Εξαιρετικη ξενάγηση!! Ο χώρος προσεγμένος και πολυ φιλόξενος!! Ένα κόσμημα για το χωριό Πλωμάρι... διαβάστε περισσότερα
Καταπληκτική ξενάγηση !Το αποστακτήριο αξίζει να το δει κανείς και από πλευράς ιστορίας και από... διαβάστε περισσότερα
Πεντακάθαρο εργαστήριο, αναλυτική ξενάγηση. Ευγενέστατη η υπεύθυνη, εξαιρετική η κυρία που μας ξενάγησε. Και το κέρασμα στο τέλος αξιοπρεπές.
Μια υπέροχη παρουσίαση της ιστορικού οίκου παραγωγής ούζου στο Πλωμάρι, αλλά και της καθαυτό διαδικασίας της απόσταξης και της εμφιάλωσης. Επιπλέον, γευσιγνωσία και κέρασμα. Είναι ένα must για τον επισκέπτη του Πλωμαρίου.
Μια μοναδική εμπειρία.. Ξενάγηση στα μυστικά της παραγωγής του ούζου Πλωμάρι του Ισίδωρου Αρβανίτη..ευγενέστατοι άνθρωποι σε έναν πεντακάθαρο χώρο...άψογα προϊόντα μέσω μιας άψογης διαδικασίας..που στο τέλος καταλήγει για τον επισκέπτη σε μια αξέχαστη γευσιγνωσια.. Μην ξεχάσατε στο τέλος να αγοράσετε τα μοναδικά λουκούμια που μόνο εκεί διατίθεντε..Ούζο δηλ Άνθρωποι του Ούζου Πλωμάρι σας ευχαριστούμε πολύ!!
Εξαιρετικά εντυπωσιακή η εικονική περιήγηση στον χρόνο από τον ίδιο τον ιδρυτή. Συνεργάσιμη και κατατοπιστικότατη η ξεναγός καθώς και πρόσχαρη.Συγχαρητηρια για την τήρηση πρωτόκολλων ασφαλείας.
Φύγαμε εντυπωσιασμένοι γεμάτοι αγάπη για το νησί και μεθυστικα αρώματα μπαχαρικών μυστικών συνταγών ούζου!Τα αναμνηστικά από το gift shop θα μας θυμίζουν πάντα την πιο μυρωδάτη μεθυστική επίσκεψη στο εργοστάσιο.Περηφανοι για σας! Συγχαρητήρια πάλι.
Αξίζει σίγουρα να το επισκεφτείτε. Θα δείτε πώς γίνεται η απόσταξη στο εργοστάσιο, και ακολουθεί γευσιγνωσία. Η ξεναγός πολύ ευχάριστη, μας απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις!
Πολύ συμπαθητικό μουσείο κι ωραία οργανωμένο. Μάθαμε πολλά πράγματα για τη διαδικασία παραγωγής του ούζου και την ιστορία του. Η ξεναγός μας η Μυρσίνη, εξυπηρετική, ευγενική, σούπερ!!
Πολύ όμορφη εμπειρία, μην παραλείψετε την επίσκεψη αν βρεθείτε στη Λέσβο!