“..”

Κουζίνες: Ελληνική
Περισσότερα στοιχεία εστιατορίου
Στοιχεία εστιατορίου
Επιλογές δείπνου: Αργά τη νύχτα, Διανομή κατ’ οίκον, Κρατήσεις
Περιγραφή: Η οικογένεια Πετούση για περισσότερα από 43 χρόνια γράφει τη δική της ιστορία στο κόσμο της γαστρονομίας και της παράδοσης σε αυτό τον πανέμορφο τόπο που λέγεται Κρήτη. Διατηρώντας και εξελίσσοντας τις παλιές οικογενειακές συνταγές σας προσφέρουμε μια μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσετε την αυθεντική γεύση και ποιότητα της Κρητικής διατροφής. Χρησιμοποιούμε μόνο ντόπια επιλεγμένα πρωτογενή υλικά ανώτερης ποιότητας από τους καλύτερους παραγωγούς και κτηνοτρόφους της Κρήτης, με αυτό τον τρόπο μένουμε πάντα πιστοί στην παράδοση και τις αρχές μας με μοναδικό γνώμονα τον σεβασμό στους φιλοξενούμενους μας. Ένας πανέμορφος χώρος όπου μπορείτε να απολαύσετε υπέροχο φαγητό, ενώ τα παιδιά θα παίζουν στον παιδότοπο μας υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού! Είναι χαρά μας να σας υποδεχόμαστε και να σας κάνουμε να νοιώθετε σαν στο σπίτι σας. Σας ευχαριστούμε που είστε πάντα συνοδοιπόροι μας σε αυτό το μαγικό ταξίδι της γεύσης μέσα στο χρόνο.
Η κριτική γράφτηκε 27 Μαΐου 2022

Όμορφος χώρος με ωραία πιατα και τοπική κουζίνα.. Φιλόξενο προσωπικό με διάθεση.. Προτείνεται σίγουρα

Ημερομηνία επίσκεψης: Μάρτιος 2022
Ευχαριστούμε, Z1093_MarkG5
Κριτικές (1.020)
Γλώσσα

34 - 38 από 1.020 κριτικές

Η κριτική γράφτηκε 2 Μαρτίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Είναι το μαγαζί που έχει όλο το πακέτο από θεμα επιλογής φαγητού. Άριστα ψημένο αντικριστό, έχει ψητά κρέατα οτι λαχταράς, καλές νόστιμες ιταλικές νότες με πίτσα λεπτού ζυμαριου , μεγάλη ποικιλία σε μεζεδάκια και όλα είναι νόστιμα . Σαν μαγαζί είναι πανέμορφο καθαρό και έχει ένα μεγάλο παιδότοπο να ξεχάσεις τα παιδιά μέσα εκεί. Οι τουαλέτες είναι πεντακάθαρες. Σίγουρα θα το επισκέπτομαι οπότε είμαι στο Ηράκλειο

Ημερομηνία επίσκεψης: Μάρτιος 2022
Ευχαριστούμε, _W3580BI
Η κριτική γράφτηκε 22 Ιανουαρίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Πολύ καλό για οικογένειες με μικρά παιδιά. Εξαιρετική κουζίνα, αν και νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια έχει λίγο μικρότερες ποσότητες στο πιάτα. Πάντα άψογη εξυπηρέτηση!

Ημερομηνία επίσκεψης: Δεκέμβριος 2021
Ευχαριστούμε, Dreamer652542
Η κριτική γράφτηκε 4 Δεκεμβρίου 2021 μέσω κινητής συσκευής

Πρώτη φορά πήγαμε να φάμε και μας άρεσε πάρα πολυ
Όμορφη διακόσμηση, μέσα στο κέντρο Ηρακλείου, εύκολο να το βρεις
Επειδή δουλεύαμε χρόνια στην δικιά μας ταβέρνα, έχουμε μια άποψη παραπάνω για το φαγητο
Το αντικριστά ήταν πολύ νόστιμο, η ποικιλία κρεατικά που πήραμε επίσης και αρκετή μερίδα, σαλάτα πράσινη φρεσκοκομμενη, και μερικά μεζεδακια ήταν εξισου καλα
Προσωπικό άψογα έκαναν την δουλια με πολύ ευγένεια, και στο τέλος η τημη ήταν σε νορμάλ πλαίσιο, θα ξαναρθουμε σίγουρα!!!!

Ημερομηνία επίσκεψης: Νοέμβριος 2021
Ευχαριστούμε, Adventure600268
Η κριτική γράφτηκε 23 Οκτωβρίου 2021 μέσω κινητής συσκευής

Εξαιρετικό! Υπέροχο φαγητό, εξυπηρετικό προσωπικό, υπέροχο κλίμα! Το συστήνω ανεπιφύλακτα! Σιγουρα θα το ξανα επισκεφτούμε!

Ημερομηνία επίσκεψης: Οκτώβριος 2021
Ευχαριστούμε, babametip

Εστιατόριο Πετούσης: Οι ταξιδιώτες που ενδιαφέρθηκαν γι' αυτό το μέρος είδαν επίσης

Αμμουδάρα, Νομός Ηρακλείου

Εστιατόριο Πετούσης: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθέστε φωτογραφίες

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.

Διεκδικήστε την καταχώρισή σας
Τα έσοδα επηρεάζουν τις εμπειρίες που εμφανίζονται στην παρούσα σελίδα, μάθετε περισσότερα.