Οι χαμηλότερες τιμές για τη διαμονή σας
Εξασφαλίστε τη χαμηλότερη τιμή από αυτούς τους ιστότοπους
Priceline
eDreams
Vio.com91 $
Etrip91 $
Agoda.com92 $
StayForLong
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Κριτικές (42)
42 αποτελέσματα
1 - 6 από 42 κριτικές
Η κριτική έγινε: 2 Ιουλίου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Φτάνοντας στο ξενοδοχείο μας περίμενε μια σοκολάτα Lacta και μια κάρτα καλωσορίσματος ! Ποσό ευγενικό ακόμα και για ένα ξενοδοχείο 2 αστέρων , σου φτιάχνει τη διάθεση !! Το service του δωματίου καθημερινό και αψεγάδιαστο . Η κυρία στην υποδοχή ευγενέστατη και φιλική . Το πρωινό υπερπλούσιο με ποικιλία από πίτσα μέχρι pancakes και κρέπες . Κάθε μέρα στο πρωινό ερχόταν «δώρο έκπληξη» το γλυκό της ημέρας , από λουκουμάδες και τηγανίτες μέχρι μηλόπιτα ! Το μόνο που μπορώ να πω ότι μας ενόχλησε ήταν ο τρόπος ενός άλλου μέλους του προσωπικού που μας είπε να φύγουμε από το λόμπι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το βράδυ .

Ημερομηνία διαμονής: Φεβρουάριος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
1  Ευχαριστούμε, X6023XW_
Η κριτική έγινε: 7 Ιουνίου 2019

Το ξενοδοχείο είναι σε πολυ μικρή απόσταση απο το κέντρο της πόλης καθώς και απο τη παραλία. Ειναι καθαρό, έχει πλούσιο πρόγευμα με πολλά απο τα προϊόντα να γίνονται επι τόπου στη κουζίνα του ξενοδοχείου. Το προσωπικό ειναι ευχάριστο, εξυπηρετικό και ευγενικό!!!! Το συστήνω τοσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες!!!! Ευχαριστώ πολύ!!!!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ευχαριστούμε, yiolat
Η κριτική έγινε: 24 Φεβρουαρίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Ένα ξενοδοχείο στην πόλη των Μουδανιών
Είναι κατάλληλο είτε αν βρίσκεσαι για επαγγελματική επίσκεψη στην Χαλκιδική αλλά μπορείς να κάνεις και τις διακοπές σου οικονομικά
Το προσωπικό είναι πολύ εξυπηρετικό, τα δωμάτια είναι καθαρά και προσεγμένα
Σε γενικές γραμμές σχέση ποιότητας τιμής είναι ικανοποιητικό

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2018
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
Ευχαριστούμε, christos169
Η κριτική έγινε: 13 Δεκεμβρίου 2018

Επαγγελματικό ταξίδι με μία διανυκτέρευση. Έντιμο με πλούσιο πρωινό πάνω σε κεντρικό δρόμο σημαντικό για εμάς τους επαγγελματίες. Η πόλη σε κοντινή απόσταση προσιτή με τα πόδια. Για τις ανάγκες μου ανταποκρίθηκε.

Ημερομηνία διαμονής: Νοέμβριος 2018
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
Ευχαριστούμε, constantinos_tom
Η κριτική έγινε: 24 Οκτωβρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Αυτό το ξενοδοχείο είναι η τελειότητα. Τα δωμάτια καταπληκτικά με υπέροχο φωτισμό και άνεση,μεγάλα κρεβάτια,και κάθε μέρα στο καθαρίζουν. Καταπληκτικό πρωινό,καταπληκτικός καφές,ευχάριστο και πολύ φιλικό το προσωπικό. Κοντά στο κέντρο,κοντά και στην θάλασσα(δεν χρειάζεται αμάξι). Έχω καιρό να δω κάτι τέτοιο!!

Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2018
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι