O Kritikos στο Πανόραμα έχει άστρο.
Δουλεύει βολίδα, σχεδόν όλες τις ώρες της βδομάδας
και συντρέχουν λόγοι για αυτό.
Συνιστώ κράτηση τραπεζιού πριν τον επισκεφθείτε οποιαδήποτε μέρα.
Ο τιμοκατάλογος είναι ακριβός
και στις περισσότερες περιπτώσεις δικαιολογείται
από την ποιότητα και την παρουσίαση των προσφερομένων.
Από όσα δοκιμάσαμε κατά καιρούς, σωστό ψήσιμο και σερβίρισμα στα ψάρια σχάρας (μέση τιμή τα 65-70 ευρώ ανά κιλό), πολύ ενδιαφέρουσα η συνταγή του λεμονάτου ψαριού με πατάτες φούρνου (πραγματικά, πολύ νόστιμη), μεγάλη γκάμα ριζότι και ζυμαρικών με θαλασσινά, σε εντυπωσιακές, πλούσιες μερίδες αρκεί να είσαι εξοικειωμένος με την βουτυράτη εκδοχή τους.
Σποραδικά συναντήσαμε και αστοχίες όπως το σεβίτσε λαβράκι που δοκιμάσαμε προχθές και δεν δικαιολόγησε την παρουσία του στο μενού και τον λογαριασμό μας.
Η λίστα των κρασιών δεν είναι απλωμένη, ούτε κρύβει εκπλήξεις,
υπάρχουν πολλές κοινές ετικέτες που απαντώνται ακόμα και σε σούπερ-μάρκετς,
αλλά είναι απόλυτα αντιπροσωπευτική ποικιλιών και σε γκάμα τιμών.
Σκεύη, σερβίτσια ωραίας αισθητικής
ενώ η εξυπηρέτηση κρίνεται από υποδειγματική έως υπερβολική.
Ενδεικτικό εξοδολόγιο για δύο άτομα:
ένα και κάτι κιλό ψάρι (σφυρίδα), σαλάτα, ορεκτικό και μία φιάλη των 25 ευρώ,
σύνολο τα 130 με αποδείξεις επί αποδείξεων.
Και τώρα το κράξιμο:
-Καμία απολύτως αίσθηση και μέριμνα περί COVID.
-Κοινόχρηστα αλατοπίπερα, σερβίρισμα με γυμνά χέρια,
καμία, μα ΚΑΜΙΑ απόσταση μεταξύ των τραπεζιών.
-Κάπνισμα από όλους, στον υποτιθέμενα αίθριο χώρο
(το μεγαλύτερο μέρος του εστιατορίου,
όπου και εκεί έχει καταργηθεί δια νόμου),
με κατεβασμένα παραπετάσματα και κλειστή την οροφή.