Το ξενοδοχείο είναι πανέμορφο! Ηεξυπηρέτηση απο το ευγενέστατο και πρόθυμο προσωπικό σε κάνει να νιώθεις σαν στο σπίτι σου.
Τα δωμάτια πεντακάθαρα, με υπέροχη διακόσμηση!
Το φαγητό καταπληκτικό! Υπέροχο πρωινό σε ένα πλήρες μπουφέ με λαχταριστά εδέσματα! Πραγματικά δεν ξέρεις τι να διαλέξεις! Λαχταριστά πιάτα απολαύσαμε και στο μεσημεριανό και βραδυνό μας επίσης!
Η θέα απο το Roof Garden που λειτουργεί στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου είναι μαγευτική! Εκεί μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου, το κρασί σου, το ποτό σου παρέα με μια ΘΈΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ! Όλη η θάλασσα απλωμένη μπροστά σου και ο ουρανός τόσο κοντά να σε μαγεύει με τα χρώματα που του δίνει το ηλιοβασίλεμα!
Δεν βρίσκεις λόγο να βγεις απο αυτό το ξενοδοχείου παρά μόνο για να γνωρίσεις τις υπόλοιπες ομορφιές του τόπου!
Στον επίλογο θα βάλω το μοναδικό, απολαυστικό, μαγευτικό , υπερσύγχρονο SPA CENTER AMFITRITI που λειτουργεί στο ξενοδοχείο με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, τζακούζι, χαμαμ, σαουνα, γυμναστήριο διάφορες περιποιήσεις προσώπου - σώματος, μασάζ κλπ, κλπ, κλπ!!!!!!!!!!!!!!
Αξέχαστες, λατρεμένες διακοπές!!!!!!!!!!!!!Σας το συστήνω ανεπιφίλακτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εμείς θα πάμε ξανά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!