Μείναμε για ένα βράδυ (14/8) σε 3κλινο δωμάτιο (2 μονά κρεβάτια και ένας καναπές κρεβάτι) χωρίς θέα (307). Καθαρό και ευρύχωρο, με σύγχρονα έπιπλα. Πολύ καλά στρώματα και μαξιλάρια. Η ντουζιέρα μόνο θα μπορούσε να είναι λίγο πιο άνετη. Επίσης το ψυγείο είχε ξεπαγωσει και είχαν σταξει μερικά νερά έξω από αυτό. Κατά τ' άλλα το δωμάτιο ήταν ο,τι πρέπει.
Το πρωινό πολύ καλό, είχε αρκετή ποικιλία προϊόντων για να καλύψει τις ανάγκες κάποιου και θετική εντύπωση μου έκανε ο χυμός που δεν ήταν αραιωμένη πορτοκαλάδα, όπως είναι σε πολλά ξενοδοχεία, αλλά χυμός πορτοκάλι (από συσκευασία, όχι φρέσκος).
Το μόνο που δεν μου έκανε καλή εντύπωση ήταν την ημέρα της αναχώρησης, που πλήρωσα και η κυρία στη ρεσεψιόν δεν έκανε καμία αναφορά σε απόδειξη, μέχρι μετά από 3-4 λεπτά, που περίμενα (να κατέβουν οι υπόλοιποι από το δωμάτιο) και μου είπε η ρεσεψιονιστ "Μισό λεπτό να σας δώσω και μια απόδειξη, γιατί είναι πολλά (τα λεφτά)". Και μου έδωσε απόδειξη για 85€, τα οποία ήταν τα χρήματα που είχα κάνει κατάθεση ως προκαταβολή, και όχι 100€ που ήταν τα συνολικά χρήματα που δώσαμε... Κατά τ' αλλά καλή εξυπηρέτηση από τον κύριο στη ρεσεψιόν όταν καταφτασαμε και την υπόλοιπη ημέρα.
Επίσης τα 85€ για δίκλινο/100€ για τρίκλινο, για δωμάτιο χωρίς θέα στη θάλασσα ίσως είναι κάπως πολλά, αλλά τα δικαιολογώ λόγω high season και τοποθεσίας (πάνω στην παραλιακή).
Εν ολίγοις, στην επόμενή μου επίσκεψη στην Καλαμάτα, θα το ξαναπροτιμήσω.