Επισκεφτήκαμε το Labranda με τον σύζυγο και τη δεκάχρονη κόρη μας τέλη Ιουνίου του 2018 για 5 νύχτες και συνολικά μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.
Στα θετικά είναι η τοποθεσία (πολύ κοντά στην πόλη της Κω), η αίσθηση της "άπλας" που σου δίνει το ξενοδοχείο μιας και αποτελείται μόνο από διώροφα κτήρια διάσπαρτα ανάμεσα σε μεγάλες εκτάσεις γκαζόν, οι προσεγμένοι εξωτερικοί χώροι, το άφθονο και πολύ καλής ποιότητας φαγητό και ποτό που είναι διαθέσιμο σχεδόν όλο το 24ωρο, το εξυπηρετικό και ευγενέστατο προσωπικό και φυσικά οι νεροτσουλήθρες, η πισίνα με τα κύματα, αλλά και μια τρίτη πισίνα για πιο ήσυχες στιγμές.
Το μόνο αρνητικό που θα πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι το δωμάτιο μας, παρόλο που ήταν πολύ μεγάλο με δυο ξεχωριστούς χώρους πράγμα που διευκολύνει πολύ την παραμονή όταν υπάρχουν παιδιά, ήταν ωστόσο αρκετά outdated και έδειχνε να χρειάζεται ανακαίνιση, ενώ το τρίτο κρεβάτι για το παιδί ήταν ράντζο και όχι κανονικό κρεβάτι.
Συνολικά είναι μια πολύ καλή επιλογή για το νησί και η σχέση ποιότητας-τιμής είναι εξαιρετική.Περισσότερα
- Δωρεάν WiFi
- Δωρεάν πάρκινγκ