Εξασφαλίστε τη χαμηλότερη τιμή από αυτούς τους ιστότοπους
StayForLong
Expedia.com
Hotels.com
Booking.com
Προβολή και των 15 προσφορών
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Κριτικές (2.931)
2.931 αποτελέσματα
1.427
1.427
52 - 57 από 2.931 κριτικές
Η κριτική έγινε: 26 Ιουνίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι πολύ καλή. Απέχει 30 λεπτά απ το αεροδρόμιο και 10 μόλις λεπτά από το κέντρο του νησιού. Είναι τέλειο για τις καλοκαιρινές διακοπές καθώς έχει όλη μέρα δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Μεγάλη ποικιλία στο φαγητό. Το προσωπικό πολύ ευγενικό και συνεργάσιμο.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2018
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
1  Ευχαριστούμε, Eleni A
Ο/η guestrelationmar2017, Guest Relations Manager του Labranda Marine Aquapark Resort, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 27 Ιουνίου 2018

Αγαπητή κ.EleniA ,

Σας ευχαριστούμε για τον πολύτιμο χρόνο σας που αφιερώσατε για να μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία σας από την διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας.

Εκτιμούμε τα θετικά σας σχόλια για την τοποθεσία ,το φαγητό και το προσωπικο μας.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 29 Μαΐου 2018

Υπέροχο ξενοδοχείο! Άψογη εξυπηρέτηση! Το περιβάλλον πολύ φιλόξενο και φιλικό! τέλειο και άφθονο φαγητό με πολλές επιλογές και εκπληκτικές παροχές! Πολύ καλή οργάνωση και καθαριότητα στα δωμάτια άλλα και σε όλους τους χώρους!

• Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Τοποθεσία
    • Ποιότητα ύπνου
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, Πόπη Χ
Ο/η guestrelationmar2017, Guest Relations Manager του Labranda Marine Aquapark Resort, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 29 Μαΐου 2018

Αγαπητή κ.Πόπη Χ

Εκτιμούμε τα θετικά σας σχόλια για την εξυπηρέτηση ,το φαγητό και τα δωμάτια.

Η κριτική έγινε: 27 Μαΐου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Εξεταστικό ξενοδοχείο! Το φαγητό ήταν καταπληκτικό. Είναι ο ιδανικός χώρος για παρέα με φίλους αλλά και οικογένειες με παιδιά . Φιλόξενο περιβάλλον και εξεταστικό σέρβις. Όσο για τα δωμάτια, ήταν υπέροχα και πάνω απ όλα πολύ καθαρά!

Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ευχαριστούμε, ellhtauraki
Ο/η guestrelationmar2017, Guest Relations Manager του Labranda Marine Aquapark Resort, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 28 Μαΐου 2018

Αγαπητή κ. ellthtauraki,

Η κριτική έγινε: 27 Μαΐου 2018

Υπεροχο ξενοδοχείο! Το φαγητό ήταν εξεραιτικο. Κατάλληλος χορός για οικογενειες αλλά και φιλους. Φιλόξενο περιβάλλον και καταπλικτικο σέρβις. Τα δωμάτια, ήταν υπέροχα και πάνω απ όλα πολύ καθαρά, που ειναι πολυ συμαντικο .

Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, ελενα δ

Αγαπητή κ. ελενα δ,

Η κριτική έγινε: 27 Μαΐου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Εξεταστικό ξενοδοχείο! Το φαγητό ήταν καταπληκτικό. Κατάλληλος χορός για ζευγάρια αλλά και οικογένειες. Φιλόξενο περιβάλλον και εξεταστικό σέρβις. Όσο για τα δωμάτια, ήταν υπέροχα και πάνω απ όλα πολύ καθαρά!

Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Antonis K