Έμεινα εδώ τις δύο τελευταίες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου και ο καιρός ήταν υπέροχος - κάπως υπερβολικά καυτός τη δεύτερη βδομάδα. Το κατάλυμα ήταν πολύ ευρύχωρο με σαλόνι και ξεχωριστό υπνοδωμάτιο. Το μόνο μειονέκτημα του διαμερίσματος ήταν το μέγεθος του μπάνιου, το οποίο ήταν πολύ μικρό. Ο κλιματισμός ήταν πολύ καλός και η τιμή των 70 ευρώ είναι η τρέχουσα τιμή, οπότε δεν υπήρχε έκπληξη ως προς αυτό. Θα προτιμούσαμε ένα διαμέρισμα με θέα την πισίνα, αλλά δεν υπήρχε κανένα διαθέσιμο, οπότε το δικό μας έβλεπε κατευθείαν απέναντι σε 3 στούντιο, πράγμα το οποίο σε ορισμένες στιγμές δεν παρείχε πολλή ιδιωτικότητα. Αν με την κράτηση ζητάτε θέα στην πισίνα - παρόλο που το κάναμε - η Thomas Cook δεν μπορεί να το εγγυηθεί. Γνωρίσαμε μερικούς καλούς ανθρώπους που έμεναν στα διαμερίσματα, μερικούς Άγγλους και μερικούς Ολλανδούς. Ο χώρος της πισίνας είχε αρχίσει να φαίνεται λίγο παλιός με πολλούς τύπους από ξαπλώστρες, αλλά αυτό δε μας απέτρεψε από το να περάσουμε χρόνο κάνοντας ηλιοθεραπεία και να χρησιμοποιήσουμε τις εγκαταστάσεις του σνακ μπαρ που υπάρχει στο χώρο. Το Τιγκάκι γίνεται πλέον πολύ δημοφιλές και δεν είμαστε τόσο σίγουροι ότι θα το ξαναεπισκεφτούμε. Περαιτέρω, η Thomas Cook αποφάσισε να αφαιρέσει την πτήση από το Νιούκασλ, οπότε αν θα θέλαμε αν το ξαναεπισκεφτούμε θα χρειαζόμασταν να χρησιμοποιήσουμε την Thomson's. Συνολικά, περάσαμε εξαιρετικά στο Kaloudis!Περισσότερα