Η σχέση ποιότητας-τιμής ήταν πολύ κακή. Πλήρώσαμε 50 ευρώ για ένα βράδυ και το ξενοδοχείο παρουσίαζε τα παρακάτω αρνητικά στοιχεία. Το δωμάτιο ήταν πολύ μικρό, χωρίς ηχομόνωση. Ακουγόταν ακόμα και η αφαίρεση του φορτιστή, πιθανώς, από την πρίζα του διπλανού δωματίου. Το κρεβάτι έτριζε. Οι πετσέτες φαινόντουσαν πολυχρησιμοποιημένες. Η πόρτα του μπάνιου ήταν συρόμενη. και ο διακόπτης απο το φως του μπάνιου βρισκόταν στον τοίχο και "κρυβόταν" από την πόρτα. Για να ανοίξει, δηλαδή, κάποιος το φως έπρεπε πρώτα να κλείσει την πόρτα και μετά να την ανοίξει και να μπει στο μπάνιο. Δεν υπήρχε δεύτερο καλαθάκι για σκουπίδια μέσα στο δωμάτιο, παρά μόνο αυτό του μπάνιου. Ο φωτισμός δεν ήταν καθόλου καλός. Το κυριότερο, όμως, το όποιο πρόκειται για θέμα ασφάλειας, είναι ότι στην μπαλκονόπορτα, στο πάτωμα, υπάρχει ένα μικρό σίδερο που προεξέχει προς τα πάνω, το οποίο μπορεί πολύ εύκολα να το πατήσει κανείς και να τραυματιστεί. Στη δική μας περίπτωση δεν υπήρχε σοβαρός τραυματισμός, αν και στην παντόφλα δημιουργήθηκε ολόκληρη τρύπα.
Το μόνο καλό,που βρήκαμε, είναι η πισίνα. Βέβαια όταν φτάσαμε ζητήσαμε να αλλάξουμε και μας οδήγησαν στα αποδυτήρια της πισίνας, χωρίς να μας δείξουν πως ανάβουν τα φώτα. Τα φώτα φυσικά δεν άναβαν και ξαναπήγαμε στη ρεσεψιόν για να ζητήσουμε να επιληφθούν το πρόβλημα. Ήρθαν άνοιξαν την ασφάλεια από ένα διπλάνο χώρο και έφυγαν χώρις να ελεγξουν, αν όντως ανάβουν τα φώτα. Τα φώτα άναβαν μόνο στα δύο αποδυτήρια από τα πέντε, ενώ στην τουαλέτα, που υπήρχε, δεν άναβαν, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις χρήση της τουαλέτας.