Κάναμε την κράτηση τελευταία στιγμή. Η γυναίκα μου και εγώ ήμασταν κουρασμένοι μετά από μια επίσκεψη στο σόι και δεν είχαμε τις δυνάμεις να οδηγήσουμε 90 λεπτά ως τα καταλύματα όπου μένουμε συνήθως στο Ρέθυμνο. Περάσαμε την πόρτα και είδαμε τη σήμανση του TripAdvisor στην είσοδο του λόμπι. Μόλις την είδαμε ανακουφιστήκαμε γιατί σκεφτήκαμε ότι θα είναι μία μέτρια έως αξιοπρεπής εμπειρία. Κάναμε φριχτό λάθος. Η τιμή του δωματίου ήταν 40 ευρώ. Παρκάραμε το αυτοκίνητο, πήραμε τη βαλίτσα μας και ανεβήκαμε στο δωμάτιο 310 στον δεύτερο όροφο. Καλά διαβάσατε. Η σειρά 3 των δωματίων βρισκόταν στον όροφο 2. Ταξιδεύω πάντοτε με το UV Blacklight. Τα σεντόνια είχαν κηλίδες από σπέρμα μαζί με ούρα. Τα μαξιλάρια είχαν λεκέδες από ιδρώτα και αποτυπώματα από χέρια στην πίσω πλευρά. Το μπάνιο βρισκόταν σε άθλια κατάσταση. υπήρχε μία ταινία "απολυμάνθηκε" στη λεκάνη αλλά, σας διαβεβαιώνω ότι ήταν μόνο διακοσμητική. Το βάλαμε αμέσως στα πόδια για να μην κολλήσουμε καμιά αρρώστια, αλλά προλάβαμε να βγάλουμε φωτογραφίες από αυτή την καταβόθρα για το TripAdvisor. Πήραμε τα χρήματά μας πίσω παρά τη διστακτικότητα του τύπου που έκανε κουμάντο στο καταγώγιο. Μην πλησιάσετε αυτό το μέρος εκτός εάν φέρετε μαζί σας προστατευτική στολή από επικίνδυνα χημικά για να κοιμηθείτε.