Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του Tripadvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Α.Ε.
Αθήνα, Ελλάδα

Πολύ καλό ξενοδοχείο

Κριτική για: Diamond Deluxe Hotel
4,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 25 Αυγ 2022μέσω κινητής συσκευής
Καλόγουστο, πολύ καθαρό ξενοδοχείο με υπέροχη πισίνα, πολύ καλό πρωινό (ετοιμάζονται επί τόπου ζεστά πιάτα όπως ομελέτες, κρέπες, βάφλες), εξαιρετικά φιλόξενο, χαμογελαστό και πρόθυμο προσωπικό (Ευχαριστούμε Ατέα, Διονύση, Μαρία, Λία, και κυρίως Νεκταρία). Λίγο πριν φτάσουμε στην Κω υπέστην ελαφρυά θλάση στο πέλμα και μετά το check in ρωτήσαμε μήπως τυχόν υπήρχαν πατερίτσες στο ξενοδοχείο. Ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη ότι την επόμενη ημέρα κατάφεραν να μας τις εξασφαλίσουν. Πρόβλημα με ψυγειάκι και Α/C που υπήρξαν αντιμετωπίστηκαν άμεσα από το προσωπικό του ξενοδοχείου. Καλοφτιαγμένος, ευρύχωρος και καθαρός χώρος σπα (το αρτιότερο θεραπευτικό, εξατομικευμένο σχεδόν μασάζ που έχω απολαύσει σε ξενοδοχιακό περιβάλλον). Το ξενοδοχείο είναι πολύ κοντά με το αυτοκίνητο στη πόλη για καλό φαγητό, βραδινή διασκέδαση και
επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους αλλά μακριά από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού που βρίσκονται στη Κέφαλο.

Εν τέλει η διαμονή μας ήταν παραπάνω από ευχάριστη και θα συνέστηνα ανεπιφύλακτα το diamond deluxe hotel.

Λυπάμαι μόνο που σε ένα Ελληνικό ξενοδοχείο στην Ελλάδα κάποια έντυπα που κληθήκαμε να συμπληρώσουμε ήταν μόνο στα Αγγλικά ενώ στην τηλεόραση μπορούσε κανείς να παρακολουθήσει μόνο διεθνή ξενόγλωσσα κανάλια.
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2022
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με την οικογένεια
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.
Ο/η Nektaria Lambropoulou, Γενικός Διευθυντής του Diamond Deluxe Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτική
Απάντηση: 25 Αυγ 2022
Dear Guest,

Thank you for giving us a perfect rating and for recommending our hotel to other travelers.
We are positive that our entire hotel staff enjoyed catering to your needs as much as you enjoyed your stay.

Kind Regards,
Maria Kouznetsova
Assistant Front Office Manager

Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
Κοντινά ξενοδοχεία
356 €
  • Expedia.com
    390 €
  • Agoda.com
    339 €
  • Hotels.com
    357 €
2.3 χλμ. από Diamond Deluxe Hotel
Δωρεάν WiFi
Δωρεάν πάρκινγκ
360 €
  • Priceline
    406 €
  • Vio.com
    323 €
  • Expedia.com
    406 €
2.1 χλμ. από Diamond Deluxe Hotel
Δωρεάν WiFi
Δωρεάν πάρκινγκ
359 €
  • Hotels.com
    386 €
  • Vio.com
    318 €
  • Expedia.com
    386 €
2.4 χλμ. από Diamond Deluxe Hotel
Δωρεάν WiFi
Δωρεάν πάρκινγκ
175 €
  • Hotels.com
    197 €
  • Expedia.com
    164 €
  • Priceline
    173 €
4.0 χλμ. από Diamond Deluxe Hotel
Δωρεάν πάρκινγκ
Πισίνα
267 €
  • Expedia.com
    282 €
  • Agoda.com
    251 €
  • Hotels.com
    282 €
4.0 χλμ. από Diamond Deluxe Hotel
Δωρεάν WiFi
Πισίνα
186 €
Με πλήρη επιστροφή χρημάτων
  • Expedia.com
    257 €
  • Vio.com
    172 €
  • Hotels.com
    257 €
1.0 χλμ. από Diamond Deluxe Hotel
Δωρεάν πάρκινγκ
Πισίνα
252 €
  • Expedia.com
    275 €
  • Vio.com
    217 €
  • Hotels.com
    275 €
3.5 χλμ. από Diamond Deluxe Hotel
Δωρεάν WiFi
Πισίνα
79 €
  • Priceline
    94 €
  • Vio.com
    76 €
  • Expedia.com
    92 €
4.3 χλμ. από Diamond Deluxe Hotel
Δωρεάν WiFi
Μπαρ/Lounge
148 €
  • Expedia.com
    143 €
  • Vio.com
    125 €
  • Priceline
    130 €
6.4 χλμ. από Diamond Deluxe Hotel
Δωρεάν πάρκινγκ
Πισίνα
Κως (Χώρα): Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
Κριτικές (1.840)
Φιλτράρισμα κριτικών
1.841 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
1.319
326
129
49
18
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
Περισσότερες γλώσσες
Βαθμολογία ταξιδιωτών
1.319
326
129
49
18
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
Επιλεγμένα φίλτρα
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
1 - 6 από 1.841 κριτικές
Η κριτική έγινε: 23 Αυγούστου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Ειναι ένας υπέροχος φιλικός χώρος για ξεκούραση .
Το προσωπικό ήταν φιλικό εξυπηρετικο το φαγητο στο εστιατόριο καθαρό και ιδιαίτερα προσεγμένο τα δωμάτια είχαν καθημερινή καθαριότητα οι πισίνες ήταν καθαρές υπέροχες τεράστιες
μπράβο σε ολους σας ευχαριστουμε για την υπέροχη διαμονή που απολαύσαμε στον υπέροχο χώρο σας

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2018
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, VoulaA18
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.
Ο/η Nektaria L, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν του Diamond Deluxe Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 29 Αυγούστου 2018
Μετάφραση Google

Dear Guest

It is always a pleasure to receive positive feedback.

We thank you for recommending us so highly and we hope we have the opportunity to welcome you back in the near future.

Kind Regards,
Nektaria Lambropoulou

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 29 Ιουνίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Για μας the best one στο νησί, σε όλα!!!! Σούπερ σέρβις, εξαιρετικό πρωινό με πολλές επιλογές, δωμάτια με θέα τη θάλασσα!!! Φοβερή πισίνα και τζακούζι !!! Όνομα και πράμα Diamond Deluxe, εμείς το απολαύσαμε και το προτείνουμε σε όλους!!!!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2018
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
3  Ευχαριστούμε, 909nikip
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.
Ο/η Nektaria L, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν του Diamond Deluxe Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 1 Ιουλίου 2018
Μετάφραση Google

Dear Guest,

Thank you for leaving such a positive rate and review; it is always a huge motivational boost to receive such a positive review.

We hope we have contributed to a great experience in your visit to Kos and welcome the opportunity to host you any time you travel back to our island.



KInd Regrads,
Nektaria Lambropoulou

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 15 Μαΐου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Περάσαμε καταπληκτικά στο ξενοδοχειο σας. Ο απόλυτος παραδεισοσ χαλαρωσης. Μειναμε ευχαριστημενοιαπολυτα απο την εξυπηρέτηση σας. Το δωματιο μας ηταν καταπληκτικό με θεα τη θαλασσα.βεβαια υπάρχει και πισίνα για τους λάτρεις. Το συνιστω ανεπιφύλακτα.

Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2018
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, DimitraSavv
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.
Ο/η Nektaria L, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν του Diamond Deluxe Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 16 Μαΐου 2018
Μετάφραση Google

Dear Guest,

We thank you for your precious feedback and rating regarding your recent stay at Diamond Deluxe Hotel.

It was a pleasure to read how you enjoyed our resort and should your travels bring you back to Kos, we would love to be your hosts again.

Kind Regards,
Nektaria Lambropoulou

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 14 Μαΐου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Φοβερό ξενοδοχείο, τέλεια πισίνα. Τα δωμάτια ευρύχωρα και καθαρά. Πληρούνταν όλοι οι κανόνες υγιεινής. Το προσωπικό φιλικό και εξυπηρετικό. Το συνιστούμε και για οικογενειακές διακοπές .

Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2018
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Nancy A
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.
Ο/η Nektaria L, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν του Diamond Deluxe Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 16 Μαΐου 2018
Μετάφραση Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to pen such a wonderful review of our hotel.

We are delighted to learn that you have had an enjoyable and relaxing stay in our resort. We do take pride in catering to our guests’ needs the best way we can.

Thank you for recommending our resort so warmly and we hope we have the opportunity in welcoming you back to our small paradise.

Kind Regards,
Nektaria Lambropoulou

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 14 Μαΐου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Τελειο ξενοδοχειο με φοβερες εγκαταστασεις,αριστο φαγητο και το προσωπικο ειναι παντα προθυμο να εξυπηρετηση στα παντα!η πισινα ειναι μοναδικη,πεντακαθαρη.σας το συνηστω ανεπιφυλακτα,σιγουρα θα το ξαναεπισκεφτουμε!

Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2018
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, kottaridi
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.
Ο/η Nektaria L, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν του Diamond Deluxe Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 16 Μαΐου 2018
Μετάφραση Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to pen such a wonderful review of our hotel. We are delighted to learn that you have had an enjoyable and relaxing stay in our resort.
We do take pride in catering to our guests’ needs the best way we can.

Thank you for recommending our resort so warmly and we hope we have the opportunity in welcoming you back to our small paradise.

Kind Regards,
Nektaria Lambropoulou

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές