Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Nikos S
Χαλάνδρι, Ελλάδα

Έμεινα πολύ ευχαριστημένος!

Κριτική για: Olympia Villas
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 15 Αυγ 2021μέσω κινητής συσκευής
Έμεινα πολύ ευχαριστημένος!

To each his own λένε στο χωριό μου. Εμένα λοιπόν με αγγίζει η απλότητα και η γνησιότητα. Χωρίς ακρότητες, το Olympia Villas μου πρόσφερε την πολυτέλεια και την ηρεμία που είχα ανάγκη.

Ο σχεδιασμός και το χτίσιμο της βίλας φαίνεται πως έγινε από κάποιον που είχε μεράκι και σεβασμό στον καλεσμένο του. Δεν είναι η πρόχειροδουλειά μιας αρπαχτής. Η ιδιωτική πισινούλα ήταν υπέροχη, τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα. Το μπαλκονάκι ιδανικό για ένα υπέροχο πρωινό. Ξεκουράζονται τα μάτια σου και τα αυτιά σου εκεί. Το τραπεζάκι δίπλα στην πισίνα γεννά όμορφες συζητήσεις και ξεκινά όμορφες ιστορίες.

Η ιδιοκτήτρια είναι άνθρωπος άμεσος, ειλικρινής και ζεστός. Η συνεννόηση μαζί της ήταν άμεση και πανευκολη σε ο,τιδήποτε. Οι συμβουλές της για τη διαμονή ήταν χρήσιμες και αποδείχτηκαν απολύτως σωστές.
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2021
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε ως ζευγάρι
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
1.2 χλμ. από Olympia Villas
Πισίνα
1.4 χλμ. από Olympia Villas
Δωρεάν πάρκινγκ
Relax by our swimming pool, enjoying the ultimate comfort with a delicious cocktail in hand.
  • ZenHotels.com
1.6 χλμ. από Olympia Villas
Pool
    1.5 χλμ. από Olympia Villas
    Δωρεάν πάρκινγκ
    The pleasant pool at Georges with the mountains in the background.
    1.3 χλμ. από Olympia Villas
    • Booking.com
    1.8 χλμ. από Olympia Villas
    Στούπα: Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
    Η κριτική έγινε: 13 Αυγούστου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Ενα εξαιρετικό μέρος για διαμονή.Η κυρία Ελένη μοναδική έκανε τη διαμονή μας υπέροχη. Κοντά στην παραλία Καλογριά με τα υπεροχα νερα. Κάθε βίλλα είναι ιδιαίτερη αλλά ειδικά η μεγάλη είναι ονειρική. Μία εξαιρετική επιλογή για διαμονή στη περιοχή της Στούπας.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2020
    Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    1  Ευχαριστούμε, 795konstantinosk
    Η κριτική έγινε: 27 Ιουλίου 2020

Χωρις υπερβολη στα olympia villas καναμε τις ωραιοτερες διακοπες μας μεχρι τωρα. Μείναμε στη βίλα "Νικόλας". Ένας παράδεισος μέσα στους ελαιώνες. Μεγάλη πισίνα, προσεγμένοι, καλαισθητοι χώροι και πάνω απ όλα πεντακάθαρα! Η κυρία Έλενα ευγενέστατη, διακριτική και πρόθυμη να μας βοηθήσει στο οτιδήποτε. Την ευχαριστούμε πολύ και περιμένουμε με ανυπομονησία να ξαναπάμε!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2020
    Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    Ευχαριστούμε, katiablani
    Η κριτική έγινε: 18 Ιουνίου 2019

Η καλύτερη επιλογή για διαμονή στη Στούπα!! Μείναμε στην VIP villa και είμαστε ενθουσιασμένοι. Οι εξωτερικοί χώροι είναι φανταστικοί, με πολλές επιλογές για σκιά, μια υπέροχη πισίνα και έναν πέτρινο καναπέ για να βλέπει κανείς το ηλιοβασίλεμα...
    Οι εσωτερικοί χώροι επίσης εξαιρετικοί, διακοσμημένοι με μοναδικλο γούστο!! Ευρύχωρη και πολυτελής όλη η βίλα, κάνει τις διακοπές αξέχαστες!
    Ειδική αναφορά στην πολύ γλυκιά, φιλική και φιλόξενη κα Έλενα!!! Σίγουρα θα ξαναρθουμε!!!!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2019
    • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
      • Τοποθεσία
      • Καθαριότητα
    Ευχαριστούμε, biancazar
    Η κριτική έγινε: 18 Ιουνίου 2019

Αξίζει κάθε ευρώ η διαμονή σε αυτές τις βίλες. Η φιλοξενία από την Κα Έλενα είναι υπέροχη . Έχουμε μείνει σε τρεις διαφορετικές βίλες και η μία είναι καλύτερη από την άλλη όλες πλήρως εξοπλισμένες και με τέλειες ιδιωτικές πισίνες. Θα ξανά έρθουμε σίγουρα .

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2019
    Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    1  Ευχαριστούμε, giannis1973
    Η κριτική έγινε: 5 Σεπτεμβρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Να ξεκινήσω από τα βασικά, η κύρια Ελένη είναι πάρα πολύ προσχαρη κ εξυπηρετικοτατη. Οι εγκαταστάσεις είναι πεντακάθαρες υπερλουξ και πανέμορφες. Και πουθενά να μην πήγαινες καθόσουν άνετα μες το σπίτι και πέρναγες υπέροχα. Ήταν τέλεια, ξαναρχομαστε άνετα!

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2018
    Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι