Ότι και να πούμε θα είναι λίγο! Ο χώρος τέλειος, η τοποθεσία εξαιρετική! Τα δωμάτια απίστευτα! Το πρωινό πεντανόστιμο! Πραγματικά αν τύχει και πάτε Στενή πρέπει να μείνετε στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο!!Περισσότερα
- Δωρεάν WiFi
- Δωρεάν πάρκινγκ
Εμφάνιση λιγότερωνΕυχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και την υποστήριξη σας. Χαιρόμαστε που σας άρεσαν τα δωμάτια μας καθώς και το πρωινό μας! Ελπίζουμε να σας ξαναδούμε από κοντά ξανά και πάλι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας!
Με εκτίμηση,
Παρά τις αντίξοες συνθήκες, ευτυχώς που κλείσαμε το καλύτερο ξενοδοχείο και απολαύσαμε την βροχή και τα χιόνια από το τζάκι μας! Τέλειο πρωινό με συνεχή ανανέωση και τους ιδιοκτήτες να είναι εκεί να βλέπουν αν όλα είναι καλά! Καθαρά δωμάτια, με τέλεια διαρρύθμιση! Και σε τέλειο σημείο!
Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια και την ένθερμη κριτική σας. Ελπίζουμε να περάσατε καλά παρόλο τα δύσκολα καιρικά φαινόμενα και θα χαρούμε να σας ξαναδούμε στο μέλλον.
Με εκτίμηση
Τα δωμάτια είναι πολύ προσεγμένα,όμορφα,ζεστά κ πολύ κβαθαρά!!!
Οι άνθρωποι φιλικοί,ευγενικοί κ συγχρόνως αρκετά διακριτικοί!!!Αισθανόσουν πολύ άνετα στο χώρο τους!!!
Η θέα πολύ όμορφη!!!
Το πρωινό νόστιμο κ προσεγμένο!!!
Αγαπητή Μαρία,
Ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο που διαθέσατε και για τα καλά σας λόγια!
Χαιρόμαστε που η φιλοξενία μας ανταποκρίθηκε και ξεπέρασε τις προσδοκίες σας.
Θα χαρούμε να σας ξαναδούμε σύντομα κοντά μας!
Πήγαμε 4 ζευγάρια το Δεκέμβρη του 2016 και ακόμα το θυμόμαστε!!!! Όλα ήταν εκπληκτικά!!!! Η τοποθεσία? Η φιλοξενία? Τα δωμάτια? Το ξενοδοχείο είναι πολύ ιδιαίτερα κτισμένο!! Αποτελείται από δωμάτια αυτόνομα!! Ανάμεσα στα δωμάτια υπάρχει αυλή!! Το δωμάτιο που έμεινα εγώ ήταν υπέροχο!! Άνετο, ευρύχωρο, καθαρό, είχε τζάκι!!! Μας έφεραν και ξύλα για να ανάψουμε το τζάκι αν θέλουμε!! Το πρωί που ξύπνησα με μας περίμενε μια έκπληξη!! Τι άλλο εκτός από το πρωινό!!! Ήταν λες και το έφτιαξε η μαμά!!!! Όλα χειροποίητα και πεντανόστιμα!!!!! Επίσης να σημειώσω ότι μας περίμεναν οι ιδιοκτήτες με ένα χαμόγελο και μια "ζεστή" καλημέρα!! Οι άνθρωποι απέδειξαν ότι είναι πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν και το αγαπάνε πολύ!!! Θα ξαναπήγαινα σίγουρα!!!
Αγαπητή Κατερίνα,
Ευχαριστούμε για αυτή σας την ανάρτηση! Χαιρόμαστε που αν και έχει περάσει αρκετός καιρός δεν έχει σβήσει από το μυαλό σας η ωραία ανάμνηση.
Είναι ιδιαίτερη τιμή να λαμβάνουμε τόσο ένθερμα λόγια από τους επισκέπτες μας.
Θα χαρούμε σίγουρα να σας φιλοξενήσουμε ξανά στο μέλλον και να δημιουργήσουμε μαζί πάλι αξέχαστες αναμνήσεις.
Καλαίσθητα δωμάτια, με άνεση χώρου. Το πρωινό που προσφέρει το κατάλυμα είναι εξαιρετικό, με πίτες και διάφορα άλλα εδέσματα (γλυκά και αλμυρά) που ετοιμαζει η ίδια η ιδιοκτήτρια. Το προσωπικό είναι ευγενέστατο και πάντα εκεί για να σε εξυπηρετεί και να σε κάνει να αισθάνεσαι "σαν στο σπίτι σου". Η τοποθεσία σου προσφέρει θέα σε όλο το χωριό. Το συστήνω ανεπιφύλακτα! Σας ευχαριστώ για τις υπέροχες μέρες που μας προσφέρατε!
Αγαπητή Λίνα,
Ευχαριστούμε για τον χρόνο που διαθέσατε και για τα θετικά σας σχόλια. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σας άρεσαν τα φρέσκα εδέσματα του ξενώνα!
Θα χαρούμε να σας έχουμε ξανά κοντά μας και να δοκιμάσετε τις νέες μας γεύσεις !
Εξαιρετικό κατάλυμα, ευγενικοί ιδιοκτήτες, καθαρός και προσεγμένος χώρος, χαρήκαμε την διαμονή μας. Είναι σε ωραίο σημείο του χωριού, ιδανικό για παρέες. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα ιδικά το Vasiliki Suite.