Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Bdeves
Πειραιάς, Ελλάδα

Πολύ καλό

Κριτική για: Garden City Resort
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 26 Δεκ 2024μέσω κινητής συσκευής
Πολύ καθαρό ξενοδοχείο , ζεστό , με ωραίους χώρους και δωμάτια
Πολύ ωραίο πρωινό αλλά αυτό που συναρπάζει πραγματικά είναι η Ευγένια και η προθυμία του προσωπικού (σπάνιο στις μέρες μας )
Μπράβο σας θα σας προτιμήσουμε πάλι όταν θα επισκεφτούμε την πόλη σας
Ημερομηνία διαμονής: Δεκέμβριος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με την οικογένεια
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
105 €
Bedroom
76 €
    76 €
1.8 χλμ. από Garden City Resort
Hotel Flisvos does NOT recognize TripAdvisor as a reliable source of information.
    77 €
  • eDreams
4.3 χλμ. από Garden City Resort
Καλαμάτα: Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
Η κριτική έγινε: 6 Δεκεμβρίου 2024

Υπεροχο ξενοδοχείο καλες τιμες πεντακαθαρα και πολυ ευγενικοι ολοι τους .Σιγουρα θα το ξαναεπισκεφτουμε.Η Ζωη μια υπεροχη κυρια πολυ ευγενικη μας παρειχε ολο το προσωπικο ενα υπεροχο πρωινο με μεγαλη ποικιλια.το δωματιο επισης πολυ ζεστο.

Ημερομηνία διαμονής: Δεκέμβριος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, M8033
Η κριτική έγινε: 18 Νοεμβρίου 2024 μέσω κινητής συσκευής

Πολύ καλό στρώμα και μαξιλάρια, fluffy πετσέτες- μπουρνουζια και παντόφλες.
Καλή μόνωση μεταξύ των δωματίων.
Άνετο μπαλκόνι για τους καπνιστές.
Είχαμε το δωμάτιο 206 (δίχωρο) και ήταν άνετο, με το μπάνιο να βρίσκεται στη μέση των δύο δωματίων ώστε να μη χρειάζεται να παρενοχλείται κάποιος !
Χρηματοκιβώτιο, 2 τηλεοράσεις και ζυγαριά(1η μου φορά σε τόσα ξενοδοχεία είδα ζυγαριά!) ήταν τα έξτρα που πρόσθεσαν στο δωμάτιο αυτό, το κάτι παραπάνω!
Όμορφο πρωινό, όμορφη πισίνα και κήπος, το γυμναστήριο, έτοιμο, ώστε να διατηρήσεις τη φυσική σου κατάσταση , καθαρό και μαζεμένο .

Η εξυπηρέτηση από το προσωπικό , εξαιρετική !! Ευγένεια και αμεσότητα!! Από τους κύριους στην υποδοχή , το προσωπικό στο πρωινό και το προσωπικό του καθαρισμού.

Πάρκινγκ άνετο, η περιοχή ήσυχη και καθαρή .

Τόσο ο άνδρας μου, που είχε επαγγελματικες υποχρεώσεις, τόσο και εγώ, που ξανά είδα την πόλη της Καλαμάτας , απολαύσαμε την διαμονή μας.
Αν και μαρεσει να αλλάζω φιλοξενία και να μην επαναλαμβάνω τη διανομή, ώστε να έχω μέγιστη εμπειρία, το ξενοδοχείο αυτό με τις παροχές αυτές, έχει εξαιρετική τιμολόγηση. Ήρθαμε off season ( αρχές Νοεμβρίου) αλλά και πάλι ήταν value for money 100%!!

Ημερομηνία διαμονής: Νοέμβριος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
Ευχαριστούμε, nickyathens13
Η κριτική έγινε: 5 Ιουλίου 2024 μέσω κινητής συσκευής

Ήμασταν τρεις οικογένειες με παιδιά και η εξυπηρέτηση, οι παροχές και η ευγένεια του προσωπικού ήταν Άψογες. Τα δωμάτια πεντακάθαρα και ευρύχωρα,.Σας το συνιστάμε ανεπιφύλακτα. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα πιάτα του εστιατορίου τους καθώς και τα κοκτεϊλ του Μάρκου.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
1  Ευχαριστούμε, 557vanesas
Ο/η Manager Dn Hotels and Resorts, Ιδιοκτήτης του Garden City Resort, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 30 Αυγούστου 2024

Καλησπέρα σας.
Σας ευχαριστούμε για τη κριτική σας! Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στόχος μας είναι να εξελισσόμαστε και να ανανεωνόμαστε διαρκώς, ώστε να ανταποκρινόμαστε στις υψηλές προδιαγραφές και απαιτήσεις που αρμόζουν σε ένα ξενοδοχείο της συγκεκριμένης κατηγορίας, γι'αυτό εκτιμάμε τα σχόλια των πελατών μας. Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε ξανά στο μέλλον.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 8 Ιουνίου 2023 μέσω κινητής συσκευής

Το ξενοδοχείο όπως πάντα είναι υπέροχο!Μοντέρνο και καθαρό!το προσωπικό άψογο και πρόθυμο να σε εξυπηρετήσει !Το δωμάτιο ήταν καταπληκτικό !Η πισίνα οτι πρέπει για να χαλαρώσεις!Το πρωινό ήταν το μόνο που απλά το περίμενα καλύτερο από τι ήταν!

Συμβουλή για το δωμάτιο: Πάρκιν έχει έξω από το ξενοδοχείο στο δρόμο
Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2023
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Alextz110
Ο/η Manager Dn Hotels and Resorts, Ιδιοκτήτης του Garden City Resort, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 9 Ιουνίου 2023

Καλησπέρα σας.

Η κριτική έγινε: 26 Ιουνίου 2022

Αν και στην αρχή το δωμάτιο μας φάνηκε μικρό, τελικά ανακαλύψαμε πόσο λειτουργικό ήταν. Είχαμε όλα απαραίτητα - ψυγείο, ντουλάπι, ευρύχωρο μπάνιο, απλώστρα για να στεγνώνουμε τα μαγιό μας, αρκετές πρίζες για να φορτίσουμε ταυτόχρονα το κινητο και το Tablet (σημαντικό για μένα που έπρεπε να κάνω εργασίες). Πολύ καθαροί χώροι. Γυμναστήριο με καταπληκτικά όργανα. Η τοποθεσία μας άρεσε πολύ. Είναι κοντά στην παραλία και στον εμπορικό δρόμο, αλλά ταυτόχρονα έχεις την αίσθηση γειτονιάς. Μπορείς να βγεις για χαλαρό περπάτημα, έχει πολλά μαγαζιά δίπλα- φούρνοι, μανάβικα κλπ. Η πρώτη νύχτα ήταν λίγο θορυβώδης, αλλά μετά δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Το κρεβάτι με καλό στρώμα και μαξιλάρια. Το περισσότερο που μας έκανε εντύπωση ήταν το προσωπικό. Πολύ ευγενικοί,και εξυπηρετικοί όλοι τους, αισθανόμασταν σαν να τους γνωρίζουμε χρόνια και είχαμε εντύπωση ότι είμαστε όχι στο ξενοδοχείο, αλλά σε ένα φιλικό σπίτι. Το πρωινό ήταν το κάτι άλλο. Νόστιμο,με την καλή ποιότητα των προιόντων .Τι να πω πρώτα- η τυρόπιτα με απίστευτη γέμιση (βρήκα την μαγείρισσα κυρία Ελένη και της ζήτησα συνταγή), κολοκυθόπιτα, κρέπες, ομελέτες, το μπείκον σωστά ξεροψημένος, γλυκά του κουταλιού -κάστανο, καρπουζάκι, μανταρίνι, κάτι γλυκά σαν δακτυλάκι με γεύση μπουγάτσας, κέικ, αποδομημένο cheese-cake. Δεν ήταν αυτό το στιλ γκουρμέ, αλλά στιβαρό νόστιμο παραδοσιακό και έξυπνο φαγητό. Αν ήμουν κριτής των αστέρων Michelin, θα έδινα στην κυρία Ελένη δυο αστέρια το λιγότερο - άριστη μαγειρική που έδωσε αξία στο ταξίδι.

Συμβουλή για το δωμάτιο: Μάλλον τα δωμάτια που "βλέπουν" την πισίνα είναι πιο ήσυχα. Αλλά εμείς γρήγορα συνηθίσαμε τους ήχους του δρόμου
Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2022
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
    • Ποιότητα
    • Ποιότητα ύπνου
Ευχαριστούμε, Eleni K
Ο/η Manager Dn Hotels and Resorts, Owner του Garden City Resort, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 27 Ιουνίου 2022

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια για τις παροχές και το προσωπικό μας, καθώς και για τον χρόνο που διαθέσατε για να μας αξιολογήσετε. Χαιρόμαστε που ικανοποιήσαμε κάθε προσδοκία σας, καθώς αυτός είναι ο στόχος μας για κάθε επισκέπτη μας. Θα χαρούμε να σας ξαναφιλοξενήσουμε στο μέλλον.