Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Maps48157226245

Το πιο "ζεστό" ξενοδοχείο που έχουμε μείνει

Κριτική για: Philoxenia Hotel
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 17 Ιουν 2024
Είναι εξυπηρετικοί άνθρωποι και μας έδωσαν όλες τις πληροφορίες που ζητήσαμε. Είναι καθαρό ξενοδοχείο. Δοκίμασα και το mojito του κυρίου Τάκη και είναι τέλειο. Δυστυχώς είχαμε μόνο μια μέρα στην διάθεσή μας λόγω κοινωνικών υποχρεωσεων
Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με την οικογένεια
4,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα
5,0 από 5 κύκλουςΔωμάτια
4,0 από 5 κύκλουςΤοποθεσία
4,0 από 5 κύκλουςΚαθαριότητα
5,0 από 5 κύκλουςΕξυπηρέτηση
4,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα ύπνου
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Απάντηση: 11 Ιουλ 2024
Αγαπητέ φιλοξενούμενε,
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για το όμορφο σχόλιο σας σε συνέχεια της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας!
Χαιρόμαστε πολύ που περάσατε όμορφα κοντά μας και ιδιαίτερα για τα πολύ καλά σας λόγια για την καθαριότητα και το προσωπικό του ξενοδοχείου μας για το οποίο είμαστε υπερήφανοι!
Ευχόμαστε η επιστροφή σας στο σπίτι να ήταν ασφαλής και θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας έχουμε και πάλι κοντά μας στο μέλλον!
Με εκτίμηση
Τάκης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
  • Priceline
1.831
1.831
7 - 12 από 2.297 κριτικές
Η κριτική έγινε: 28 Σεπτεμβρίου 2023 μέσω κινητής συσκευής

Φέτος τον Αύγουστο επισκεφτήκαμε για ακόμη μια φορά την πολυαγαπημένη μας Κέρκυρα και που αλλού στο αγαπημένο μας Philoxenia. Το δωμάτιο που μας περίμενε ήταν φανταστικό με θέα στη θάλασσα. Τ’ απογεύματα μας απολαμβάναμε το mojito του Τάκη. Αξέχαστη ήταν η πριβέ κρουαζιέρα που μας οργανωσανε στους Παξούς - Αντίπαξους. Ευχαριστούμε για ένα ακόμη καλοκαίρι!! Εις το επανιδείν!!

Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, grigorisfa
Ο/η Takis Telonis, Ιδιοκτήτης του Philoxenia Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου 2024

Αγαπητέ Γρηγόρη

Σας ευχαριστούμε θερμά για το χρόνο που αφιερώσατε να μοιραστείτε την εμπειρία σας από την επίσκεψη σας στο ξενοδοχείο μας.
Χαιρόμαστε πολύ που περάσατε όμορφα στις διακοπές σας και μείνατε ευχαριστημένοι από το υπέροχο δωμάτιο με θέα την θάλασσα,το φημισμένο mojito μου και την πριβέ κρουαζιέρα στους Παξούς που διοργανώνουμε.
Θα χαρούμε πολύ να σας φιλοξενήσουμε και πάλι στο μέλλον και να σας χαρίσουμε τις στιγμές θαλπωρής που ονειρεύεστε και ανυπομονείτε να ζήσετε.
Με εκτίμηση,

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 27 Σεπτεμβρίου 2023

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΣ ΦΕΤΕΙΝΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΕΣ
ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ‘’ PHILOXENIA’’ ΣΤΟΥ ΕΡΜΟΝΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΙΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ ΗΤΑΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ
ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΘΕΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΑΝΕΣΕΙΣ
Ο ΠΡΩΙΝΟΣ ΜΠΟΥΦΕΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΤΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΕΦ
Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ ΜΕ ΘΕΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΛΑΣΣΑ ΚΑΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΡ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΚΗ (ΕΝΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ) ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ
ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΗΜΙΣΜΕΝΟ‘’MOJITO’’ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΕΙ Ο ΤΑΚΗΣ
ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΠΡΙΒΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΑΞΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ ΠΟΥ ΔΙΩΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΜΕ
ΤΟ ‘’ HOTEL PHILOXENIA’’ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Συμβουλή για το δωμάτιο: ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΤΟ ΦΗΜΙΣΜΕΝΟ ΜΟΧΙΤΟ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΧΑΛΑΡΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΠΙΣΙΝΑ
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, gasdam1
Ο/η takis tselonis, Ιδιοκτήτης του Philoxenia Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 19 Νοεμβρίου 2023

Αγαπητέ πελάτη ,
Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το ξενοδοχείο μας ως τόπο διακοπών σας και αφιερώσατε τον πολύτιμο χρόνο σας για να γράψετε ένα σχόλιο για την εμπειρία σας μαζί μας. Χαίρομαστε ιδιαίτερα που απολαύσατε τη διαμονή σας και εκτιμήσατε την άριστη ποιότητα των προιόντων που σερβίρουμε στο πρωινό και στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μας καθώς επίσης και την υπέροχη πριβέ κρουαζιέρα που διοργανώνουμε στα νησιά Παξούς-Αντίπαξους-Μπλε σπηλιές. Θα μεταφέρω με χαρά τα καλά σας λόγια στην οικογένειά μου και το προσωπικό μας, τα οποία αποτελούν κίνητρο για να συνεχίσουν την άψογη εξυπηρέτηση.
Εγώ προσωπικά είμαι χαρούμενος που απολαύσατε το φημισμένο mojito μου και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά στην όμορφη Κέρκυρα.
Με εκτίμηση

Η κριτική έγινε: 27 Αυγούστου 2023

Ηταν όλα εξαιρετικά. Πεντακάθαρο, από τα δωμάτια μέχρι τους κοινόχρηστους χώρους. Μεγάλη ποικιλία στον πρωινό μπουφέ αλλά και στο a la carte μενού του εστιατορίου. Ολοι ευγενέστατοι και πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν σε οτιδήποτε ζητήσεις. Μαγευτικό τοπίο και είναι σίγουρο ότι θα το επισκεφτούμε πάλι!!!
PS Να δοκιμάσετε οπωσδήποτε τα mojito του Τάκη!!!

• Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, Απόστολος Π
Ο/η Takis Telonis, Ιδιοκτήτης του Philoxenia Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 28 Αυγούστου 2023

Aγαπητέ Απόστολε
Σας ευχαριστούμε θερμά για τα τόσο ευγενικά σας λόγια σχετικά με την πρόσφατη διαμονή σας στο Philoxenia hotel
Είναι μεγάλη χαρά για όλους εμάς να λαμβάνουμε θετικά σχόλια για το ξενοδοχείο και τις υπηρεσίες που προσφέρει και ακόμα μεγαλύτερη τιμή να λαμβάνουμε θετικά σχόλια για το προσωπικό μας το οποίο δουλεύει σκληρά για να προσφέρει την αυθεντική Ελληνική Φιλοξενία. Να είσαι σίγουρος ότι τα καλά σας λόγια για την ομάδα μας θα μεταφερθούν σε όλους και θα τους δώσει μεγάλη δύναμη να συνεχίσουν να δουλεύουν με όρεξη προς μία και μόνο κατεύθυνση, την ξεκούραση σας.
Σας ευχαριστώ και εγώ προσωπικά για τον έπαινο που έλαβα από εσένα για το φημισμένο mojito μου!
Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας καλωσορίσουμε ξανά στο μέλλον.
Φιλικά Τάκης

Η κριτική έγινε: 27 Αυγούστου 2023

Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο philoxenia για την υπέροχη διαμονή μας. Όλα ήταν εξαιρετικά από το δωμάτιο, την υπέροχη θέα και τους ευγενικούς οικοδεσπότες. Ανεπανάληπτη εμπειρία με τέλειο πρωινό και ένα εξαιρετικό εστιατόριο με ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα.

• Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Gianna P

Αγαπητή Gianna P
Χαιρόμαστε πολύ που περάσατε όμορφα στις διακοπές σας και μείνατε ευχαριστημένοι από την οργάνωση, το προσωπικό ,τις υπηρεσίες μας και την υπέροχο ηλιοβασίλεμα από το εστιατόριο του ξενοδοχείου μας.
Με εκτίμηση,

Η κριτική έγινε: 25 Αυγούστου 2023

Υπέροχο ξενοδοχείο υπέροχοι άνθρωποι περάσαμε τέλεια με τον σύζυγο μου μείναμε στο ξενοδοχείο για 6 μέρες φιλόξενοι άνθρωποι νιώσαμε σαν να ειμασταν με την οικογένεια μας.Μας κατευθείαν για τα παντα το πρωινό τέλειο το εστοιατοριο του ξενοδοχείου επίσης τέλειο φαγητό τους αγαπήσαμε παρα πολύ τους ανθρώπους αυτούς και με την πρώτη ευκαιρία θα θέλαμε να περάσουμε παλι εκει τις διακοπές μας τέλος μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το μοχιτο του κυριου Τάκη και του κυρίου χρηστου! Ευχαριστούμε πολύ για ολα τέλεια διαμονή!με πολύ αγάπη!

Συμβουλή για το δωμάτιο: Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Foteini K
Ο/η Takis Telonis, Ιδιοκτήτης του Philoxenia Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2023

Αγαπητή Φωτεινή,
Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το ξενοδοχείο μας για τις διακοπές σας, καθώς και για τον χρόνο που αφιερώσατε για την άριστη αξιολόγηση μας. Τα καλά σας λόγια και τα θετικά σας σχόλια σχετικά με τους χώρους μας, την ποιότητα του πρωινού και του βραδινού που προσφέρουμε στα εστιατόριά μας, μας κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια ευχάριστη και ασφαλή διαμονή, δίνοντας τους την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να ξεκουραστούν και να απολαύσουν την φιλοξενία μας.. Ο χώρος της πισίνας μας είναι πραγματικά υπέροχος και προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στους επισκέπτες μας οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν δροσιστικά κοκτέιλς. Χαιρόμαστε που είχατε μια ευχάριστη διαμονή στο ξενοδοχείο μας και θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας καλωσορίσουμε και πάλι στο μέλλον.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας!!
Mε εκτίμηση