“Άσχημη εμπειρια φετος ”

Pasaji
Κουζίνες: Φιούζιον
Στοιχεία εστιατορίου
Η κριτική γράφτηκε 27 Ιουνίου 2023

Αγένεια, δεν γνωρίζω αν ευθύνεται η πολιτική του μαγαζιού η η κυρια στην υποδοχή. Την περσινή χρονια είχαμε καθίσει για ποτό και καφέ στο συγκεκριμένο, μετά το μπάνιο. Πηγαμε μεσημεράκι χαλαρά στο μαγαζί για καφέ και κρασί , ο σερβιτόρος ρώτησε την υποδοχή αν μπορούμε να καθίσουμε για κρασί και καφέ , (μαγαζί παραλίας ειναι) και η κυρια είπε ότι Οχι δεν μπορούμε να καθίσουμε πρέπει να πάρουμε και φαγητό μαζί με τον καφέ η αλλιώς κοκτέιλ. Ευτυχώς για εμάς γιατί είχαμε την ευκαιρία να πιούμε ποτό και να φάμε υπέροχο γευμα στο άλλο παραλιακό μαγαζι στα δεξιά του.

Ημερομηνία επίσκεψης: Ιούνιος 2023
Ευχαριστούμε, IoannaN71
Κριτικές (644)
Γλώσσα

2 - 6 από 645 κριτικές

Η κριτική γράφτηκε 13 Σεπτεμβρίου 2022

Για τους φίλους της παραλιακής διασκέδασης και όχι μόνο το προτείνω ανεπιφύλακτα, φοβερό σούσι μπάρ αλλά και μεσογειακή κουζίνα!

Ημερομηνία επίσκεψης: Ιούλιος 2022
    • Ποιότητα
    • Εξυπηρέτηση
    • Φαγητό
Ευχαριστούμε, Dimpo1973
Η κριτική γράφτηκε 15 Ιουνίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Τέλειο φαγητο, ευγενικότατο προσωπικό, αλλα ασχετο με το αντικείμενο. Αφου νομίσαμε ότι αλλαξε η διεύθυνση. Για να πάρουν χαμπάρι ότι ήρθαμε πέρασε 1 τέταρτο.

Ημερομηνία επίσκεψης: Ιούνιος 2022
Ευχαριστούμε, Γεώργιος Α
Η κριτική γράφτηκε 5 Αυγούστου 2021

Την Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021 μία παρέα 6 ατόμων αποφασίσαμε να γευματίσουμε στο PASAJI του Ορνού. Αυτές είναι οι παρατηρήσεις μου.
ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ (+)
1) ΄Οπως έχω ξαναγράψει ο χώρος στάθμευσης είναι στεγασμένος, και καθαρός, χωρίς ελάχιστη χρέωση.
2) Ο χώρος του εστιατορίου πολύ όμορφος.
3) Το τραπέζι ήταν αυτό που επιλέξαμε.
4) Οι σερβιτόρες ήταν όλες με το χαμόγελο, με μάσκες, και πολύ καλαίσθητες.
5) Ότι παραγγείλαμε ήρθε στην ώρα του, ζεστό, και νόστιμο.
6) Το προσωπικό ήταν ευγενικό

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ (-)
1) Κάποια φαγητά ήταν αρκετά overpriced. Μία μερίδα πατάτες τηγανητές 8,50 Ευρώ? Επίσης το κουβέρ 4 Ευρώ/άτομο?
2) Επίσης μου έκανε άσχημη εντύπωση το εξής. Παράγγειλα 1 κιλό μπριζόλα Τomahawk. Μας ήρθε ένα κομμάτι 1,4 κιλά. Δεν λέω ήταν νόστιμο, και η εμπειρία ψησίματος μπροστά μας, αλλά θεωρώ ότι θα έπρεπε να μας ενημερώσουν από πριν ότι το κομμάτι που είχαν επιλέξει για εμάς, ήταν παραπάνω σε βάρος.
3) Η μουσική ήταν δυνατή με αποτέλεσμα να πρέπει να παρακαλέσω ένα σερβιτόρο να κλείσει το ηχείο που ήταν πάνω από το τραπέζι μας, ώστε να μπορούμε να μιλάμε.
Σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος. Σίγουρα θα ξαναπάω. Αλλά θα είμαι πιο προσεκτικός στην επιλογή του φαγητού.

Ημερομηνία επίσκεψης: Αύγουστος 2021
    • Εξυπηρέτηση
    • Φαγητό
2  Ευχαριστούμε, ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δ
Η κριτική γράφτηκε 3 Αυγούστου 2021

Εξαιρετική εξυπηρέτηση, τέλειο φαγητό, φανταστικό περιβάλλον! Μπράβο σε όλο το προσωπικό για τη διάθεση του να μας βοηθήσει να γευτούμε τα τέλεια πιάτα τους κ το εξίσου τέλειο κρασί!
Δημήτρη και Αννα εισαστε καταπληκτικοί!

Ημερομηνία επίσκεψης: Αύγουστος 2021
Ευχαριστούμε, JoannaLouk

Pasaji: Οι ταξιδιώτες που ενδιαφέρθηκαν γι' αυτό το μέρος είδαν επίσης

Pasaji: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθέστε φωτογραφίες

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.

Διεκδικήστε την καταχώρισή σας
Τα έσοδα επηρεάζουν τις εμπειρίες που εμφανίζονται στην παρούσα σελίδα, μάθετε περισσότερα.