Μείναμε σε αυτό το ξενοδοχείο για 2 εβδομάδες, στην αρχή της σεζόν. Μόλις φτάσαμε μας υποδέχτηκε ο Θέμης και η Ρίτα, αφήσαμε τις βαλίτσες μας στην υποδοχή και πήγαμε στο μπαρ για ένα ποτό - πολύ καλό ξεκινημα για τις διακοπές μας. Ο Θέμης μάς συνόδευσε στο δωμάτιο - μόλις το είδαμε, ενθουσιαστήκαμε. Όλα ήταν τέλεια. Η ομάδα που έχουν στο ξενοδοχείο είναι φοβερή. Ο Θέμης, η Ρίτα, η Gerri, σε κάνουν να αισθάνεσαι πολύ ευπρόσδεκτος και θα σε εξυπηρετήσουν ό,τι και να χρειάζεσαι. Το φαγητό στο εστιατόριο είναι πολύ καλό, και σε καλές τιμές. Και τα ποτά ήταν πολύ πιο φτηνά από την Αγγλία. Το ξενοδοχείο βολεύει πολύ, είναι κοντά στην παραλία, στα εστιατόρια και τον κεντρικό δρόμο. Μπορείτε άνετα να περπατήσετε ως τα μαγαζιά, τα εστιατόρια και τα καταστήματα για δώρα. Ο κεντρικός δρόμος έχει παλιά μαγαζιά, μπαρ και εστιατόρια και τη στάση του λεωφορείου. Δεν ξέραμε τι να πρωτοδιαλέξουμε!
Ευχαριστούμε τη Ρίτα, τον Θέμη, τη Gerri για αυτές τις υπέροχες διακοπές (Toy Boy and Ouzo Queen) Από την άλλη μεριά του δρόμου έχει στενά δρομάκια και κατοικίες, την πλατεία του χωριού, μια εκκλησία και πολλά παλιά μπαρ και ταβέρνες.