστούμε, Corfuwolf
Ο/η Maria P, Owner του ΓΚΡΑΝ ΑΛΑΝΤΙΝΟ, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 29 Ιουλίου 2018

Ευχαριστούμε θερμά για τα καλά σας λόγια.Θα χαρούμε να σας ξαναδούμε στο Γκραν Αλαντινο

Η κριτική γράφτηκε 10 Ιουλίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Η πίτσα ήταν πολύ κακοψημένη με περίεργη σάλτσα που θα ταίριαζε σε μοσχάρι κοκκινιστό. Ο γύρος είχε αίσθηση ξαναζεσταμένου και δεν ήταν νόστιμος. Το μόνο θετικό ήταν ο ευγενέστατος σερβιτόρος.

Ημερομηνία επίσκεψης: Ιούλιος 2018
Ευχαριστούμε, Grace L
Ο/η Maria P, Owner του ΓΚΡΑΝ ΑΛΑΝΤΙΝΟ, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 11 Ιουλίου 2018

Αγαπητοί πελάτες, Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το σχόλιο σας και θα ενημερώσουμε την κουζίνα . Ο γύρος μας είναι καθημερινά φρέσκος από φρέσκο κρέας,μαρινάρετε και ψήνετε εδώ αλλά η γνώμη σας μας ενδιαφέρει πολύ , και θα το προσέξουμε για να δούμε τι πήγε λάθος . Η πίτσα μας είναι επίσης σπιτική λεπτή και τραγανή και η σάλτσα είναι φρέσκια ντομάτα με σκόρδο κρεμμύδι ρίγανη χωρίς τοματοπολτό η άλλα συστατικά . Λειπόμαστε που φύγατε δυσαρεστημενοι, αν είχατε αναφέρει ότι κάτι δεν σας άρεσε στον σερβιτόρο μας σίγουρα θα είχαμε αντικαταστησει το φαγητό σας με κάτι άλλο καθώς στόχος μας είναι να μην φεύγετε από το Γκραν Αλαντινο νηστικοί. .Ευχαριστούμε πολύ κι ελπίζουμε την επόμενη φορά να μας δώσετε την ευκαιρία να σας περιποιηθουμε οπως 10 χρονιά τώρα κάνουμε στο χωρο της εστίασης .

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης

ΓΚΡΑΝ ΑΛΑΝΤΙΝΟ: Οι ταξιδιώτες που ενδιαφέρθηκαν γι' αυτό το μέρος είδαν επίσης

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

ΓΚΡΑΝ ΑΛΑΝΤΙΝΟ: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθέστε φωτογραφίες

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.

Διεκδικήστε την καταχώρισή σας
Τα έσοδα επηρεάζουν τις εμπειρίες που εμφανίζονται στην παρούσα σελίδα, μάθετε περισσότερα.