Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Giorgos K

Αξίζει να επισκεφτείτε το μέρος!!!

Κριτική για: Villa Kapella
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 12 Μαΐ 2024
Ρομαντικό, άνετο και καθαρό δωμάτιο. Ησυχία και ωραία αυλή! Καταπληκτική φιλοξενία!! Άριστη εξυπηρέτηση και μεγάλη βοήθεια με τον χάρτη που προσφέρουν και τις συμβουλές για τα μέρη που αξίζουν!! Κανένα πρόβλημα με το parking. Ωραία τοποθεσία με κοντινούς προορισμούς για εξορμήσεις με θέα, αλλά και παραλίες που αξίζουν!!!
Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε ως ζευγάρι
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
Go to your Happy Price
Κριτικές (23)
23 αποτελέσματα
1 - 6 από 23 κριτικές
Η κριτική έγινε: 13 Αυγούστου 2016 μέσω κινητής συσκευής

Στο ξενοδοχείο αυτό μειναμε 1εβδομάδα και καθαρίστηκε μονο 1φορα,σεντονια δεν αλλάχτηκαν ποτε,η 1πετσετα μυριζε απαίσια και υπήρχε άσχημη μυρωδια στο μπάνιο. Στο νεροχύτη εντωπισαμε μικρά μυρμήγκια.Το δωμάτιο ηταν πολύ μικρό για δικλινο και το ψυγείο υπόλειτουργούσε.Δεν υπάρχει Wi-Fi στα δωμάτια και δεν έχει τηλεόραση το δωμάτιο.Η ιδιοκτήτρια ανύπαρκτη η μονη μας επαφη μέσω τηλεφώνου.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2016
Ευχαριστούμε, diony31
Ο/η Annamie D, Ιδιοκτήτης του Villa Kapella, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 21 Αυγούστου 2016

Εάν το ψέμα ήταν θεατρικό έργο θα είχατε πάρει μεγάλο βραβείο...!!!

Πρώτα απ'όλα η καθαριότητα με αλλαγή πετσέτες γίνεται κάθε 2 ημέρες (οι οποίες είναι ολοκαίνουριες και πλένονται από τα επαγγελματικά μας πλυντήρια για μέγιστο αποτέλεσμα καθαριότητας) ενώ τα σεντόνια αλλάζονται μία φορά την εβδομάδα, όπως άλλωστε αναγράφεται και στην ιστοσελίδα μας, πράγμα το οποίο δεν έγινε καθώς η δική σας διαμονή ήταν λιγότερων ημερών από μία εβδομάδα.

Σχετικά με τα μυρμήγκια, είναι λογικό, όταν αφήνετε τόσα φαγητά εκεί όπως κάνατε εσείς από την πρώτη ημέρα κιόλας να μαζεύονται και μυρμήγκια την εποχή αυτή, ειδικά όταν είμαστε μέσα στη φύση.

Τα τετραγωνικά των δωματίων αναγράφονται επίσης στην ιστοσελίδα μας - άρα είστε υπεύθυνοι όταν σας δίνουμε την ιστοσελίδα μας να τσεκάρετε και τα τετραγωνικά ή έστω να μας ρωτήσετε εάν ήταν κάτι που θα επηρέαζε τις διακοπές σας!

Τα ψυγεία μας είναι ΟΛΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ και ενεργειακής κλάσης Α+++ - κατόπιν αιτήματός σας ρύθμισα προσωπικά εγώ τη θερμοκρασία όπως ήταν αρχικά από την πρώτη κιόλας ημέρα, καθώς την είχατε αλλάξει εσείς χωρίς να υπάρχει λόγος! Κανείς δεν έχει παραπονεθεί για τα ψυγεία μας, απλά δεν ξέρετε πώς να τα χρησιμοποιήσετε.

WiFi υπάρχει σε όλα τα δωμάτια και κανείς δεν μας έχει παραπονεθεί για αυτό! Σας εξήγησα πώς μπορείτε να συνδεθείτε δίνοντάς σας τους απαραίτητους κωδικούς και μάλιστα σας πρότεινα να σας βοηθήσω με τη συσκευή σας αλλά δεν δεχτήκατε ποτέ!!!

Τηλεόραση: Επαναλαμβάνω ότι και πιο πάνω αναγράφεται επίσης στην ιστοσελίδα μας πως δεν υπάρχει - άρα είστε υπεύθυνοι όταν σας δίνουμε την ιστοσελίδα μας να το τσεκάρετε ή έστω να μας ρωτήσετε εάν ήταν κάτι που θα επηρέαζε τις διακοπές σας!

Τέλος, ήμουν συνεχώς όλη μέρα στο γραφείο όπου εργάζομαι στο ισόγειο όλες τις ημέρες που είσασταν εδώ και μάλιστα σας μίλησα και σας ρώτησα εάν χρειάζεστε κάποια πληροφορία για το νησί κλπ όπως κάνουμε με όλους μας τους πελάτες, σας χτύπησα την πόρτα 2 φορές κ μου απαντούσατε (χωρίς καν να ανοίξετε την πόρτα) πως θα περάσετε από το γραφείο μετά, πράγμα το οποίο δεν έγινε ποτέ. Πέρα από αυτό σας είχαμε καλέσει 3 φορές στο τηλέφωνό σας ημέρες πριν την άφιξή σας για να μάθουμε την ώρα της προσέλευσης σας και να σας καλωσορίσουμε, αλλά δεν μας απαντήσατε ποτέ με αποτέλεσμα να βρίσκομαι σε άλλη άφιξη εξυπηρετώντας πελάτες την ώρα που ήρθατε, πράγμα για το οποίο δεν δείξατε καθόλου κατανόηση!

Για το εάν αληθεύουν όλα αυτά που γράφετε μπορείτε να το διαπιστώσετε διαβάζοντας και τις υπόλοιπες κριτικές.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 20 Ιουλίου 2016 μέσω κινητής συσκευής

Το δωματιο αρχικα φαινοταν καλο και το περιβαλλον ηταν αρκετα ευχαριστο,η αποσταση απο τις παραλιες ηταν μικρη και η πολη ηταν αρκετα κοντα.Το μονο προβλημα ηταν το οτι ενω το δωματιο αρχικα ηταν πολυ καθαρο....σε διαμονη διαρκειας αρκετων ημερων δεν εγινε καμια επισκεψη για καθαριοτητα ,μονο επειτα απο δικη μας παρακληση.Σε γενικες γραμμες ομως ηταν αξιοπρεπες.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2016
Ευχαριστούμε, leonl743

Η καθαριότητα με αλλαγή πετσέτες γίνεται κάθε 2 ημέρες, όπως άλλωστε αναγράφεται και στην ιστοσελίδα μας. Εσείς διαμείνατε 5 νύχτες και η καμαρίερα 2 φορές!

Εσείς απλά μας παρακαλέσατε την επόμενη ημέρα της διαμονής σας να κλείνει τις μπαλκονόπορτες η καμαριέρα εάν έμπαινε να πετάξει τα σκουπίδια, παρ'όλο που υπήρχε η σίτα, καθώς νιώθατε ανασφάλεια. Εγώ σας απάντησα θετικά και σας ενημέρωσα πως θα άλλαζε και τις πετσέτες όταν θα έμπαινε.

Εάν η παράκλησή σας ήταν για καθημερινή καθαριότητα και όχι 3 φορές την εβδομάδα όπως συνηθίζουμε, δεν θα υπήρχε καμία άρνηση εκ μέρους μας πέρα από μία μικρή επιπλέον επιβάρυνση για την πολύ χαμηλή τιμή που πληρώσατε. Δεν χρειαζόταν λοιπόν να κάνετε τίποτα από το να μας το πείτε απλά! Εκ των υστέρων δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα και μας ρίχνετε ευθύνες για κάτι που δεν μας είχατε ζητήσει καν κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Ελπίζουμε την επόμενη φορά να μας εκφράσετε τις επιθυμίες σας :)

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική έγινε: 26 Αυγούστου 2019

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2019
Η κριτική έγινε: 5 Ιουλίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2018
Η κριτική έγινε: 3 Ιουλίου 2024 μέσω κινητής συσκευής
Μετάφραση Google

Συμβουλή για το δωμάτιο: Strongly recommend to rent a car.
Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους