Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
ΘΩΜΑΣ Ξ

ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΕΝΟΣ

Κριτική για: Sandy Villas Resort
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 18 Απρ 2023
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΜΕΙΝΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΟΛΑ ΑΨΟΓΑ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΡ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ, ΦΩΝΑΖΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΧΩΜΕΝΟΣ, ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙ ΟΧΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2023
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε ως ζευγάρι
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Ο/η LABRANDA Sandy Beach, Other του Sandy Villas Resort, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτική
Απάντηση: 25 Απρ 2023
Αγαπητέ _W6824GY,

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας επιλέξατε για τις διακοπές σας και που μοιραστήκατε τις εντυπώσεις σας μέσω της κριτικής σας.

Προσπαθούμε να προσφέρουμε σε κάθε επισκέπτη ξεχωριστά μια άψογη εμπειρία διαμονής και είναι μεγάλη χαρά να διαβάζουμε πως πετύχαμε το στόχο μας.

Λυπούμαστε για την αρνητική εμπειρία στην οποία αναφέρεστε με μέλος του προσωπικού μας. Οι αρμόδιοι τμηματάρχες έχουν ήδη ενημερωθεί.

Ευελπιστούμε να έχουμε ξανά την τιμή να σας υποδεχτούμε στο μέλλον!

Η ομάδα του Kairaba Sandy Villas
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
  • Hotels.com
      Κριτικές (1.014)
      1.014 αποτελέσματα
      1 - 6 από 1.014 κριτικές
      Η κριτική έγινε: 15 Σεπτεμβρίου 2022

Συστήνω το Kairaba Sandy Villas ανεπιφύλακτα σε όσους ενδιαφέρονται για πραγματική φιλοξενία σε ένα πολύ φιλικό, ξεκούραστο περιβάλλον, με την πλέον υπέροχη γαστρονομία με τις σπεσιαλιτέ των σεφ, που απλά δεν έχω λόγια να περιγράψω σε γεύση, ποιότητα υλικών, φρεσκάδα, παρουσίαση....
      Να αναφέρω επίσης για την εξαιρετική ψυχαγωγία στους χώρους του....
      Εξαιρετικό επίσης το προσωπικό σε όλα τα πόστα... Άριστα σε όλα & όλους λοιπόν... Σας ευχαριστούμε από καρδιάς....

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2022
      Ευχαριστούμε, _Z7103HB
      Ο/η LABRANDA Sandy Beach- KAIRABA Sandy Villas, Guest Services / Front Office του Sandy Villas Resort, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 2022

Αγαπητέ/ή _Z7103HB,

Ευχαριστούμε πολύ που επιλέξατε τον χώρο μας και αφήσατε την κριτική σας.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που κάθε πτυχή της διαμονής ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες σας.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε για ακόμα μια φορά σύντομα!

Kairaba Sandy Villas

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
      Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
      Η κριτική έγινε: 6 Σεπτεμβρίου 2022

Πολυ καλο φαγητό. Διασκέδαση πολύ καλή σχεδόν κάθε βράδυ. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου πολύ κοντά στην παραλία και με ένα ειδικό εστιατόριο δίπλα σε αυτήν με πολύ καλή εξυπηρέτηση Το προσωπικό πολύ ευγενικό και πρόθυμο να σε εξυπηρετήσει ανά πάσα στιγμή. Η καθαριότητα άψογη και στα δωμάτια και στους ολοκαινουργιους κηπους. Έξτρα εξυπηρέτηση στις μετακινήσεις εντός ξενοδοχείου με ειδικά αυτοκινητακια. Η παραλία τεράστιας ολοχρυση άμμο και ήσυχα πεντακάθαρα νερά με ειδικό χώρο για τους πελάτες αυτού του ξενοδοχειου.

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2022
      Ευχαριστούμε, 530aspasiak
      Ο/η LABRANDA Sandy Beach- KAIRABA Sandy Villas, Guest Services / Front Office του Sandy Villas Resort, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 2022

Αγαπητή 530aspasiak,

Ευχαριστούμε πολύ τόσο για την προτίμηση όσο και για την κριτική σας.

Είναι χαρά για μας να γνωρίζουμε πως απολαύσατε μια όμορφη εμπειρία διαμονής χάρη στις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες μας.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά στον χώρο μας και να σας προσφέρουμε ακόμα απολαυστικότερες στιγμές!

Kairaba Sandy Villas

Η κριτική έγινε: 31 Ιουλίου 2022

Ό,τι καλύτερο έχω συνάντηση από μεριάς φαγητού καθαριότητας και service,προσωπικό ετοιμο να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη μας ,δοκιμάσαμε καθημερινά πιάτα από πλούσιο μπουφέ, ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη διαμονή

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2022
      Ευχαριστούμε, C6116ME_
      Ο/η LABRANDA Sandy Beach- KAIRABA Sandy Villas, Guest Services / Front Office του Sandy Villas Resort, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 31 Ιουλίου 2022

Αγαπητέ/ή C6116ME_,

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προτίμηση και την κριτική σας.

Είναι μεγάλη χαρά για μας να γνωρίζουμε πόσο πολύ σας ικανοποίησε η ποιότητα φαγητού, καθαριότητας και εξυπηρέτησης κατά τη διαμονή σας.

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε ξανά και να σας προσφέρουμε μια ακόμα πιο ευχάριστη εμπειρία!

Η κριτική έγινε: 31 Ιουλίου 2022

Απόλυτη ηρεμία. Πολύ καλό σέρβις και φαγητό. Είχαμε ένα ήσυχο πεντακάθαρο δωμάτιο με δική μας πισίνα. Χαλαρωσαμε απίστευτα. Το κεντρικό κτίριο εντυπωσιακό και πεντακάθαρο. Μεγάλη ποικιλία γευμάτων και πολύ καλές γεύσεις.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2022
      Ευχαριστούμε, _C6366IA

Αγαπητέ/ή _C6366IA,

Ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση και τα ενθαρρυντικά σχόλια σας.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γνωρίζοντας πως η ποιότητα των εγκαταστάσεων και των παροχών μας ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες σας.

Ευελπιστούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά στον χώρο μας για ακόμα μία υπέροχη εμπειρία διαμονής!

Η κριτική έγινε: 12 Ιουνίου 2022

Το ξενοδοχείο ήταν πολύ όμορφο και το προσωπικό πολύ εξυπηρετικό. Έζησα μια πολύ ωραία εμπειρία με τη γυναίκα μου. Το προτείνω ανεπιφύλακτα! Άψογες υπηρεσίες!!!
      Ευχαριστούμε για την ευχάριστη διαμονή!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2022
      Ευχαριστούμε, Gregstam97
      Ο/η LABRANDA Sandy Beach- KAIRABA Sandy Villas, Guest Services / Front Office του Sandy Villas Resort, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 12 Ιουνίου 2022

Aγαπητέ Gregstam97,

Ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση και την κριτική σας.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γνωρίζοντας ότι απλαύσατε μια όμορφη εμπειρία διαμονής κοντάς μας.

Αναμένουμε με χαρά την επόμενη επίσκεψη σας!