Το κατάλυμα βρίσκεται σε μια εξαιρετική θέση ακριβώς πάνω στην παραλία. Η ήχος του κύματος σε χαλαρώνει συνεχώς και το πρώτο που βλέπεις μόλις ανοίξεις τα ματιά σου ειναι η θάλασσα ( εάν κ εφόσον έχεις δωμάτιο με θέα στην θάλασσα). Τα δωμάτια ευρύχωρα κ καθαρά. Η περιοχή σε πολυ καλή θέση σε σχέση με το Ηράκλειο. Ολα πολυ καλά εώς εδώ αλλά... Ούτε ενα σαπουνακι ρε παιδιά να πλένουμε τα χέρια μας;;; Δεν μιλάω για σαμπουάν κλπ , αλλά για ενα απλό σαπουνακι για τα χέρια. Βέβαια θα μου πεις το μάρκετ ( της οικογενείας), ακριβώς απο κάτω, κλέφτης θα γίνει. Μετα... Ψάξε, ψάξε το κοντρόλ του κλιματιστικού , δεν θα το βρεις... Γιατί ;;; Μα γιατί τα εχουν μαζεμένα κ εφ´ όσον επιθυμείς να μην λιώνει το παιδί σου απο την ζέστη θα πρεπει να πληρώσεις 5 ευρώ ημερησίως, πράγμα που δεν αναφέρεται πουθενά όταν κανείς την κράτηση, αντιθέτως αναφέρει πως το δωμάτιο διαθέτει κλιματισμό. Τα 44 ευρώ που πήραμε το δωμάτιο δεν ειναι πολλά για την Ελλαδα, αν και γενικότερα το θεωρώ υπερτιμημένο, αλλά η κοροϊδία και το γράψιμο στα παλαιότερα των υποδημάτων τους για τον πελάτη είναι πραγματικά εξωφρενικό. Έχω ταξιδέψει σε πολλά μέρη του κόσμου αλλά αυτο δεν το είχα ξαναδεί. Ίσως για κάποιους νεαρούς τουρίστες αυτά να μην ειναι σημαντικά αλλά για οικογενειακές διακοπές σίγουρα μετράνε ολα αυτά. Σαν τοποθεσίας θα ξαναρχόμουν αλλά σαν παροχές σίγουρα όχι.