Ήταν το καλύτερο ξενοδοχείο όλης της Ελλάδας . Η καλύτερη εξυπηρέτηση η καλύτερη και η ευγενέστερη υποδοχή το καλύτερο προσωπικό οι καλύτεροι οδηγοί το πεντανόστιμο φαγητό και οι καλύτεροι μάγειρες και το καλύτερο μπαρ με τους καλύτερους ανθρώπους . Σε κάνουν να νιώθεις σαν στο σπίτι σου . Σε περίπτωση που έχεις παιδιά έχει τις καλύτερες δραστηριότητες για να παίξουν τα παιδάκια και οι γονείς εάν θέλουν να μείνουν λίγο μόνοι τους μπορούν να τα αφήσουν εκεί . Εάν πάλι θέλεις να πας διακοπές και να χαλαρώσεις έχει spa και άλλα ωραία πράγματα . Τέλος εάν έχεις μια καθημερινή ρουτίνα και δεν θέλεις να την χαλάσεις αλλά θέλεις να πας και διακοπές έχει και γυμναστήριο για να μην την χαλάσεις . Δίνω 5 αστέρια και αν είχε και άλλα θα έδινα και άλλα μόνο και μόνο όχι για τις παροχές που είναι καταπληκτικές αλλά και για τους καλύτερους ανθρώπους της υποδοχής που όχι μόνο σε κάνουν να νιώθεις σαν στο σπίτι σου αλλά σαν να είσαι οικογένεια σου αλλά και για όλους του ανθρώπους του ξενοδοχείου που νιώθω περήφανη που θα έχω συνύπαρξη σε ένα τέτοιο περιβάλλον . Έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο .♥️Περισσότερα
- Δωρεάν WiFi
- Δωρεάν πάρκινγκ