Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Marilena F

Ημέρα για σπα μόνο

Κριτική για: Tui Magic Life Candia Maris
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 19 Φεβ 2023
Υπέροχο σπα το απολαύσαμε όλοι πολύ καλή μαζι μας και πολύ ευγενικά κορίτσια στα σπα!!! Χρησιμοποίησα μόνο τις υπηρεσίες τους δεν κάναμε διαμονή στο κατάλυμα ήταν όλα υπέροχα πήγαμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και είχε και σαμπάνια πολύ όμορφα Θα το ξανακάνουμε σίγουρα
Ημερομηνία διαμονής: Φεβρουάριος 2023
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε ως ζευγάρι
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα
4,0 από 5 κύκλουςΤοποθεσία
5,0 από 5 κύκλουςΕξυπηρέτηση
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Απάντηση: 19 Απρ 2023
Αγαπητοί μας Επισκέπτες,

Σας ευχαριστούμε θερμά για τα σχόλια σας, τα οποία ειναι πολύ σημαντικά για εμάς και τα οποία με χαρά θα μεταφέρουμε στους συναδέλφους μας.

Με εκτίμηση
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
  • Destinia.com
    39 €
1.4 χλμ. από Tui Magic Life Candia Maris
Αμμουδάρα: Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
Η κριτική έγινε: 26 Ιουλίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Η εμπειρία μου στο OL Wellness Club καθε φορά ειναι μοναδική. Η nail artist Ναρινε με την ευγένεια και την πολυετή πείρα της περιποιείται τα άκρα με τον καλύτερο τρόπο! Το χαμογελο της και οι όμορφες συζητήσεις δημιουργούν κλίμα ηρεμίας και χαλάρωσης, βοηθώντας να απολαύσουμε την περιποίηση στο έπακρο. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε κάθε άτομο που θέλει να φροντίσει τον εαυτό του!!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2022
Ευχαριστούμε, F2701AM_
Ο/η SERAFEIM KAROUZAKIS, General Manager του Tui Magic Life Candia Maris, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 27 Ιουλίου 2022

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 3 Ιουνίου 2022

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη από την επίσκεψή μου στο OL Wellness Club του ξενοδοχείο! Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την nail artist του Club, την Ναρινέ, η οποία πρόσεφερε με χαμόγελο τις άριστες υπηρεσίες της στην περιποίηση των άκρων μου, επιτυγχάνοντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Τόσο η εξυπηρέτηση όσο και η οικειότητα που με έκανε να νιώσω, με οδήγησαν στο να προγραμματίσω και το επόμενο ραντεβού μου! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλες τις γυναίκες που επιζητούν χαλάρωση και ανανέωση!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2022
1  Ευχαριστούμε, A91-A_92
Ο/η SERAFEIM KAROUZAKIS, General Manager του Tui Magic Life Candia Maris, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 5 Ιουνίου 2022

Η κριτική έγινε: 20 Μαΐου 2022

Θα ήθελα να επισημάνω πως ο χορός είναι πανέμορφος και ανακαινισμενος. Οι υπηρεσίες είναι όλες δελεαστικές και έρχομαι τακτικά στον χώρο του κλαμπ και λαμβάνω υπηρεσίες.Η Ναρινε είναι η nail artist μου κ δεν την αλλάζω με καμία. Είναι άψογη και λεπτομερής με την δουλειά της.Επαγγεματικη εξυπηρέτηση και φιλικό περιβάλλον

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2022
1  Ευχαριστούμε, _H1650RR
Ο/η SERAFEIM KAROUZAKIS, General Manager του Tui Magic Life Candia Maris, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 21 Μαΐου 2022

Αγαπητέ Επισκέπτη,

Σας ευχαριστούμε θερμά για τα σχόλια σας, τα οποία ειναι πολύ σημαντικά για εμάς τα οποία και θα μεταφέρουμε στους συναδέλφους

Είμαστε πάντα στη διαθεση σας και χαιρόμαστε να εξυπηρετούμε κάθε φορά

Η κριτική έγινε: 28 Απριλίου 2022

Έρχομαι τακτικά να περιποιηθω τον εαυτό μου με τις υπέροχες υπηρεσίες του σπα.Ολοι οι εργαζομενοι είναι ευγενικοί εξυπηρετικοι και επαγγελματιες.Κανω συχνά περιποίηση άκρων με την υπέροχη Ναρινε.Επισης περιποιούμαι με τις υπηρεσιες hair spa με την καταπληκτική Ρένια!!Ο χώρος είναι υπέροχος και ανανεωμενος!!Συστηνω σε όλους να απολαύσουν όλες τις παροχές με το κορυφαίο προσωπικο.

Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2022
1  Ευχαριστούμε, 990irenev
Ο/η SERAFEIM KAROUZAKIS, General Manager του Tui Magic Life Candia Maris, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 29 Απριλίου 2022

Αγαπητoί μας πελάτες,

Σας ευχαριστουμε για την κριτικη σας και την επιλογή του ξενοδοχείου μας.
Χαιρόμαστε που απολαύσατε τις υπηρεσίες μας και ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε πολύ σύντομα.
Εώς τότε σας ευχόμαστε να είσαστε καλά!

The Management Team

Η κριτική έγινε: 5 Απριλίου 2022

Για παρά πολλούς λόγους ο καθένας θα έβρισκε νόημα να επισκεφτεί τον χώρο εδώ.πρώτα από όλα για λόγους αναζωογόνησης αλλά και για λόγους θεραπείας. Θέλω να τονίσω πως ο χώρος είναι διαθέσιμος για όλο τον χρόνο για όσους πραγματικά για οσους το επιθυμούν.Οφείλω να αναφέρω την ευγενή συμπεριφορά της υπεύθυνης Ευαγγελίας η οποία σε αιχμαλωτίζει με το καλωσόρισμα της.όλο το προσωπικό είναι ευγενέστατο και αισθάνεσαι πάντα καλοδεχούμενος .προσωπικα είχα θέματα λόγο καραντίνας και αυξήθηκε το βάρος μου αρκετά και ήδη σε δυο εβδομάδας έχω μειώσει το βάρος μου.βλέπω αποτελέσματα στον εαυτό μου.αυτό με κάνει να αισθάνομαι πολύ καλύτερα και θα συνεχίζω να επισκέπτομαι το χώρο ευεξίας αυτόν.προσωπικά συνιστώ σε όλους να επισκεφτούν τον χώρο και να γίνουμε μια οικογένεια.είστε όλοι καλοδεχούμενοι στον χώρο μας.

Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2022
Ευχαριστούμε, 32vasilisv
Ο/η SERAFEIM KAROUZAKIS, General Manager του Tui Magic Life Candia Maris, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 7 Απριλίου 2022
Μετάφραση Google

Dear Guest,

With great pleasure we are reading your review for our newly rennovated Wellness Studio.

We are more than happy to receive your positive feedback and of course we will pass your positive opinion to our colleagues, whish surely will provide them with a smile as well.

We look forward in continuing to offer great service and welcome you back again.

With Sunny Greetings
The Management Team