Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Vasilis P

Εξαιρετικό προσωπικό από την υποδοχή μέχρι την διεύθυνση. Ήταν πάντα δίπλα μας για κάθε τι που χρειάστηκε. Η εξυπηρέτηση είναι K

Κριτική για: Kensho Boutique Hotel & Villas
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 21 Μαΐ 2024μέσω κινητής συσκευής
Εξαιρετικό προσωπικό από την υποδοχή μέχρι την διεύθυνση, ηταν πάντα δίπλα μας σε κάθε τι που χρειάστηκε. Η εξυπηρέτηση πρέπει να λέγεται Kensho τελικά .Τα ξενοδοχεία όλης της ελλαδας πρέπει να κανουν σεμινάριο στο Kensho mukonos!!!!!!
Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε ως ζευγάρι
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Απάντηση: 30 Μαΐ 2024
Αγαπητέ κύριε Βασίλη,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το χρόνο που αφιερώσατε για να γράψετε αυτή την εξαιρετική κριτική για το ξενοδοχείο μας.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που διαβάζουμε ότι απολαύσατε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας, καθώς αυτή είναι η πρώτη μας προτεραιότητα για τους επισκέπτες μας.
Θα είναι τιμή μας να σας ξαναδούμε σύντομα στο Kensho!

Η ομάδα του Kensho
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
120 €
  • Booking.com
0.1 χλμ. από Kensho Boutique Hotel & Villas
Ορνός: Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
Η κριτική έγινε: 19 Μαΐου 2024

Ζήσαμε μία απίστευτη εμπειρία!Το ξενοδοχείο είναι εκπληκτικό και το προσωπικό τον όρο φιλοξενία τον έχουν πάει σε άλλο επίπεδο καταπληκτικοί όλοι τους από τον παρκαδόρο μέχρι την διεύθυνση του ξενοδοχείου!Το προτείνω ανεπιφύλακτα,θα ξανά έρθουμε σίγουρα!

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2024
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Ποιότητα
    • Τοποθεσία
    • Ποιότητα ύπνου
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
2  Ευχαριστούμε, Ρια Β
Ο/η The Kensho Team Mykonos, Innkeeper του Kensho Boutique Hotel & Villas, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 30 Μαΐου 2024

Αγαπητή κυρία Ρία,

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα εξαιρετικά σας σχόλια, σχετικά με την πρόσφατη επίσκεψή σας στο ξενοδοχείο μας.
Με μεγάλη χαρά διαβάζουμε ότι απολαύσατε το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας και συστήνετε το Kensho σε άλλους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.
Θα είναι τιμή μας να σας υποδεχτούμε και πάλι στο μέλλον!

Η ομάδα του Kensho

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 12 Σεπτεμβρίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Η απόλυτη χαλάρωση σε ένα κομψό και ζεστό περιβάλλον όπου το design είναι πλήρως εναρμονισμένο με τον τόπο αλλά και την χρηστικότητα. Αξίζουν συγχαρητήρια το προσωπικό, οι γαστρονομικές προτάσεις του ταλαντούχου σεφ Ιπποκράτη Αναγνωστελη αλλά και η καλοκουρδισμένη λειτουργία του καταλύματος. Ένα boutique hotel υψηλών προδιαγραφών που σε κερδίζει με την πρώτη καλημέρα με φόντο τον κόλπο του Ορνου. Αξίζει να το ζήσεις

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2022
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ευχαριστούμε, Tony_Jen1972
Ο/η The Kensho Team Mykonos, Innkeeper του Kensho Boutique Hotel & Villas, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2022

Αγαπητέ tony_jen1972,

Σας ευχαριστούμε πολύ που επιλέξατε το ξενοδοχείο μας για τις διακοπές σας και που αφιερώσατε χρόνο για να καταγράψετε τις εντυπώσεις σας στο TripAdvisor.

Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου μας, καθώς και οι γαστρονομικές προτάσεις του σεφ μας, ικανοποίησαν τις προσδοκίες σας.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε και πάλι στο Kensho Ornos και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα φροντίσουμε να απολαύσετε ακόμη μία αξέχαστη διαμονή κοντά μας.

Mε εκτίμηση,

Η κριτική έγινε: 11 Σεπτεμβρίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Ναι, το ζήσαμε ξανά, το Kensho είναι εμπειρία - δώρο για όλους όσους εκτός από την υψηλή αισθητική και τις πεντάστερες παροχές αναζητούν και τον ανθρώπινο παράγοντα, κάτι δυσεύρετο στα συνήθη πολυτελή μεν απρόσωπα δε καταλύματα του είδους. Απλόχερη φιλοξενία, αυθεντικότητα και προσωπικό με παιδιά - διαμάντια σε όλα τα πόστα. Από την ρεσεψιόν, την καθαριότητα και το σπα-όαση μέχρι το μπαρ και την πισίνα. Όσο για το μενού από τα μαγικά χέρια του head chef Ιπποκράτη Αναγνωστελη, τα λόγια είναι περιττά όταν οι αισθήσεις έχουν το κουμάντο. Το Kensho έχει προσωπικότητα, έχει σταθερό κονσεπτ χωρίς δηθενιες, είναι αυθεντικό και σκέτη γλυκα. Μπράβο σε όλους

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2022
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
1  Ευχαριστούμε, Jenny A
Ο/η The Kensho Team Mykonos, Innkeeper του Kensho Boutique Hotel & Villas, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2022

Αγαπητή κυρία Jenny A,

Επισκέπτες σαν εσάς μας δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο ότι οι κόποι μας ανταμείβονται και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμάς από το να σας μένουν αξέχαστες οι διακοπές σας κοντά μας.

Θα χαρούμε πολύ να σας καλωσορίσουμε και πάλι στο μέλλον και να σας προσφέρουμε υπηρεσίες που φροντίζουμε συνεχώς να διατηρούμε στο υψηλότερο επίπεδο.

Μέχρι τότε σας ευχόμαστε υγεία!

Η κριτική έγινε: 27 Αυγούστου 2022

Όμορφα δωμάτια με ιδιωτική πισίνα, τέλειο πρωινό και δείπνο με γεύσεις που σε ταξιδευουν. Προσωπικό χαμογελαστό και ευγενικό, πάντα δίπλα μας να προλαβαίνει κάθε μας επιθυμία. Ευχαριστούμε για όλα kensho, see you soon...

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2022
    • Ποιότητα
    • Τοποθεσία
Ευχαριστούμε, Live_love_lough_gr
Ο/η The Kensho Team Mykonos, Innkeeper του Kensho Boutique Hotel & Villas, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 31 Αυγούστου 2022

Αγαπητή κα. Live_love_lough_gr,

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τον χρόνο που διαθέσατε στο να γράψετε αυτό το όμορφο σχόλιο αλλά και για τα καλά σας λόγια για το προσωπικό μας!

Χαιρόμαστε αφάνταστα που καταφέραμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας με την διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας να ήταν ευχάριστη,

Ευχόμαστε το ταξίδι επιστροφή σας να ήταν ασφαλές και θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε και πάλι κοντά μας στο σύντομο μέλλον!

H oμάδα του Kensho Ornos

Η κριτική έγινε: 24 Μαΐου 2022

Όλα ήταν υπέροχα. Η διαμονή μας στο συγκεκριμένο κατάλυμα μας έκανε να νιώσουμε πως βρισκόμασταν στο καινούργιο μας σπίτι. Το προσωπικό πολύ φιλικό και η εξυπηρέτηση άψογη.
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να κάνουν διακοπές στο νησί των ανέμων.

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2022
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, giannisg785
Ο/η The Kensho Team Mykonos, Innkeeper του Kensho Boutique Hotel & Villas, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 20 Ιουνίου 2022

Αγαπητοί μας φιλοξενούμενοι,

Σας ευχαριστούμε θερμά για τα τόσο ευγενικά σας λόγια σχετικά με την πρόσφατη διαμονή σας στο Kensho Ornos.

Είναι μεγάλη χαρά για όλους εμάς να λαμβάνουμε θετικά σχόλια για το ξενοδοχείο και τις υπηρεσίες που προσφέρει και ακόμα μεγαλύτερη τιμή να λαμβάνουμε θετικά σχόλια για το προσωπικό μας.

Θα χαρούμε πολύ να σας φιλοξενήσουμε στο σύντομο μέλλον!