Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Αργυρης Π
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Τελειο

Κριτική για: Olympic Kosmas Hotel
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 17 Αυγ 2019
Εξαιρετική επιλογή καταπληκτικό προσωπικό υπέροχο φαγητό ΤΕΛΕΙΟ!Το ξενοδοχείο είναι κοντά στην παραλία και μέσα στο κοσμοπολίτικο χανιωτη.Εχεις την επιλογή σε beach bar σε ταβέρνες και γενικά να διασκεδάσεις σε όλο το πρώτο πόσο περάσαμε υπεροχα
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με την οικογένεια
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Απάντηση: 20 Αυγ 2019
Αγαπητέ Αργύρη Π,

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Bomo Olympic Kosmas Hotel & Villas για την διαμονή σας και για τον χρόνο που διαθέσατε να αναρτήσετε την κριτική σας.

Χαιρόμαστε πραγματικά για τα θετικά σχόλιά σας και που απολαύσατε τις υπηρεσίες μας και την εξυπηρέτηση από το προσωπικό μας.

Hotel Manager
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
Property building
1.0 χλμ. από Olympic Kosmas Hotel
0.3 χλμ. από Olympic Kosmas Hotel
Χανιώτη: Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
Η κριτική έγινε: 15 Αυγούστου 2019

εξαιρετική επιλογή για ένα ζευγάρι οι βιλίτσες λίγα λεπτά πιο πάνω από το ξενοδοχείο με ιδιωτική πισίνα για ηρεμία και χαλάρωση το Σαββατοκύριακο. το προσωπικό ευγενικό καθώς και ο διευθυντής του ξενοδοχείου πολύ εξυπηρετικός με το χαμόγελο στα χείλη.

Ευχαριστούμε, AnnaKBak
Ο/η Bomo_Hotel_Manager, Manager του Olympic Kosmas Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 16 Αυγούστου 2019

Αγαπητή AnnaKBak,

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 15 Αυγούστου 2019

Μείναμε σε ένα από τα αυτόνομα σπίτια που είναι με ιδιωτική πισίνα και βρίσκονται λίγο πάνω από το ξενοδοχείο.
Ήταν καθαρά και ότι πρέπει για μία γρήγορη βουτιά ιδιωτική πισίνα που έχει το κάθε σπίτι ξεχωριστά!
τα παιδιά ήταν όλα ευγενικά και ιδιαίτερο ο διευθυντής του ξενοδοχείου ο Γιώργος ήταν δίπλα μας όταν τον χρειαστήκαμε!
Σίγουρα θα ξαναπάμε!

Ευχαριστούμε, Gogos_demir

Αγαπητέ Gogos_demir,

Η κριτική έγινε: 13 Αυγούστου 2019

Μείναμε στο ξενοδοχείο τέλη Ιουνίου και όλα ήταν υπέροχα! Το προσωπικο ιδιαίτερα φιλικό και πρόθυμο να μας εξυπηρετήσει σε ό,τι του ζητήσαμε. Το φαγητό πλουσιο, με εξαιρετική ποιότητα και κάλυπτε κάθε γούστο. Τα δωμάτια επίσης ήταν πολύ καθαρά. Σίγουρα θα επιστρέψουμε κάποια στιγμή με την πρώτη ευκαιρία!!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2019
Ευχαριστούμε, Φωτεινή Τ
Ο/η Bomo_Hotel_Manager, Manager του Olympic Kosmas Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 13 Αυγούστου 2019

Αγαπητή Φωτεινή Τ ,

Η κριτική έγινε: 23 Αυγούστου 2017

Ευγενικο προσωπικο, προθυμο να σε εξυπηρετησει. τα παιδια στο μπαρ πολυ ευγενικα και η κοπελα και ο Γιωργος.Μειναμε στο ξενοδοχειο για 6 ημερες ζευγαρι με ενα παιδι. η πισινα μικρη αλλα ωραια. αλλαξαμε δωματιο γιατι εχοντας το παιδι θελεις να βρισκεσαι οσο πιο κοντα γινεται στην πισινα. ημασταν αρχικα σε τρικλινο αλλα ουσιαστικα το παιδι κοιμοταν μαζι μας, αφου το επιπλεον κρεβατι ηταν ενα ραντζο, καθολου ανετο. Προβληματικο wifi δεν πιανει καθολου καλα στα δωματια,καθαριοτητα μετρια. το φαγητο θελει βελτιωση πολλη. το πρωινο ηταν το καλυτερο.Η τηλεοραση δεν επιανε ελληνικα καναλια, μονο ρωσικα και ενα γερμανικο. γενικα ηταν μια ευχαριστη διαμονη χωρις ωστοσο να πληρει τις προυποθεσεις για τοσο ακριβη τιμη ανα διανυκτερευση. Θα το επισκεφτομασταν ξανα, για λιγοτερες ομως διανυκτερευσεις.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2017
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    • Ποιότητα
    • Δωμάτια
1  Ευχαριστούμε, JenChris0109
Η κριτική έγινε: 9 Ιουλίου 2017

Επισκεφθηκαμε προσφατα το ξενοδοχειο, δυστυχως το δωματιο μυριζε μουχλα, με το ζορι υπηρχε νερο να κανουμε ενα μπανιο, το wi-fi δεν επιανε πουθενα, το μονο που αξιζε ηταν το πρωινο που ηταν πλουσιο αρκετα.. Μπραβο στο προσωπικο πολυ ευγενικο και εξυπηρετικο.. Για το τελος αφησαμε την πισινα η οποια ηταν κιτρινη και οχι μπλε, καντε κατι ρε παιδια κριμα ειναι..

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2017
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι