Ανοικτά σήμερα: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Δείτε τα καλύτερα
Μουσείο ζωντανής ιστορίας της Κέρκυρας

Το μουσείο μου το πρότεινε Κερκυραία. Με υποδέχτηκε η Χρύσα. Ήταν χαμογελαστή και ευγενέστατη. Με... διαβάστε περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε πριν από 2 εβδομάδες
Stoidis D
Στο αρχοντικό του κόντε Σπύρου

Πώς θα ένιωθες αν σε καλούσαν σε έναν κερκυραϊκό σπίτι του 18ου αιώνα; Έτσι νιώσαμε στο Casa... διαβάστε περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε πριν από 4 εβδομάδες
LillyK25
Διαβάστε και τις 654 κριτικές

Τα έσοδα επηρεάζουν τις εμπειρίες που εμφανίζονται στην παρούσα σελίδα, μάθετε περισσότερα.
Κριτικές (654)
654 αποτελέσματα
8 - 13 από 654 κριτικές
Η κριτική έγινε: 10 Σεπτεμβρίου 2023 μέσω κινητής συσκευής

Η επίσκεψη μας ήταν πραγματικά μια πολύ όμορφη εμπειρία.. Ηταν πανέμορφο που ειδαμε πως ηταν τα σπίτια και οι συνήθειες αυτης της εποχής σε ενα κερκυραϊκό σπίτι.. Πραγματικά ενα μεγαλο μπραβο.. Μια πρόταση θα ήταν να μεγάλωναν λιγο την ιστορία... Η ξεναγό μας πολυ γλυκιά κοπέλα, ο τρόπος που διηγούνταν την ιστορία πραγματικά ήταν εξαιρετικός !!

Ημερομηνία εμπειρίας: Σεπτέμβριος 2023
1  Ευχαριστούμε, Xaritini G
Η κριτική έγινε: 2 Σεπτεμβρίου 2023

Υπεροχο μουσειο στο κεντρο της πολης της Κερκυρας -ζωντανευει ενα κομματι της Κερκυρας του 19ου αιωνα υπεροχα μεσα απο τα αυθεντικα αντικειμενα, τις κουκλες χαρακτηρων και φυσικα την εξαιρετικη ξεναγηση! Η ξεναγος μας Δαναη βοηθησε να ειναι ακομα πιο υπεροχη η εμπειρια μας στο μουσειο!

Ημερομηνία εμπειρίας: Σεπτέμβριος 2023
1  Ευχαριστούμε, maritat735
Η κριτική έγινε: 25 Αυγούστου 2023

Η υπέροχη αυτή εμπειρία μας ταξίδεψε πίσω στον χρόνο... Φύγαμε κατενθουσιασμένοι. Πολύ διδακτικό και για τα παιδιά! Εξαιρετική η ξεναγός μας, Δανάη!! Προτείνεται ανεπιφύλακτα!!!

1  Ευχαριστούμε, _H3701CQ
Η κριτική έγινε: 19 Αυγούστου 2023

Σήμερα έζησα μια πολύ όμορφη εμπειρία. Πήγα σ ένα πολύ ενδιαφέρον σπίτι -μουσείο. Μαζί με την ξεναγό Άννα Μαρία ταξίδεψα σ άλλες εποχές. Καταπληκτική ξενάγηση, η ξεναγός ένα γλυκύτατο πλάσμα με κέρασε ένα καταπληκτικό λικέρ και τοπικό μαντολάτο. Σίγουρα θα ξαναέρθω και εύχομαι να είστε όλοι καλά και πάντα τόσο γελαστοι και ευγενικοί. Σας ευχαριστώ πολύ. Αλεξία από Βιέννη.

1  Ευχαριστούμε, SakisL23
Η κριτική έγινε: 17 Αυγούστου 2023

Τί νά σάς πω εγώ τώρα.... ότι κ νά πω είναι πολύ λίγο, όνειρο ήταν ότι καλύτερο έχουν δεί τά μάτια μόυ στην Κέρκυρα! Νά πάτε οπωσδήποτε, είναι ένα ταξίδι σέ άλλη εποχή, σέ άλλον κόσμο Ρε παιδιά, πραγματικά μαγευτικαμε! Συγχαρητήρια πολλά σέ όλους εκεί μέσα γι'αυτό που έφτιαξαν!!!

1  Ευχαριστούμε, dwra d