Μείναμε σε αυτό το ξενοδοχείο τον Σεπτέμβρη και περάσαμε υπέροχα. Ήμασταν στην παραλία την περισσότερη ώρα, που είναι από την άλλη μεριά ενός ήσυχου δρόμου. Έχει πολλές ξαπλώστρες. Και στην πισίνα το ίδιο. Είχαμε κλείσει δωμάτιο με πρωινό, αλλά τρώγαμε και μεσημεριανό στο ξενοδοχείο γιατί το φαγητό ήταν πολύ ωραίο και οι τιμές ήταν καλές. Για το βράδυ, το κέντρο της Σκάλας είναι μόλις 5 λεπτά από το ξενοδοχείο, και θα βρείτε εκεί πολλά ωραία εστιατόρια. Προτεινω να πάτε στη βραδιά μπάρμπεκιου στο ξενοδοχείο, είναι υπέροχα και δεν είναι ακριβά. Είχαν Έλληνες χορευτές για ψυχαγωγία και όλοι συμμετέχουν, νομίζω ότι όλοι πέρασαν υπέροχα.
Το δωμάτιο ήταν μεγάλο, είχε ένα διπλό κρεβάτι, και το ντους ήταν πολύ καλό, είχαμε και ένα μπαλκόνι, μεγαλούτσικο. Σίγουρα θα ξαναπάμε σε αυτό το ξενοδοχείο αν μπορούμε, και θα είναι η πρώτη φορά που θα το κάνουμε αυτό. Ευχαριστώ τον Ηρακλή, την Claire και την Μάρθα που έκαναν τις διακοπές μας τόσο ξεχωριστές. Για μας αυτοί οι άνθρωποι είναι το ατού του ξενοδοχείου. Κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να περάσετε ωραία. Ο Ηρακλής μάλιστα έβαλε να δω τον αγώνα της newcastle, τέλειο!!! Ευχαριστούμε και πάλι
Barry & Susan