Αναρωτιέμαι τι ακριβώς βρήκαν εξαιρετικό οι προηγούμενοι πελάτες και σχολίασαν τόσο θετικά! Το ξενοδοχείο δίνει λίγα για τα χρήματα που ζητά. Παλιό κτίσμα (όσο κι αν ο υπεύθυνος στην αρχική τηλεφωνική μας επικοινωνία επέμενε ότι πρόκειται για "καινούριο κτίριο, όχι σαν τα υπόλοιπα της περιοχής"), ομολογουμένως πλήρως ανακαινισμένο (εξαίρεση η παλιά κιτρινισμένη κακοβαμμένη πόρτα του μπάνιου), μέχρι καινούριος ανελκυστήρας. Όμως μέχρι εδώ. Το δωμάτιο φτωχά λιτό (όχι από μίνιμαλ άποψη!), το μπάνιο μικρό και άβολο, το κρεβάτι σκληρό, το κλιματιστικό προβληματικό (τη μισή νύχτα κρύωνες, τη μισή ζεσταινόσουν). Πλεονέκτημα: το ξενοδοχείο είναι μικρό και τα δωμάτια βλέπουν όλα μπροστά την παραλία. Η πρόσοψη του κτιρίου ειναι μάλλον απωθητική (θυμίζει δεκαετία 60) και πρωτομπαίνεις με αρνητική προδιάθεση. Η καθαριότητα υπήρχε αλλά ήταν υποτυπώδης: αλλαγή πετσετών μόνο την πρώτη μέρα (από 4) ενώ τρίχες από λούσιμο της πρώτης μέρας έμειναν στην τρύπα της ντουζιέρας μέχρι την τρίτη μέρα! Η τιμή των 50 € (χωρίς πρωινό) μας φάνηκε μάλλον υπερβολική τη στιγμή που άλλα ανακαινισμένα της περιοχής προσφέρουν πολύ καλύτερους χώρους (μεγάλα όμορφα δωμάτια και σαλόνια) με 55 € και πρωινό. Και πάμε ακριβώς σε αυτό το τελευταίο: με 10 € επιπλέον (2 άτομα, σύνολο 60, πάνω από τον ανταγωνισμό) περιμένεις κάτι αξιοπρεπές και όχι τροφή ...εκστρατείας! Δεν υπάρχει μπουφές, επιλέγεις μόνο το ρόφημα και τα υπόλοιπα έρχονται προεπιλεγμένα: χυμός και άφθονη ...ξηρά τροφή, τουτέστιν φρυγανιές, κριτσίνι (λαλάγγι), (κάτι σαν) κέικ, τσουρέκι, όλα τα τυποποιημένα του σουπερμάρκετ, και μαρμελαδίτσες-βουτυράκια. ΟΥΤΕ τυράκι, ΟΥΤΕ αλλαντικό, ΟΥΤΕ αυγό/ομελέτα, ΟΥΤΕ φρούτο. Συνολικά τα 60 € είναι μάλλον πολλά, και φυσικά ΔΕΝ νομίζω ότι προσφέρεται για οικογενειακές διακοπές (όπως πρότεινε άλλος αναγνώστης). Δεν είναι κακό, αλλά ούτε καλό το λες. Μέτριο για τα λεφτά του. Μην ξεχάσω, δωρεάν wifi στα δωμάτια, δωρεάν ξαπλώστρες στην παραλία αλλά χωρίς wifi.