Ανοικτά σήμερα: Κλειστό
Αποθήκευση
Δείτε τα καλύτερα
Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτη

Αν επισκεφτείτε την Λέσβο μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτη. Η... διαβάστε περισσότερα

Η κριτική έγινε: 13 Οκτωβρίου 2023
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Π
Περούτζια, Ιταλία
Μια εξαιρετική εμπειρία

Αν επισκεφτείς την όμορφη Μυτιλήνη δεν γίνεται να μην κανείς μια επίσκεψη στο συγκεκριμένο χώρο!Η... διαβάστε περισσότερα

Η κριτική έγινε: 7 Οκτωβρίου 2023
kat199212
Διαβάστε και τις 133 κριτικές

Τα έσοδα επηρεάζουν τις εμπειρίες που εμφανίζονται στην παρούσα σελίδα, μάθετε περισσότερα.
Η κριτική έγινε: 19 Ιουλίου 2021 μέσω κινητής συσκευής

Εαν βρεθείτε στο Πλωμάρι να πατε οποιοσδήποτε στο μουσειο ουζου του Ισίδωρου Αρβανίτη!
Υπέροχη εμπειρία ξενάγησης,με δοκιμή γευσιγνωσίας.
Ένα υπέροχο ταξίδι στην ιστορία του τόπου κσι του ουζου, ΕΥΓΕ!

Ημερομηνία εμπειρίας: Ιούλιος 2021
Ευχαριστούμε, Anax4B
Η κριτική έγινε: 10 Ιουλίου 2021

Καλοσυνάτες οι κυρίες που μας υποδέχτηκαν και μας ξενάγησαν . Πολύ φιλόξενοι άνθρωποι. Τέλεια ενημέρωση . Καλοφτιαγμένο βίντεο . Άριστη δοκιμή γεύσης . Κάτι που δεν πρέπει να χάσετε !

Ημερομηνία εμπειρίας: Ιούλιος 2021
Ευχαριστούμε, ΕΛΕΝΗ Μ
Η κριτική έγινε: 25 Ιουνίου 2021

Ευχάριστοι, φιλοξενικοι και πολύ ευγενικοί οι εκπρόσωποι. Έλυσαν όλες τις απορίες μας και μας πρόσφεραν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία.

Ημερομηνία εμπειρίας: Ιούνιος 2021
Ευχαριστούμε, 591apostoliav
Η κριτική έγινε: 15 Ιουνίου 2021

Φοβερή εξυπηρέτηση και ενημέρωση σε κάθε απορία μας από την κοπέλα στην υποδοχή την Μένια. Περάσαμε πολύ όμορφα. Ευχαριστούμε πολύ...

Ημερομηνία εμπειρίας: Ιούνιος 2021
Ευχαριστούμε, C8634MZ_
Η κριτική έγινε: 10 Ιουλίου 2020

Εξαιρετική ξενάγηση από την υπεύθυνη του μουσείου, σε έναν πολύ όμορφο χώρο, που σε ταξιδεύει στην ιστορία του ούζου!

Ημερομηνία εμπειρίας: Ιούλιος 2020
Ευχαριστούμε, axstim1976