“Θα ξαναπηγαίναμε”

Επιλογές δείπνου: Πρωινό, Αργά τη νύχτα, Κρατήσεις
Στοιχεία εστιατορίου
Επιλογές δείπνου: Πρωινό, Αργά τη νύχτα, Κρατήσεις
Η κριτική γράφτηκε 16 Αυγούστου 2021 μέσω κινητής συσκευής

Οπωσδήποτε δοκιμάστε σοφριτο και παστιτσάδα!!!!!
Με τα ψητά λαχανικά δεν τρελάθηκα και ακριβό για το συγκεκριμένο πιάτο αλλά τα παραδοσιακά πιάτα μας αντάμειψαν!!!!!το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!

Ημερομηνία επίσκεψης: Αύγουστος 2021
1  Ευχαριστούμε, Magdanast
Γλώσσα

Η κριτική γράφτηκε 6 Αυγούστου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Η πιο απαίσια εμπειρία που είχαμε ποτέ. Επισκεφθήκαμε την ΤΑΒΕΡΝΑ και όχι εστιατόριο στις 19:30 το απόγευμα και το μαγαζί εκείνη την ώρα είχε μόνο δυο παρέες. Μας φάνηκε ιδιαίτερα αγενής ο τρόπος που μας μίλησε ο υπεύθυνος της ΤΑΒΕΡΝΑΣ διότι μας απαγόρευσαν την είσοδο γιατί δεν έχουμε την κατάλληλη ενδυμασία λέγοντας μας πως αν δεν ντυθούμε δεν υπάρχει τραπέζι για εμάς... σημειωτέον ότι δυο μόνο απ τις κοπέλες της παρέας φορούσαν παντελόνες κ το πάνω μέρος του μαγιό χωρίς να είναι προκλητικές. Σε καμία περίπτωση δεν θα επισκεφθούμε την ΤΑΒΕΡΝΑ αυτή.

Ημερομηνία επίσκεψης: Αύγουστος 2019
Ευχαριστούμε, 182valias
Η κριτική γράφτηκε 24 Αυγούστου 2018

Πήγαμε λόγω της υψηλής βαθμολογίας στο trip advisor. Όμως οι περισσότεροι από όσους το βαθμολόγησαν υψηλά μάλλον ήταν ξένοι. Εκείνοι πράγματι μπορεί να ζητούν κάτι τέτοιο. Όμως για τους Έλληνες μπορεί να θεωρηθεί πολύ περιορισμένο το μενού του. Τα πιάτα ήταν μεν νόστιμα, αλλά δεν ήταν τίποτα το εξαιρετικό.

Ημερομηνία επίσκεψης: Αύγουστος 2018
    • Ποιότητα
    • Φαγητό
1  Ευχαριστούμε, H2423FCthomasm
Η κριτική γράφτηκε 17 Αυγούστου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Ανήμερα δεκαπενταύγουστο, γρήγορο σέρβις, καλό κρέας, εξαιρετικό κοντοσούβλι, τιμές πολύ λογικές για τη περίοδο κ την περιοχή, παρκάραμε ακριβώς απέναντι κ μετά το μπάνιο ήταν ιδανική λύση για φαγητό

Ημερομηνία επίσκεψης: Αύγουστος 2018
Ευχαριστούμε, Nikolaos K
Η κριτική γράφτηκε 24 Ιουλίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Περάσαμε πολύ ωραία,το φαγητό είναι εξαιρετικο, η σαλάτα επίσης, το μαγαζί όμορφο και καλά στημένο, ο Γρηγόρης (σερβιτόρος) μας πρότεινε 2 πολύ γευστικά πάγια και οι τιμές ήταν πολύ καλές

Ημερομηνία επίσκεψης: Ιούλιος 2018
Ευχαριστούμε, platondimitriou

ΤΑΒΕΡΝΑ ΝΑΥΣΙΚΑ: Οι ταξιδιώτες που ενδιαφέρθηκαν γι' αυτό το μέρος είδαν επίσης

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

ΤΑΒΕΡΝΑ ΝΑΥΣΙΚΑ: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθέστε φωτογραφίες

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.

Διεκδικήστε την καταχώρισή σας
Τα έσοδα επηρεάζουν τις εμπειρίες που εμφανίζονται στην παρούσα σελίδα, μάθετε περισσότερα.