Μουσείο Ούζου «Ο Κόσμος του Ούζου» της Ποτοποιίας Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης
Ανοικτά σήμερα: 10:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.
Αποθήκευση
Δείτε τα καλύτερα
Το καλοκαίρι μας είναι παρέα με Ούζο Πλωμάρι

Ούζο Πλωμάρι Αγαπημένο Μία ξενάγηση στο χώρο μας γέμισε με αρώματα γλυκανισου και υπέροχη γεύση... διαβάστε περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε πριν από 6 ημέρες
maria k
Να πάτε οπωσδήποτε

Πεντακάθαρο εργαστήριο, αναλυτική ξενάγηση. Ευγενέστατη η υπεύθυνη, εξαιρετική η κυρία που μας... διαβάστε περισσότερα

Η κριτική έγινε: 25 Αυγούστου 2023
Apostolos B
Διαβάστε και τις 130 κριτικές

Τα έσοδα επηρεάζουν τις εμπειρίες που εμφανίζονται στην παρούσα σελίδα, μάθετε περισσότερα.
Κριτικές (130)
130 αποτελέσματα
7 - 12 από 130 κριτικές
Η κριτική έγινε: 7 Ιουλίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Πολύ όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον. Ευγενικό όλο το προσωπικό. Καθαρό μέρος. Ευγένεια πάνω από όλα.

Ημερομηνία εμπειρίας: Ιούλιος 2022
Ευχαριστούμε, Asimina11
Η κριτική έγινε: 11 Ιουνίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Επαγγελματικός χώρος και παρουσίαση της ιστορίας του ούζου ! Άψογη η κοπέλα που μας ξενάγησε ! Μπράβο στην προσπάθεια τους!
Αξίζει οπωσδήποτε να το επισκεφτείτε !

Ημερομηνία εμπειρίας: Ιούνιος 2022
Ευχαριστούμε, GeorgeP121
Η κριτική έγινε: 23 Ιουλίου 2021

Εξαιρετική εμπειρία παρ΄όλο που ήταν ψηφιακή κατά μεγάλο μέρος λόγω του κορωνοιου
Επιτέλους έγινε κατανοητό πως φτιάχνετε το ούζο
Η γευσιγνωσία ήταν πολύ προσεγμένη
Παρόμοια εμπειρία είχα σε αποστακτήριο στην Σκωτία και μπορώ να πω ότι το ίδιο συναρπαστική εμπειρία είναι και στο Πλωμάρι

Ευχαριστούμε, _F5625OS
Η κριτική έγινε: 19 Ιουλίου 2021 μέσω κινητής συσκευής

Εαν βρεθείτε στο Πλωμάρι να πατε οποιοσδήποτε στο μουσειο ουζου του Ισίδωρου Αρβανίτη!
Υπέροχη εμπειρία ξενάγησης,με δοκιμή γευσιγνωσίας.
Ένα υπέροχο ταξίδι στην ιστορία του τόπου κσι του ουζου, ΕΥΓΕ!

Ευχαριστούμε, Anax4B
Η κριτική έγινε: 10 Ιουλίου 2021

Καλοσυνάτες οι κυρίες που μας υποδέχτηκαν και μας ξενάγησαν . Πολύ φιλόξενοι άνθρωποι. Τέλεια ενημέρωση . Καλοφτιαγμένο βίντεο . Άριστη δοκιμή γεύσης . Κάτι που δεν πρέπει να χάσετε !

Ευχαριστούμε, ΕΛΕΝΗ Μ