Ένα υπέροχο ξενοδοχείο από την πρώτη στιγμή που φτάνεις στον περιβάλλοντα χώρο.
Αρχικά η υποδοχή θα μπορούσε να είναι πιο θερμή και κρίνω σε σχέση με παρόμοια ξενοδοχεία που έχω επισκεφθεί. σε λίγα λεπτά μετά το check in είχε έρθει αμαξάκι και βρισκόμασταν με τα πράγματα μας στο δωμάτιο μας. Αρχικά πεντακάθαρο, πολύ μεγάλο με ένα υπέροχο μπαλκόνι και μπάνιο. Σε γενικές γραμμές είχε όλα όσα χρειάζεσαι απλά θα μπορούσε να προστεθεί μια μηχανή espresso.
Οι χώροι του ξενοδοχείο όλοι πεντακάθαροι, πολύ πράσινο και διαφορά καρποφόρα δέντρα.
Παραλία απλά υπέροχη , ζέστη καθαρή με πολλές ξαπλώστρες που και στη διάρκεια της ημέρας μπορούσες να βρεις ελεύθερες.
Το φαγητό ήταν αρκετά καλό, νομίζω θα μπορούσε να είναι και ένα level πάνω ακόμα, έχοντας παραδοσιακά ελληνικά φαγητά χωρίς παραλλαγές και κάποια φαγητά σου έδιναν την εντύπωση ότι ήταν κατεψυγμένα (κατά βάση όσα είχαν σχέση με τον κιμά, μπιφτέκι, κεφτεδάκι, κεμπάπ). Παρόλα αυτά υπήρχαν και καταπληκτικά μαγειρευτά όπως το μοσχάρι που σε οποιαδήποτε παραλλαγή του ήταν υπέροχο. Ο σεφ όλη τη μέρα ήταν συνεχώς στα εστιατόρια και ήταν μια θετική εικόνα.
Ξεχώρισα έναν άνθρωπο (Μιχάλης-Lifeguard) που ο άνθρωπος έδειχνε ζήλο όχι μόνο για αυτό που ήταν εκεί να κάνει και το έκανα πολύ καλά, αλλά για τη γενικότερη εικόνα και μπράβο του!.
Ο Μανώλης στο εστιατόριο ήταν ένα ακόμη άτομο που έτρεχε να καταφέρει και να προλάβει ότι έβλεπε!
Σίγουρα το ξενοδοχείο είναι ένας μικρός παράδεισος που θεωρώ θα επιστρέψουμε ξανά για να περάσουμε στιγμές χαλάρωσης!
ΥΓ: κάθε βράδυ μια ομάδα γεμάτη γέλιο την οποία συναντάς όλη τη μέρα σε πισίνες και θαλλασσα με διάφορες δραστηριότητες κάνουν τον κόσμο να χαμογελάει με διαφορά θεατρικά ή μουσικά δρώμενα!!