Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Grigoris M

Υπεροχο

Κριτική για: The Bay
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 6 Αυγ 2021
Εξαιρετικο ξενοδοχειο, εξαιρετικο προσωπικο,εξαιρετικα ολα! Το προτινουμε ανεπιφυλακτα. Υπεροχη τοποθεσια. Ησυχη και κοντα στη πολη. Απο τις ομορφοτερες περιοχες ο Βασιλικος.Σας ευχαριστουμε για την αψογη διαμονη μας.
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2021
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε ως ζευγάρι
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Ο/η Rena Gavridou, Owner του The Bay, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτική
Απάντηση: 7 Οκτ 2021
Dear grigorism702 ,

Thanks for sharing your recent experience with us , we are so glad to know that you explore the Bay Hotel + Suites and that you find out that everything was close to your standards.

We hope to welcome you again in the near future time

Kind Regards
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
Studio  in the yellow house with panoramic sea view!
3.1 χλμ. από The Bay
0.5 χλμ. από The Bay
18.8 χλμ. από The Bay
1.6 χλμ. από The Bay
Δωρεάν πάρκινγκ
Studios Stamiris in the morning.
1.2 χλμ. από The Bay
Δωρεάν πάρκινγκ
Druga plaża, dość blisko idąc na prawo brzegiem od najbliższej plaży. Przy kamieniach można spotkać rybki i jeżowce.
3.2 χλμ. από The Bay
1.6 χλμ. από The Bay
Βασιλικός: Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
Κριτικές (1.008)
1.011 αποτελέσματα
2 - 7 από 1.011 κριτικές
Η κριτική έγινε: 20 Ιουλίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Απιστευτα βολικες συνθηκες, με μια καταπληκτικη παραλια διπλα στην πισινα και εν γενει στο ξενοδοχειο. Pool bar με πολυ καλα coctails και snacks.
Προσωπικο ευγενεστατο και εξυπηρετικοτατο.
Τιμες που ανταποκρινονται στην ποιοτητα.
Μειονεκτημα ηταν το μη καλο και γρηγορο wifi, με τη συνδεση να διακοπτεται και να επανερχεται, πολλες φορες.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2019
1  Ευχαριστούμε, C9368AT_
Ο/η The_Bay_Management, Manager του The Bay, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 22 Ιουλίου 2019

Dear C9368AT_,

Ευχαριστουμε που επιλεξατε το The Bay Hotel & Suites για την διαμονη σας. Χαιρομαστε να ακουμε τa καλα σας σχολια, αντιμετωπισαμε μια προσκαιρη δυσκολια στο WIFI που προηλθε απο τον παροχο και η οποια επιδιορθωθηκε το συντομετερο δυνατον.

Ελπιζουμε αν εχουμε συντομα την ευκαιρια να σας ξαναδουμε το The Bay Hotel & Suites.

Με εκτιμηση,

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 15 Απριλίου 2019

Μείναμε σε αυτό το ξενοδοχείο αρχές Σεπτεμβρίου και μας έχει μείνει αξέχαστο!
Το πρώτο μεγάλο πλεονέκτημα του ξενοδοχείου είναι η υπέροχη αμμώδη παραλία του.
Η θάλασσα καθαρή, με άμμο και ρηχά νερά , ιδανική για παιδιά ακριβώς 2 βήματα από τη πισινά του ξενοδοχείου.
Υπάρχει κάτι στην ατμοσφαίρα του ξενοδοχείου που ειναι μοναδικό,
Λιτή διακόσμηση σε τόνους άσπρο και γκρι σε συνδυασμό με πράσινους κήπους και μπλε θάλασσα. Το προσωπικό επίσης πολύ ευγενικό
Τέλος το φαγητό είναι εκπληκτικό.
Έχει μπούφε και τρομερή ποικιλία και τις περισσότερες μέρες κάναμε αναβάθμιση και πήραμε και βραδινό.
Αρχικά θεωρούσαμε μειονέκτημα τη τοποθεσία άλλα μετά καταλάβαμε οτι οι πιο γνώστες και ωραίες παραλίες του νησιού ειναι 2-7 λεπτά απόσταση με το αμάξι.
Η πόλη της Ζακύνθου και το λιμάνι είναι περίπου στη μισή ώρα

Έχουμε ήδη κλείσει να επιστρέψουμε και αυτο το καλοκαίρι!

Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2018
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, Glig17
Ο/η The_Bay_Management, Manager του The Bay, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 22 Μαΐου 2019

Αγαπητή Gliglis2017,

Ευχαριστούμε για την κριτική σας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι να ακούμε τα θερμά σας σχόλια όσων αφορά το προσωπικό μας, την τοποθεσία, την ποιότητα του φαγητού και τις υπηρεσιές που προσφέρουμε.

Τα σχόλια σας έχουν ηδη μεταφερθεί σε ολη την ομάδα μας ως πηγή έμπνευσης για να συνεχίζει να δίνει τον καλύτερο της ευατό.

Ελπίζουμε να σας δούμε πάλι σύντομα κοντά μας!

Η κριτική έγινε: 22 Αυγούστου 2018

Πολυ ωραιο ξενοδοχειο. Η παραλία πολυ ωραια και σχεδον ιδιωτική. Ακομη και αν εχει κυμα υπάρχουν εναλλάχτηκες παραλίες παρα πολύ κοντα.Το προσωπικο ειναι εξαιρετικο, επαγγελματίες και πολύ φιλικοί.Μονο αρνητικό καποια ωρα μετα το μεσημέρι (τις ωρες που ηταν κλειστη η κουζινα)δεν ειχε κάποιο σνακ το μπαρ στην πισινα. Αυτα Ευχαριστούμε

Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Η κριτική συλλέχθηκε σε συνεργασία με αυτό το ξενοδοχείο
Ευχαριστούμε, chargyrou
Ο/η The_Bay_Management, Manager του The Bay, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 1 Φεβρουαρίου 2019

Αγαπητέ chargyrou,

Ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας. Τα θετικά σας σχολια εχουν μεταφερθεί ηδη στο προσωπικό!

Εκτιμούμε το σχόλιο σας οσων αφορά το ωράριο της κούζινας και εξετάζουμε την περίπτωση αναπροσαρμογής του.

Ελπίζουμε να έχουμε την ευκαιρία να σας υποδεχτούμε ξανά σύντομα!

Με εκτίμηση,

Η κριτική έγινε: 21 Αυγούστου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Αυτο το ξενοδοχειο πραγματικα δεν ειναι πενταστερο! Μπορει εξωτερικα να φαινεται ομορφο αλλα μεσα ειναι σαν να μπαινεις σε δωματιο ξενοδοχειου τριων αστερων! Τα χρηματα που ζητηθηκαν για junior σουιτα η οποια ηταν πολυ μικρη ισα που χωρουσαμε ηταν παααρα πολλα!! Βρισκαμε το ιδιο ακριβως με 150 ευρω κι οχι με 400! Με λιγα λογια μην ξεγελαστειτε απο τις φωτο! Πολλες προχειροτητες παντου! Ειναι πολυ κατωτερο! Το μονο καλο το ευγενικο προσωπικο και το φαγητο..

Ευχαριστούμε, theodoramaragou
Ο/η The_Bay_Management, Manager του The Bay, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου 2019

Αγαπητή Κυρία theodoramaragou,

Ευχαριστούμε για την κριτική σας. Με χαρά ακούμε την ικανοποιήση σας όσων αφορά την κουζίνα και το προσωπικό μας, λυπόμαστε όμως που ακούμε πως το ξενοδοχείο μας δεν άγγιξε τις προσδοκίες σας σχετικά με την διαμόρφωση των δωματίων μας.

Παρ’ ολα αύτα νίωθουμε την ανάγκη να σημείωσουμε πως το The Bay Hotel and Suites πληρεί ολες τις προυποθέσεις και παραμέτρους ωστε να αξιολογείται με 5 αστέρια επιβράβευσης, ενω συμφωνά με τη γνώμη των πελατών θεωρείται ενα απο τα καλύτερα της περιοχής.

Η κριτική έγινε: 20 Αυγούστου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Αν είναι η πρώτη σου φορά που επισκέπτεσαι 5αστερο ξενοδοχείο μπορεί και να μείνεις ικανοποιημένος.
Αν έχεις εμπειρία στο παρελθόν με 4αστερα η 5αστερα ξενοδοχεια, θα καταλάβεις πως μόλις βάλεις το κλειδί στην πόρτα του δωματίου πως είναι πολλά τα 5 αστέρια για το συγκεκριμένο και πως είναι πολλά αυτά που ξόδεψες σε σχέση με αυτά που θα λάβεις.
Περίμενα υψηλότερη ποιότητα σε υποδομές για 5αστερο ξενοδοχείο.
Την ίδια ποιότητα δωματίου μπορείς να την βρεις και σε μια οικογενειακή επειχειρηση.
Το δίκαιο value for money θα έπρεπε να είναι κάπου στη μέση.
Τα θετικά είναι η πολύ καλή τοποθεσια, η καλούτσικη κουζίνα, και το πρόθυμο και εξυπηρετικό προσωπικό.

Ευχαριστούμε, ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ε

Αγαπητέ trimon4,

Ευχαριστούμε για την κριτική σας. Είμαστε χαρούμενοι να ακούμε πως σας ικανοποιήσε η τοποθεσία, η κούζινα μας και το επίπεδο εξυπηρέτησης μας, λυπόμαστε όμως που ακούμε πως τα δωμάτια μας δεν έφτασαν τις προσδοκίες σας σχετικά με την διαμόρφωσή τους.

Πιστεύουμε πως αξίζει να σημειωθεί πως το ξενοδοχείο μας πληρεί ολες τις προυποθέσεις και παραμέτρους ωστε να αξιολογείται με 5 αστέρια επιβράβευσης, ενω συμφωνά με τη γνώμη των πελατών θεωρείται ενα απο τα καλύτερα της περιοχής.