Επισκεφθήκαμε με την οικογένειά μου το Akti Zeus τέλη Ιουνίου! Η εμπειρία υπήρξε πραγματικά μοναδική! Το χαμόγελο, η ευγένεια και η προθυμία όλων των ανθρώπων ήδη από την άφιξή μας σηματοδότησε τις καλύτερες διακοπές που είχαμε ως τώρα.
Οι δε παροχές και υπηρεσίες χαρακτηρίζονταν από απόλυτο επαγγελματισμό, πληθώρα και ποικιλία επιλογών, οργάνωση, άμεση ανταπόκριση και ταχύτατη εξυπηρέτηση. Και φυσικά πρέπει να αναφέρω την απόλυτη καθαριότητα, το προσεγμένο περιβάλλον και τους πάντα τακτοποιημένους χώρους, είτε μιλάμε για τα δωμάτια και τον χώρο του φαγητού, είτε για τους χώρους γύρω από τις πισίνες και τις ίδιες τις πισίνες βέβαια, τα bars και όλα τα κοινόχρηστα σημεία. Πραγματικά δεν βρήκα ψεγάδι πουθενά. Ήταν όλα πάντα όπως έπρεπε να είναι. Χαιρόσουν να κάνεις βόλτες σε όλο το ξενοδοχείο και να απολαμβάνεις το φαγητό, τον καφέ ή το κοκτέιλ σου! Και την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι διακριτικά και πάντα με χαμόγελο, ο καθένας επιτελούσε το έργο του, χωρίς να ενοχλεί κανέναν.
Θα ήθελα να σταθώ ιδιαίτερα στον χώρο του μπουφέ. Όχι μόνο για την πληθώρα, την ποικιλία, την ποιότητα και τη νοστιμιά όλων των γευμάτων, αλλά και για την υπερπροσπάθεια του προσωπικού να εξυπηρετεί όλους μας και να διατηρεί πεντακάθαρο πάντα έναν χώρο όπου διεξάγονταν τρία γεύματα τη μέρα και η ροή του κόσμου ήταν συνεχής και ασταμάτητη. Δεδομένου δε ότι οι περισσότεροι ένοικοι του ξενοδοχείου ήμασταν οικογένειες με μικρά παιδιά, είναι αντιληπτό πόσο δύσκολη είναι η συντήρηση και διατήρηση ενός τέτοιου χώρου πάντα καθαρού και τακτοποιημένου. Αξιοσημείωτο δε είναι ότι το προσωπικό εργαζόταν σε υψηλές θερμοκρασίες και πάντα με χρήση μάσκας, χωρίς, όμως, ποτέ να λείπει το χαμόγελο και η ευχάριστη διάθεση. Πραγματικά τους θαύμαζα!
Προσωπικά, αγαπημένος μου χώρος ήταν το Bar, όπου πραγματικά απολάμβανα το βιβλίο μου συνοδεία καφέ ή κοκτέιλ. Όλα τα παιδιά ήταν πάντα με χαμόγελο προς όλους τους πελάτες, πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν, πρόσχαροι και με καλή διάθεση! Και τα events τα βράδια ήταν ξεχωριστά και όμορφα.
Άφησα το εστιατόριο a la carte “Remus” τελευταίο! Ήταν ο αγαπημένος χώρος του γιου μου. Ο χώρος και η θέα πανέμορφα, οι παροχές του εστιατορίου εξαιρετικές, το φαγητό και το κρασί καταπληκτικό. Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω στον υπεύθυνο, τον κ. Νίκο, ο οποίος με την αγάπη, το μεράκι και την αφοσίωση που δείχνει στη δουλειά του, σαν να είναι δική του η επιχείρηση, πιστεύω πως δίνει στο εστιατόριο μια ξεχωριστή εικόνα. Τον ευχαριστούμε για όλα! Επίσης, ευχαριστούμε και την κ. Ράνια που στην τελευταία επίσκεψή μας στο Remus, φρόντισαν μαζί με τον κ. Νίκο να έχουμε μια ακόμα καταπληκτική βραδιά!
Δυστυχώς δεν γνώρισα όλο το προσωπικό ούτε θυμάμαι τα ονόματα όλων. Όμως ευχαριστούμε όλους σας, το ευγενέστατο και εξυπηρετικό προσωπικό στη reception (κ. Ευγενία, κ. Σούλα, κ. Πελαγία) τους πάντα πρόθυμους grooms, τις καμαριέρες, τους κηπουρούς, τους εργαζόμενους στις πισίνες, τους ναυαγοσώστες στο waterpark (ειδικά τον Ηλία), το προσωπικό στο Bar (τον υπέροχο Γιώργο με τις προτάσεις του για δροσερά κοκτέιλς, τον πάντα χαμογελαστό Οδυσσέα, τον Αντώνη, τη Μιχαέλα, τη Βίκυ, τη Μαριάννα), όλο το προσωπικό του μπουφέ (κ. Σοφία, κ. Μιχάλης 1, κ. Μιχάλης 2 που ήταν στην υποδοχή συνήθως, και όλα τα παιδιά), το προσωπικό στο wine bar!
Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την άψογη φιλοξενία τον General Manager κ. Δανδαρή!