Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Κριτικές (1.069)
1.069 αποτελέσματα
1 - 6 από 1.069 κριτικές
Η κριτική έγινε: 1 Ιουλίου 2022

Ωραίο ξενοδοχείο αλλά σίγουρα χρειάζεται μία ανακαίνιση μίας καί πολλά πράγματα θά ήθελαν ένα φρεσκαρισμα, ικανοποιητικό φαγητό καί πολύ καλή φιλοξενία από τόν Άλβιν πού μάς έκανε νά νιώσουμε σάν τό σπίτι μας!

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2022
Ευχαριστούμε, Jonh T
Ο/η Aqua Blu Boutique Hotel and Spa, General Manager του Aqua Blu Boutique Hotel & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 2 Ιουλίου 2022

Αγαπητέ Jonh T,

θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που επιλέξατε το ξενοδοχείο Aqua Blu Boutique Hotel + Spa και για το χρόνο που αφιερώσατε και μοιραστήκατε την εμπειρία σας!

Με μεγάλη μας χαρά διαπιστώσαμε ότι κατά τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας, καλύψαμε επαρκώς τις ανάγκες σας και η εξυπηρέτηση του προσωπικού μας συνέβαλλε στο να νιώσετε άνετα και σαν το σπίτι σας. Σε ότι αφορά το σχόλιο σας ως προς τη βελτίωση των εγκαταστάσεων θα σας ήμουν ευγνώμων αν ερχόσασταν σε επικοινωνία μαζί μου ώστε να μάθουμε συγκεκριμένα τις παρατηρήσεις σας, προκειμένου να συμβάλλετε στη βελτίωση του προϊόντος μας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για τη προτίμηση σας και ελπίζουμε να έχουμε τη χαρά να σας φιλοξενήσουμε στο εγγύς μέλλον!

Με εκτίμηση,

Κώστας Ζαμπετάκης
Hotel Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 15 Σεπτεμβρίου 2020

Από την πρώτη στιγμή που είδα το ξενοδοχείο στις φωτογραφίες στα social media πραγματικά ήμουν σίγουρη πως το ξενοδοχείο θα ήταν ένας μικρός παράδεισος.
Κατά την άφιξη μας στο ξενοδοχείο η ομάδα της Reception ήταν απόλυτα κατατοπιστική ως προς τα facilities του ξενοδοχείου και στην περιήγηση στους χώρους.

Το ξενοδοχείο έχει ένα άρωμα γαλήνης και μινιμαλισμού και είναι κάτι που από το πρώτο λεπτό γίνετε αντιληπτό. Το προσωπικό είναι άψογο και πάρα πολύ φιλικό, σε κάνουν πραγματικά να νιώσεις ξεχωριστός. Χίλια συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό για τον επαγγελματισμό τον οποίο έχουν.

Η αφορμή για αυτό το μαγευτικό ταξίδι ήταν τα γενέθλια του συντρόφου μου. Απο την πρώτη στιγμή που επικοινώνησα με το Reception Team για την διοργάνωση μιας τούρτας και του στολισμού ήταν απόλυτα εξυπηρετική και μου μετέδωσαν απόλυτη σιγουριά.

Συνεχίστε την καταπληκτική δουλεία την οποία κάνετε πάντα με αυτό το λαμπρό χαμόγελο που μεταδίδετε στους επισκέπτες.

Θερμά συγχαρητήρια στους : Τζινέτ (Reception), Νίκος Φιλιππίδης (Barman - Barista), Βαγγέλης Τσαχαλίδης (Reception), Ζίσης Τορνικίδης.

Ευχαριστούμε και πάλι για την όμορφη φιλοξενία και την παντοτινή ανάμνηση αυτών των διακοπών μαζί σας.

Συμβουλή για το δωμάτιο: Τα δωμάτια με την προσωπική πισίνα πραγματικά αξίζουν.
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2020
    • Αξία
    • Τοποθεσία
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, 80paraskevip
Η κριτική έγινε: 2 Οκτωβρίου 2019

Το ξενοδοχείο υπέροχο σε μια πολυ ομορφη τοποθεσια !!! Με την πρώτη ματια καταλαβαίνεις πως προκειται για επαγγελματίες που έχουν ως προτεραιότητα την ευχάριστη διαμονή του πελάτη . Το spa φανταστικό αξίζει να το επισκεφτείτε οπως επίσης και το εστιατόριο υπέροχο ! Όλοι ευγενικοί και χαμογελαστοί !!! Μπράβο !!!!

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2019
Ευχαριστούμε, queen12KIM
Η κριτική έγινε: 30 Αυγούστου 2019

Αν καποιος χρειάζεται λιγες μέρες απολυτης χαλάρωσης κ ηρεμίας σε συνδυασμό με ενα ευγενεστατο κ χαμογελαστο προσωπικό το Aqua blue Spa ειναι αυτο που ψάχνεται, καθαριότητα, πλουσιο πρωινό κ ενα απο καλυτερα spa που εχω κάνει!!!! Σίγουρα θα επιστρέψω...

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2019
3  Ευχαριστούμε, Maria_clktha
Η κριτική έγινε: 6 Αυγούστου 2019

Περασαμε πολυ ομορφα κατα την διαμονη μας στο ξενοδοχειο. Το προσωπικο απο την υποδοχη, τα εστιατορια, το spa, την πισινα, την καθαριοτητα ευγενεστατο, προθυμο και πολυ εξυπηρετικο. Οι παροχες εξαιρετικες. Μειναμε με τις καλυτερες εντυπωσεις, το προτεινουμε ανεπιφυλακτα! συνεχιστε δυνατα !!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2019
Ευχαριστούμε, galanicky