Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Δέσποινα Τ

Εγκαταστάσεις σπα

Κριτική για: Astir Odysseus Kos Resort & Spa
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 15 Αυγ 2024
Ήταν μοναδική η εμπειρία, το προσωπικό στα σπα ήταν πολύ ευγενικό και άκρως εξυπηρετικό. Η Κατερίνα συγκεκριμένα, η κοπέλα που πρόσφερε τις υπηρεσίες μασάζ, έκανε άριστη δουλειά, και μας πρόσφερε απόλυτη χαλάρωση. Επιπλέον υπάρχει και τζακούζι και εσωτερική πισίνα
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε μόνος/-η
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Απάντηση: 16 Αυγ 2024
Αγαπητέ _Ο9297RT,
Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Astir Odysseus Kos Resort & Spa για τις διακοπές σας και για τα ευγενικά σας σχόλια. Χαιρόμαστε ότι απολαύσατε το μασάζ στο σπα μας και εκτιμήσατε το προσωπικού μας.
Ελπίζουμε να σας καλωσορίσουμε ξανά σύντομα!!!!!
Astir Odysseus Kos Resort & Spa
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
2.4 χλμ. από Astir Odysseus Kos Resort & Spa
2.251
2.251
1 - 6 από 3.087 κριτικές
Η κριτική έγινε: 24 Ιουλίου 2024

Πολύ καλή εξυπηρέτηση και υπέροχα αποτελέσματα. Σε επαγγελματικό και φιλικό περιβάλλον!! Η κυρία Αργυρω και η κυρία Τόνια είναι γεμάτες ευγένεια και όρεξη! Τα αποτελέσματα του Cretan massage ήταν εξαιρετικά και άμεσα. Συστήνω ανεπιφύλακτα την δοκιμή του μασάζ στο ξενοδοχείο!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, irene m
Ο/η Guest Relations Astir Odysseus Kos Guest Relations, Guest Services / Front Office του Astir Odysseus Kos Resort & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 25 Ιουλίου 2024

Αγαπητή irenemT8479GI,
Σας ευχαριστούμε πολύ που επιλέξατε το «Astir Odysseus Kos Resort & Spa» και για τον πολύτιμο χρόνο που μοιραστήκατε μαζί μας την εμπειρία σας. Χαιρόμαστε πολύ που διαβάσαμε ότι εκτιμήσατε το μασάζ στο σπα μας, τη φιλικότητα του προσωπικού μας και τις υπηρεσίες. Εκτιμούμε πραγματικά τα καλά σας λόγια για την αφοσίωση και τη γνήσια φιλοξενία της ομάδας σπα μας και θα διασφαλίσουμε ότι η προσωπική σας αναγνώριση θα μοιραστεί μαζί τους.
Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για τα σχόλια που μας παρείχατε.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 22 Ιουνίου 2024

Απίστευτη εμπειρία η διαμονή στο Astir Odysseus. Όλα προσεγμένα όπως πρέπει. Τα δωμάτια εξαιρετικά, οι εξωτερικοί χώροι υπέροχοι. Τα δε εστιατόρια νομίζω από τα καλύτερα που έχω επισκεφθεί με πρώτο το ITHACA. Πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση και στο προσωπικό. Ειλικρινά αξίζει να το επισκεφθείτε!!

Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ευχαριστούμε, HelenK947
Ο/η Guest Relations Astir Odysseus Kos Guest Relations, Guest Services / Front Office του Astir Odysseus Kos Resort & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 23 Ιουνίου 2024

Αγαπητή κυρία HelenK947,

Σας ευχαριστούμε πολύ που μοιραστήκατε την εμπειρία της διαμονής σας στο Astir Odysseus Kos Resort & Spa μαζί μας.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που τόσο οι υπηρεσίες, οι εγκαταστάσεις αλλά και το φαγητό ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες σας. Τα σχόλιά σας αποτελούν μία σημαντική επιβράβευση για τη διοίκηση και για όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου, που καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά στο κοντινό μέλλον για να σας προσφέρουμε μία ακόμα υπέροχη διαμονή.

Η κριτική έγινε: 22 Ιουνίου 2024

Ωραία εμπειρία.Πολυ καλο ξενοδοχείο..Το σπα ήταν πολύ καλό..Το μασάζ από το Χρήστο το συνιστώ ανεπιφύλακτα.Τελεια καταρτισμένο κ πολύ ευγενικό παιδί.Το φαγητό ήταν νόστιμο και τα δωμάτια πολύ ωραία κ καθαρά ..Θα έρθουμε πάλι σίγουρα..

• Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    • Ποιότητα
    • Τοποθεσία
    • Ποιότητα ύπνου
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
Ευχαριστούμε, Moschoula T

Αγαπητή moschoulat2024,

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που περάσατε όμορφα και απολαύσατε το φαγητό, την ευγένεια του προσωπικού μας καθώς και οι υπηρεσίες του σπα.
Ευχόμαστε να σας καλωσορίσουμε και πάλι στο εγγύς μέλλον.

Η κριτική έγινε: 18 Ιουνίου 2024 μέσω κινητής συσκευής

Πρόσφατα είχα την ευκαιρία να μείνω στο Astir Odysseus Kos Resort & Spa,
ένα πεντάστερο κατάλυμα που βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία. Η εμπειρία μου ήταν εξαιρετική και αξίζει να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου.
**Τοποθεσία:**
Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια πολύ βολική τοποθεσία, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε κεντρικά σημεία της περιοχής, αεροδρόμιο, παραλίες, πόλη. Η θέα από το δωμάτιο ήταν εκπληκτική, προσφέροντας στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, τόσο μέσα, όσο και έξω στη βεράντα με την πισίνα!!
**Υπηρεσίες:**
Το σέρβις ήταν άψογο καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής μου. Το προσωπικό ήταν πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει με ευγένεια και επαγγελματισμό. Από το check-in έως το check-out, οι υπηρεσίες παρέχονταν με προσοχή στη λεπτομέρεια, κάνοντας την παραμονή μου πραγματικά ευχάριστη.
**Ευγένεια Προσωπικού:**
Ένα από τα μεγαλύτερα ατού του ξενοδοχείου είναι η ευγένεια και η φιλοξενία του προσωπικού. Κάθε μέλος της ομάδας ήταν ευχάριστο και πρόθυμο να βοηθήσει σε κάθε ανάγκη ή ερώτηση που είχα. Αυτή η στάση πραγματικά κάνει τη διαφορά στην εμπειρία του επισκέπτη.
**Χώροι:**
Οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου ήταν καλαίσθητοι και πολύ καλά συντηρημένοι. Το λόμπι, τα εστιατόρια και οι χώροι αναψυχής προσφέρουν μια αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης. Η καθαριότητα ήταν εμφανής παντού, κάτι που είναι πάντα σημαντικό για μια ευχάριστη διαμονή.
**Συμπέρασμα:**
Συνολικά, το Astir Odysseus Kos Resort & Spa προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία διαμονής που συνδυάζει πολυτέλεια, άνεση και άριστο σέρβις. Σίγουρα θα το συνιστούσα σε οποιονδήποτε αναζητά ένα πεντάστερο ξενοδοχείο με υψηλές προδιαγραφές. Η ευγένεια του προσωπικού και οι όμορφοι χώροι κάνουν την παραμονή αξέχαστη.
Ανυπομονώ να το επισκεφτώ ξανά στο μέλλον‼️

Συμβουλή για το δωμάτιο: Εξαιρετική επιλογή διαμονής
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ευχαριστούμε, mariasU9694GQ
Ο/η Guest Relations Astir Odysseus Kos Guest Relations, Guest Services / Front Office του Astir Odysseus Kos Resort & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 20 Ιουνίου 2024

Αγαπητή mariaU9694GQ,
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την τόσο όμορφη κριτική σας.
Για όλους εμάς η άψογη εξυπηρέτηση και η δημιουργία του βέλτιστου περιβάλλοντος διαμονής για τους πελάτες μας, βρίσκονται πάντα στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας ως ξενοδοχείο.
Μας χαροποιεί πραγματικά το γεγονός ότι αποκομίσατε τις καλύτερες εντυπώσεις από την διαμονή σας.
Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά στο μέλλον και να σας προσφέρουμε εκ νέου μία αξέχαστη εμπειρία διαμονής.

Η κριτική έγινε: 17 Ιουνίου 2024

ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙ!!ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΨΟΓΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΕΛΕΙΟ
Η ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ΄?ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!!
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ,ΠΙΣΙΝΑ .ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ!!!ΑΞΙΖΕΙ!!
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ!!!
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ!ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

• Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
    • Ποιότητα
    • Τοποθεσία
    • Ποιότητα ύπνου
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
Ευχαριστούμε, Ευαγγελια Ε
Ο/η Guest Relations Astir Odysseus Kos Guest Relations, Guest Services / Front Office του Astir Odysseus Kos Resort & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 18 Ιουνίου 2024

Αγαπητέ _Τ2069ΗS,
Σας ευχαριστούμε πολυ για τον χρόνο που διαθέσατε για να μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία σας από την διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας.
Εκτιμούμε πολύ τα όμορφά σας λόγια και μας χαροποιεί ιδιαιτέρως το γεγονός, ότι μείνατε απόλυτα ικανοποιημένος.
Το πιο σημαντικό όμως για όλους εμάς είναι ότι σκοπεύετε να επιστρέψετε στο μέλλον!
Σας ευχόμαστε ό,τι καλύτερο και περιμένουμε με ανυπομονησία να σας καλωσορίσουμε ξανά.