Αν ειχε 0, αυτο θα εβαζα!!!! Μυρμηγκια μεσα στο μπανιο,η τηλεοραση μια επιανε μια οχι,το wifi επισης δεν επιανε,τα δεδομενα του κινητου επισης δεν επιαναν,το πρωινο για πεταμα,καμια προδιαγραφη υγιεινης,η πισινα μεσα στα βακτηριδια,στο πατο βρωμα φουλ και λογικο εφοσον εξω δεν υπηρχε ντουζιερα να κανεις μπανιο πριν κολυμπησεις στη πισινα!!! Οταν καναμε παραπονα και ειπαμε να μας αλλαξουν δωματιο λογω σηματος κλπ μας ειπαν δε μπορουμε να κανουμε κατι!!! Βλεπετε ειμαστε ελληνες και δε γουσταραν και πολυ που πηγαμε σε αυτους και αφησαμε και ποσα λεφτα!!! Μονο με αγγλους εχουν μαθει να δουλευουν και να φτυνουν τον Ελληνα εννοωντας να μη τον προσεχουν,αλλωστε ολες οι κριτικες ειναι απο Αγγλους που μαθαμε κιολας οτι γραφεια συνεργαζονται με αυτο το ξενοδοχειο και φυσικα ειδαμε οτι εμεναν σε πολυ καλυτερα δωματια τα οποια ουτε καν μπηκαν στο κοπο να δειξουν σε εμας,μας εβαλαν σε ενα απο τα χειροτερα δωματια!!! Ειμαστε Ελληνες και προτιμησαμε να επισκεφτουμε το νησι και το ξενοδοχειο αυτο και δυστυχως μετανοιωσαμε πολυ για την επιλογη καταλυματος! Τη τελευταια μερα ωστοσο ειπαμε να παμε απο κατω στη παραλια στις ξαπλωστρες του ξενοδοχειου,αφου καθισαμε ηρθε το παλικαρι και μας ειπε οτι ειναι 8 ευρω το σετ,του ειπαμε πως ειμαστε απο το ξενοδοχειο και μας λεει 6 ευρω τοτε το καλυτερο που μπορω να κανω,φυσικα φυγαμε,φυσικα δεν ηταν το χρηματικο αλλα η ξεφτιλα!!!Περισσότερα
- Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του ξενοδοχείου
- 011 30 2671 083306
- Email ξενοδοχείου